Connect with us

EVENIMENTE

Zeci de ambulanțe au ajuns în centrul orașului

Postat acum

on

Zeci de ambulanțe au ajuns în centrul municipiului Târgu Jiu. În total vor fi peste 45 de ambulanțe din toată țara care vor participa la festivtățile ce marchează Ziua Națională a Ambulanței, sărbătorită an de an pe 28 iulie.

Programul manifestărilor de vineri

– ora 10.00 – Deschiderea oficială a festivităţii în Piața Prefecturii, în locul stabilit de comun acord. Estimăm participarea a unui număr aproximativ de 500 de participanți din cadrul angajaților din Serviciile Publice de Ambulanță, plus invitați din instituțiile centrale și locale.

– ora 12.00 – Marşul festiv al coloanei de ambulanţe care va fi format din câte o ambulanţă din fiecare serviciu de ambulanţă judeţean şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (aproximativ 45 ambulanţe), o ambulanţă şalupă medicală (transportată pe platformă) din dotarea SAJ Tulcea şi un autovehicul cap tractor cu semiremorcă care va transporta personalul echipat în ţinuta de paradă pe traseul care va fi stabilit de comun acord.

Traseul propus pentru marșul festiv:

Piața Prefecturii – Str. Traian – Bulevardul Constantin Brîncuși – Str. Unirii – Str. Victoriei – Str. 9 Mai – Str. Nicolae Titulescu – Str. Republicii – Str. Unirii – Calea București – Str. Tudor Vladimirescu – Str. Gheorghe Tătărăscu – Calea București – Str. Unirii – Str. Geneva – Str. Traian – Bulevardul Ecaterina Teodoroiu – Piața Prefecturii.

– ora 13.00 – închiderea festivităţii din Piața Prefecturii şi repartizarea echipajelor în locaţiile stabilite, pentru a sta la dispoziţia cetăţenilor timp de o oră, în vederea acordării de consultaţii medicale gratuite la cetăţenii care vor dori aceasta şi înmânarea de steguleţe, flyere, afişe aniversare, etc.

– ora 14.00 – retragerea echipajelor din locaţiile în care au stat la dispoziţia cetăţenilor.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bătăușă, reținută de polițiști

Postat acum

on

De către

O femeie a ajuns în arestul poliției, după o altercație, cu o altă femeie. Scena s-a petrecut pe terasa unui local din Bărbătești. Femeia de 45 ani din Vladimir a bătut o localnică, de 37 de ani, la fața locului fiind chemată poliția, pentru aplanarea conflictului.
Un alt incident lăsat cu reținerea unei femei a avut loc săptămâna trecută, în Târgu Cărbunești, unde o femeie a fost agresată de o alta, în fața unui local public.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mandat de arestare pentru târgujianul care a înjunghiat un bărbat

Postat acum

on

De către

Târgujianul căutat pentru înjunghierea unui alt bărbat, în fața Clubului Caractere, în weekend, a primit mandat de arestare, pentru 30 de zile, emis de procurorii gorjeni. ”Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus la data de 24.09.2023, arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, a inculpatului M.I.R., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor prev. de art. 32 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice prev. de art. 371 Cod penal cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase prev. de art. 372 alin. 1 lit. a) Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin 1 Cod penal”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:00. Cei doi s-au luat la ceartă, au ieșit din localul în care se aflau, iar în fața acestuia, Ioan Mutu a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbatul de 30 de ani, care a ajuns la spital și a fost operat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Brănești: Accident cu victimă încarcerată! Coliziune, între un autocamion și un autoturism

Postat acum

on

De către

Accident grav in această dimineață pe raza comunei Brănești. La fața locului au intervenit pompierii ISU, cu un echipaj SMURD, poliția și o ambulanță. 

„În jurul orei 05:30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Brănești în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, dar în stare de conștiență”, anunță ISU Gorj.

S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului care a fost preluat de către echipajul medical din cadrul SAJ Gorj și transportat la spital. La fața locului a fost evaluat medical și conducătorul auto al camionului, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital. În cele 2 autovehicule nu se mai aflau alte persoane.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK