Connect with us

EVENIMENTE

UATAA Motru, afectată de coronavirus

Postat acum

on

Șase salariați de la Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă sunt în izolare la domiciliu, urmare a focarului de infecție depistat, săptămâna trecută, la Fabrica de Confecții din Motru. Cei șase au soțiile angajate la această fabrică unde s-au depistat aproape zece salariate cu coronavirus. În Motru sunt 13 persoane depistate pozitiv la test, 12 dintre pacienți trecând prin spitalul din oraș, mai puțin o femeie de 58 de ani, prima găsită cu boala, aceasta fiind internată la Spitalul Târgu-Cărbunești.

Peste 300 de localnici ai municipiului sunt în izolare la domiciliu, mulți fiind aparținători ai angajatelor de la fabrica de confecții din oraș.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR