Connect with us

COMUNITATE

Aparegio va citi apometrele fără să mai intre în blocuri

Postat acum

on

Aparegio Gorj va putea să citească apometrele beneficiarilor fără să mai intre în blocuri. Este vorba despre semnarea a două contracte gândite să vină cu precădere în sprijinul abonaților operatorului. Astfel, în cadrul proiectului ”Achiziționarea și montarea/implementarea de către APAREGIO GORJ S.A. de contori inteligenți și de echipamente și software pentru digitalizarea activității de management al pierderilor pentru eficientizarea sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu Jiu”, s-au semnat :

„Achizitionarea si montarea/implementarea de către APAREGIO GORJ S.A. de contori inteligenți pentru sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu Jiu” pentru reducerea pierderilor de apă în sistemul de alimentare cu apă în Municipiul Tg-Jiu, Gorj. Proiectul denumit „Platformă digitală de colectare respectiv stocare, integrare, analiza, raportare și management date” ” a fost atribuit firmei VESTRA INDUSTRY S.R.L., are o valoare de 5.409.135,16 lei, la care se adaugă T.V.A în valoare de 1.027.735,68 lei și presupune achiziția și montarea  a 7666 de contoare noi care vor înlocui contoarele mecanice existente, până la 31.12.2023

„Achizitionarea și montarea/implementarea de către APAREGIO GORJ S.A. de echipamente și software pentru digitalizarea activității de management al pierderilor pentru eficientizarea sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu Jiu (loggeri si vane)”.Proiectul  denumit „Platformă digitală de colectare respectiv stocare, integrare, analiza, raportare și management date”, a fost atribuit companiei ENVIROTRONIC S.R.L. , are o valoare de 3.932.485,00 lei la care se adaugă T.V.A în valoare de  747.172,15. lei. Obiectivul investitiei vizează achiziționarea unui set de 173 loggeri de zgomot și a unui debitmetru electromagnetic  cu transmisie date prin telemetrie. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 9.832.394,33 lei (fără TVA), respectiv 11.700.549,24 lei cu TVA, din care: AM POIM acordă o finanțare nerambursabilă în sumă maximă de 9.057.601,66 lei (fără TVA), echivalentă cu 92,12% din valoarea totală eligibilă aprobată; Contribuție UAT TG.-Jiu -184.849,01 lei – fără TVA (aprobată prin HCL 673/28.11.2022); Contribuție APAREGIO GORJ S.A. – 589.943,66 lei – fără TVA.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR