Connect with us

ACTUALITATE

Casca mineritului din Motru s-a vopsit din roșu în galben! Noii șefi, găsiți cu greu

Postat acum

on

Administrația Complexului Energetic Oltenia a schimbat directorii din mineritul motrean. După unele amenințări sindicale, venite în special de la Cariera Roșiuța asta, în cursul zilei de azi, administrația a continuat procesul de destituire a șefilor din minerit, susținuți de PSD, și i-a numit pe cei ai PNL.

Mai precis, la Cariera Lupoaia a fost promovat șef Florentin Gherghescu, care ocupase postul de adjunct, iar aghiotantul său a devenit Alexandru Glomnicu, de la PMP, cumnatul patronului de la Ghiocela.

La Cariera Roșiuța, aici unde Nelu Roșca ținea cu dinții de social-democratul Constantin David, amenințând cu revolte sindicale ce s-au dovedit doar un bluf, a fost promovat șef Petrișor, fostul șef de la Cariera Lupoaia, înlăturat după ce a revenit pe poziție Vulpe, iar adjunct a devenit Banu. David a fost coborât șef de Birou pe parte de Producție, spun surse din unitatea minieră.

La Închideri Mine, Neagu i-a luat locul lui Petrescu, adjunct fiind pus Uretian, în timp ce Grecu Geanu a fost urcat în funcția de șef Birou.

Liberalii au demonstrat însă că nu au prea multă resursă umană pentru aceste posturi, dovadă că numirile nu sunt unele care să surprindă prea tare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primarul din Albeni, revocat de prefect, ținut în șah de instanță

Postat acum

on

De către

Primarul din Albeni, trimis în judecată pentru mită și revocat din funcție, încă este ținut ”agățat” de instituția publică, deoarece instanța nu a dat motivarea, care ar rezolva situația. Decizia de revocare a fost dată de Prefectura Gorj. Prefectul Iulian Popescu spune că legea a permis revocarea edilului Ionuț Stan, deoarece acesta nu a mai putut să desfășoare activitatea în istituție, din cauza restricțiilor puse de magistrați.
Încă nu există o hotărâre definitivă în acest caz, primarul putând contesta decizia, însă fără drept de recurs. Clarificarea situației de la Albeni trenează, deoarece instanța nu a dat încă motivarea în acest caz. Atribuțiile primarului Ionuț Stan au fost preluate de viceprimar.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judecă doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

„Nu suntem în prezența unui protest clasic, ci într-o campanie de conștientizare a rolului și importanței avocatului în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, o zi destinată la nivel național pentru mediatizarea problemelor cu care se confruntă avocatura, justițiabilii, și, implicit, întregul sistem judiciar. Această campanie debutează cu o zi de întrerupere a activității avocațiale in totalitatea formelor sale și pe întreg teritoriul țării, cu excepția cauzelor urgente privind anumite măsuri preventive s-au asiguratorii și orice alte cauze cu caracter de urgență, de natură a pune în pericol drepturi și libertăți fundamentale”, a precizat decanul Baroului Gorj, avocatul Constantin Groza.

Avocații prezenți la protestul de la Tribunalul Gorj au purtat peste robe, banderole albe pe brațe.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK