Connect with us

EVENIMENTE

Pacientă refuzată de ambulanță. „Au zis că nu mai sunt locuri în spitale”

Postat acum

on

O femeie din Târgu Jiu, care a sunat la salvare, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit, a fost refuzată, pe motiv că nu ar mai fi locuri în spitalele din municipiu. Femeia, care este poștăriță, tușea de ceva vreme, iar în ultimele ore a început să acuze dureri în piept și să facă febră. Speriată, a sunat la ambulanță, însă a aflat că nu va veni nicio salvare să o ia. „S-a simțit tot mai rău, ieri am mers și la medicul de familie, care a ascultat-o și a zis că nu poate să-și dea seama, până nu face un test Covid. Am sunat la toate clinicile private din oraș și peste tot au fost oprite testările. După ce a făcut febră, a sunat la ambulanță, dar i-au spus că nu mai sunt locuri în spitale”, a povestit, pentru gorjexpress.ro, fiica femeii. Fără ajutor din partea sistemului de sănătate și fără posibilitatea de a afla dacă este infectată cu Covid, femeia este nevoită să stea acasă, speriată și cu medicamente luate „după ureche”.

Nota redacției: Așteptăm un punct de vedere autorizat din partea factorilor de decizie de la nivelul județului, legat de situația prezentată și de situația de fapt din spitalele gorjene.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Recidivist, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Postat acum

on

De către

Un gorjean, recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce l-a bătut cu pumnii și picioarele pe un consătean din Dănciulești, cu care era în conflict. Victima a suferit leziuni interne și a fost operată de urgență.
”În după-amiaza zilei de 04.11.2023, în jurul orelor 16:04, pe fondul unei stări conflictuale recente (un conflict fizic minor desfășurat anterior la localul aparținând SC RALSOFAD SRL din aceiași localitate), inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj, l-a lovit puternic și repetat pe aceasta, cu pumnii și mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală, provocându-i astfel leziuni interne grave care i-au pus în pericol viața şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi condus în mod previzibil la deces”, arată un comunicat emis de procurorii gorjeni.
În data de 05.11.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, ulterior cerând arestarea preventivă a agresorului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Trei drumuri din Gorj, închise până la primăvară

Postat acum

on

De către

Trei sectoare de drum din județul Gorj vor fi închise pe timpul iernii. Consiliul Județean a anunțat măsuri speciale, după o analiză. Reprezentanții județului au anunțat că traficul pe cele trei drumuri va rămâne blocat până la data de 15 martie 2024.
Drumurile închise sunt: DJ 664 Schela – limita județului Hunedoara;
DJ 672C Runcu – Cheile Sohodolului – limita județului Hunedoara; DJ 662 Vladimir – Hurezani.
Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că măsura a fost luată pentru a preîntâmpina eventuale accidente.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Accident la Dacorex, două mașini lovite

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc în urmă cu cinsprezece minute in Târgu Jiu, lângă Dacorex. Participanții la trafic semnalează că sunt două mașini lovite, un BMW și o Honda. Nu ar fi victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!