Connect with us

MONDEN

Blondă sexy și „talentată”. Vezi cum arată această tânără botoxată din Târgu-Jiu

Postat acum

on

Numele ei este Bianca Maria și este una din cele mai sexy make-up artiste din Târgu-Jiu. Deși tânăra are peste 5000 de admiratori pe o rețea de socializare aceasta apare singură în toate fotografiile de pe pagina sa, semn că frumoasa blondină este “burlăciță”. Pozele incendiare atrag sute de aprecieri, în care Bianca este o adevărată apariție. Frumoasa make-up artistă este adepta călătoriilor și a cluburilor de noapte, distracția fiind pe primul plan.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Ce au în plus polițiștii din Sibiu față de cei ai IPJ Gorj

Postat acum

on

De către

Polițiștii din Sibiu se mândresc cu o colegă super sexy.

Nu doar in uniformă dar mai ales în viața de zi cu zi, tânăra polițistă poate concura cu orice manechin.

Polițista IPJ Sibiu are un corp demențial și asta deoarece își petrece destule ore la sală.

Și IPJ Gorj se mândrește cu polițiste frumoase dar imaginea sexy este însă destul de ascunsă sub uniformă.

Continuă să citeşti

MONDEN

Director liberal din CEO, naș la nunta unui consilier local PSD

Postat acum

on

De către

A fost nuntă mare duminică la Bălești. Asta, după ce, cu câteva luni în urmă, primarul localității a oficiat evenimentul, Mădălin Ungureanu fiind ofițer de stare civilă pentru subalterna sa, contabilă a Primăriei Bălești și pentru soțul acesteia, consilier local PSD la Fărcășești. Nașul cuplului este directorul de Investiții al CE Oltenia, Emanoil Dragomirescu.

Marius Bălu, consilier local PSD la Fărcășești, și soția, contabila a Primăriei Bălești, au organizat duminică cununia religioasă. Nunta a fost una de ținută, asta pentru că nașul cuplului este director în CEO.

La petrecere au fost deopotrivă și pesediști și peneliști, nașul fiind membru PNL dar și socrul mic, fost consilier liberal la Bălești.

Nu au lipsit nici social- democrații de la nunta unde s-a glumit pe seama invitaților cu carnet de partid. Unii au spus că s-a refăcut fosta alianță USL, măcar pentru o seară iar alții au șoptit că ginerele este ofertat cu o funcție mare daca va trece la PNL.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Adrian Minune, invitat special la nunta nepotului lui Aurel Blondea. Spuma lăutarilor din Gorj a petrecut până dimineața!

Postat acum

on

De către

Nuntă mare în familia maestrului Aurel Blondea, dirijorul orchestrei Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”: nepotul acestuia, Mirel Chiru, viorist la Taraful ”Oltenașii” s-a căsătorit, marți, cu aleasa inimii sale, Diana, și ea solistă de muzică populară.

Evenimentul a avut o dublă semnificație pentru că cei doi miri și-au botezat și băiețelul, Ștefan Bogdan, așa că aceștia s-au declarat ”cei mai fericiți!”, la una din fotografiile postate pe Facebook.

Petrecerea, la care au participat cei mai cunoscuți lăutari din Gorj, a avut loc la unul din restaurantele de lux din Tg-Jiu, iar invitat special a fost celebrul manelist Adrian Minune.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR