Connect with us

POLITICĂ

Secretar de primărie, în cărțile PNL pentru postul în care a fost promovat subprefectul Drăgușin!

Postat acum

on

0 Shares

Secretarul Primăriei Bâlteni, Marius Popescu, a fost pus în discuția organizației liberale  județene pentru a promova în funcția de subprefect, în care a fost numit, miercuri, Virgil Drăgușin. Deși, Popescu a avut susținători, mulți având o părere foarte bună despre el și considerându-l un bun profesionist, au fost voci în PNL, în special de la municipiu, care s-ar fi opus propunerii, dorindu-l pe Drăgușin. Cert este că Virgil Drăgușin a fost nominalizat în final pe funcție, numele său fiind publicat deja în Monitorul Oficial. În ce îl privește pe Marius Popescu acesta a rămas, în continuare, pe funcția de secretar al comunei Bâlteni.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Liderii PSD Gorj, la depunerea candidaturii primăriței de la Bumbești-Pițic

Postat acum

on

De către

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, senatorul Cristinel Rujan, deputatul Claudiu Manta, secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, liderul TSD Gorj, Marius Cuțitoiu, consilierii județeni Ionuț Drăgoi și Cătălin Bucălăete și purtătorul de cuvânt al organizației județene Manuela Mihăilescu au fost ieri la Bumbești Pițic demonstrând că susțin echipa PSD din aceasta localitate intrată în cursa electorală.

„Azi, 27 aprilie 2024, alaturi de domnul Cosmin Popescu, președintele Consiliului Judetean Gorj, împreună cu echipa domniei sale și alaturi de dragii mei colaboratori, am avut deosebita onoare și responsabilitate să depunem candidatura noastră la Biroul Electoral de Circumscriptie Comunală, pentru un nou mandat la conducerea Primăriei și Consiliului Local din localitatea Bumbesti-Pitic. Mulțumesc frumos tuturor celor prezenți la acest important eveniment electoral și îmi doresc mult ca acest moment sa reprezinte confirmarea așteptărilor și eforturilor pe care eu și echipa mea de suflet, le dorim îndeplinite pentru binele prezent si viitor al întregii noastre comunități. Doar împreună și uniti, am arătat, arătăm și vom arata că suntem cei mai buni și potriviți pentru împlinirea speranțelor locuitorilor comunei noastre. Vă mulțumim tuturor, pentru întreaga susținere și încredere”, a transmis Irina Cojocaru, primarul comunei Bumbești-Pițic.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Primarul de Drăguțești și-a depus dosarul de candidatură

Postat acum

on

De către

Ion Dumitru Popescu, primarul comunei Drăguțești, și-a depus dosarul de candidatură la circumscripția electorală din localitate. Primarul PSD a fost însoțit la depunerea candidaturii de echipa sa de consilieri dar și de cei care figurează pe lista de candidați pentru Consiliul Local Drăguțești. 

Primarul Ion Dumitru Popescu a realizat, în ultimul său mandat, zeci de proiecte notabile pentru comunitate bifând investiții atât în infrastructura rutieră, școlară cât și în introducerea rețelei de gaze pentru creșterea confortului locuitorilor din Drăguțești. Anca Bordușanu, consilier județean, a fost alaturi de primar la acest eveniment marcat în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Depunere de candidaturi: Lider sindical din CEO, în echipa AUR

Postat acum

on

De către

Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber Cariera Roșiuța, face politica AUR la Broșteni, localitate din județul Mehedinți, apropiată de Motru.

Roșca și-a însoțit colegii de partid la depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din Broșteni, și nu este exclus să nu figureze și el pe lista AUR pentru Consiliul Local Broșteni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!