Connect with us

EVENIMENTE

Șefii Ambulanței recunosc că refuză pacienții. Bolnavii, lăsați acasă, în voia soartei

Postat acum

pe

După ce ieri, gorjexpress.ro a relatat cazul unei femei, refuzate de salvare, pe motiv că nu are unde s-o ducă, deoarece nu ar mai fi locuri în spitale, conducerea Ambulanței a recunoscut că oamenii nu mai sunt preluați. Șeful Serviciului de Ambulanță Gorj recunoaște că pacienții care sună la salvare sunt lăsați acasă, până se eliberează locuri în spitale. Constantin Mitroi: „A fost o situație cu o doamnă, care a sunat la 112 și a spus că are simptome de Coronavirus, dar i s-a spus că nu poate fi preluată, că nu mai sunt paturi pentru suspecți și o să fie sunată când se vor elibera. Am găsit la Dobrița, unde s-au creat 18 locuri”, a declarat șeful Ambulanței.

Ieri, femeia care se simțea rău a sunat la 112, după ce starea i s-a înrăutățit și a făcut febră, iar medicul de familie i-a spus că trebuie să facă un test Covid. De refuzul salvării s-au izbit și alte persoane, pe același motiv, al lipsei de locuri în spitalele din județ.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Alți trei angajați ai Spitalului Tg Jiu, depistați cu Covid

Postat acum

pe

Trei angajați ai Spitalului Județean din Târgu Jiu au fost depistați pozitiv cu Coronavirus. În week-end, peste 100 de persoane au fost testate pozitiv, în cadreul laboratoarelor de la Târgu Jiu, se arată într-un comunicat emis de conducerea Spitalului Județean. „În perioada 26.02-28.02.2021 au fost efectuate 323 testări dintre care 102 rezultate au fost pozitive şi 168 negative Situaţia personalului angajat la SJU Tg-Jiu infectat cu SARS CoV-2 se prezintă după cum urmează: 3 angajaţi pozitivi (în ultimele 14 zile)”, se arată în comunicatul de presă emis de conducerea Spitalului Târgu Jiu.

Continuă să citești

EVENIMENTE

Când intră Târgu Jiul în scenariul roșu

Postat acum

pe

Municipiul Târgu Jiu riscă să intre din nou în scenariul roșu. Prefectul Cosmin Pistol a afirmat, azi, că este posibil să fie luate măsuri radicale, îm următoarea săprămână, măsuri ce înseamnă noi restricții și închiderea restaurantelor.„Din păcate la nivel de județ Gorj și la nivel de Municipiu cazurile sunt în creștere. Înregistrăm un indice de incidență de 2,71 la nivel de municipiu și 1,68 la nivel de județ. Cazurile sunt în creștere, ne așteptăm ca în perioada următoare, la cum evoluează lucrurile, situația să depășească 3 la mie de locuitori, ceea ce presupune, din nou, închiderea restaurantelor,cafenelelor, sălilor de jocuri de noroc, teatrelor, lucru care nu este tocmai îmbucurător pentru mediul privat”, a declarat prefectul Pistol.

Continuă să citești

EVENIMENTE

Accident cu descarcerare la Răchiți!

Postat acum

pe

Un eveniment rutier, pe fondul vitezei, a avut loc în urmă cu puțin timp la Răchiți.

La fața locului a ajuns și echipajul de descarcerare al ISU Gorj, o ambulanță și un echipaj de poliție. Nu se cunoaște, deocamdată, numărul victimelor.

Continuă să citești

Târgu Jiu
12°
Însorit
07:0418:14 EET
Se simt: 11°C
Vânt : 14km/h NNW
Umiditate : 38%
Presiunea aerului: 1028.11mbar
Indexul UV: 2
MarțiMiercuriJoi
13/1°C
15/0°C
16/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI