Connect with us

EDUCAȚIE

Media 10, răsplătită cu 10.000 de lei!

Postat acum

on

Elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor încasa câte un premiu în valoare de 10.000 de lei. Autoritățile din Târgu Jiu au alocat sumele necesare pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la examenele naționale, dar și pentru cei cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, din luna mai și până în prezent.

Pentru media 10 la Bacalaureat (3 elevi) și Evaluarea Națională (7 elevi), fiecare tânăr va primi câte 10.000 de lei. Locul I la olimpiade și concursuri naționale sau internaționale va fi recompensat cu 5000 lei, locul II cu 4000 lei, locul III cu 3000 lei, iar mențiunea cu 1000 de lei. 40 de elevi au obținut rezultate remarcabile la astfel de concursuri.

„Va fi o onoare pentru noi să-i felicităm într-un cadru festiv. Nu vor fi uitate nici cadrele didactice care i-au pregătit și vă reamintim că această premiere vine în completarea festivităților organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu, atunci când încă nu se finalizaseră toate concursurile. În fiecare an premiem excelența și promovăm tinerii cu rezultate. Ne dorim ca acești elevi să fie un exemplu demn de urmat pentru colegii lor, iar pentru noi, aceste premii nu sunt altceva decât o investiție în viitorul municipiului Târgu Jiu.”, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

O campioană mondială vine la Târgu Jiu

Postat acum

on

Pe 27 septembrie, începând cu ora 17,00 elevii din Târgu Jiu au întâlnire cu Denisa Tîlvescu, multiplă campioană europeană și mondială la canotaj, la hub-ul“ Europa pentru tineri”. Tinerii vor discuta cu sportiva despre oportunitățile pe care i le-a oferit Uniunea Europeană în parcursul său profesional.

„Participă, alături de noi, Ambasadorii Juniori – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și elevi ai C.N.E.T. – Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, interesați de avantajele oferite tinerilor de către Uniunea Europeană și de cum pot să devină cetățeni europeni activi. Dacă dorești să participi și tu, te rugăm să ne contactezi la tel. +40 (783) 062 900. Persoană contact: Oprea Patricia”, conform organizatorilor.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Veste bună pentru elevii gorjeni

Postat acum

on

Veste bună pentru elevii şi profesorii din Gorj și din România. Aceștia vor avea în scurt o zi liberă. Motivul este Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie. În acest an, ziua de 5 octombrie pică într-o zi de joi, așadar elevii vor merge la școală numai patru zile în săptămâna 2-8 octombrie. Ziua Educației este celebrată în fiecare an, la nivel mondial, pe data de 5 octombrie, încă din anul 1994.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

23 de elevi performanți și 2 profesori, invitați la Bruxelles de europarlamentarul Marinescu

Postat acum

on

De către

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, anunță că un grup de elevi cu rezultate la învățătură și doi profesori au plecat în capitală Belgiei, la invitația europarlamentarului liberal Marian-Jean Marinescu.

„Sunt bucuros să vă anunț că în această dimineață, 23 de elevi performanți și dedicați, însoțiți de 2 profesori cu aceleași calități, au pornit într-o excursie de neuitat la Bruxelles – o recompensă bine meritată pentru eforturile lor excepționale în cadrul școlii. Îi mulțumesc domnului europarlamentar liberal Marian-Jean Marinescu pentru invitație, dar și colegilor din PNL Gorj pentru susținerea propunerii privind deplasarea la Bruxelles a elevilor merituoși din județul nostru.Vă felicit încă o dată pentru performanțele voastre excepționale și vă doresc o excursie plină de descoperiri și bucurii”, a transmis prefectul de Gorj, Iulian Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR