Connect with us

ACTUALITATE

Casca mineritului din Motru s-a vopsit din roșu în galben! Noii șefi, găsiți cu greu

Postat acum

on

Administrația Complexului Energetic Oltenia a schimbat directorii din mineritul motrean. După unele amenințări sindicale, venite în special de la Cariera Roșiuța asta, în cursul zilei de azi, administrația a continuat procesul de destituire a șefilor din minerit, susținuți de PSD, și i-a numit pe cei ai PNL.

Mai precis, la Cariera Lupoaia a fost promovat șef Florentin Gherghescu, care ocupase postul de adjunct, iar aghiotantul său a devenit Alexandru Glomnicu, de la PMP, cumnatul patronului de la Ghiocela.

La Cariera Roșiuța, aici unde Nelu Roșca ținea cu dinții de social-democratul Constantin David, amenințând cu revolte sindicale ce s-au dovedit doar un bluf, a fost promovat șef Petrișor, fostul șef de la Cariera Lupoaia, înlăturat după ce a revenit pe poziție Vulpe, iar adjunct a devenit Banu. David a fost coborât șef de Birou pe parte de Producție, spun surse din unitatea minieră.

La Închideri Mine, Neagu i-a luat locul lui Petrescu, adjunct fiind pus Uretian, în timp ce Grecu Geanu a fost urcat în funcția de șef Birou.

Liberalii au demonstrat însă că nu au prea multă resursă umană pentru aceste posturi, dovadă că numirile nu sunt unele care să surprindă prea tare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR