Connect with us

POLITICĂ

Weber: Alimentare cu gaze în 34 de localități din Gorj! Oamenii nu au culoare politică

Postat acum

on

Ministerul Dezvoltării va emite Ordinul privind demararea proiectelor de alimentare cu gaze pentru 31 de localități din județul Gorj, față de cele 26 aflate pe lista inițială, finanțate prin Programul Național ”Anghel Saligny”, la care se adaugă cele trei comune care au primit deja finanțare prin POIM anunță liderul PSD Gorj, Mihai Weber. „Mă bucur nespus de mult că, într-un final, s-a înțeles importanța acestui tip de investiții pentru Gorj.Le mulțumesc pentru implicarea directă în susținerea acestor proiecte domnilor Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, și Nicolae Ciucă, președintele PNL, și, totodată, secretarilor de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării, atât PSD cât și PNL, care au înțeles nevoile gorjenilor și ne-au susținut demersurile”, a transmis liderul PSD Gorj.

„Obiectivul nostru este acela de a introduce rețele de gaze în tot Gorjul. Vorbim, așadar, despre o primă etapă, urmând ca în perioada viitoare și celelalte localități care au solicitat extinderea rețelelor existente sau înființarea de noi sisteme să beneficieze de finanțare.  Pentru PSD Gorj, oamenii nu au culoare politică, iar dezvoltarea județului este cea mai importantă!”, a completat parlamentarul

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Așa vor arăta ambele sedii ale SOS de la organizația municipală Târgu Jiu și județeană Gorj!

Postat acum

on

De către

Sediile SOS Gorj se află vizavi de Gara Târgu Jiu, lângă parcul reabilitat de primărie. Pentru partea exterioară liderii celor două organizații politice, Ion Fugaru și Vali Peptenatu, au avut ideea unor autocolante care întruchipează persoane importante din istoria și cultura României.

Cel de-al treilea sediu SOS va fi deschis în comuna Câlnic de către tinerii Manoilă și Pinoșanu, ultimul fiind și coordonatorul SOS Romania.

Partidul SOS România este condus la nivel central de către senator Diana Iovanovici Șoșoacă.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Gheorghe Pecingină, pus pe făraș de Ciucă

Postat acum

on

Zilele lui Gheorghe Pecingină în PNL sunt numărate, după ce parlamentarul a semnat, alături de Dan Vîlceanu, sesizarea USR la Curtea Constituțională privind pachetul fiscal-bugetar pe care și-a asumat răspunderea Guvernul Ciolacu. Fostul premier Nicolae Ciucă, actualul lider al liberalilor, îl vrea urgent afară din PNL pe deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină.

„Libertatea de expresie e garantată în partid. Dar când tu semnezi demersuri directe împotriva PNL, ți-ai semnat practic demisia din partid. Sunt unii care au senzația că pot face ce vor împotriva partidului, iar partidul îi va mângâia pe cap. Fals! Să zburde în afara partidului, că și așa nu aduc voturi!”, ar fi spus Nicolae Ciucă mai multor lideri liberali cu care a discutat cazul celor doi deputați.

Procedura de excludere împotriva lui Gheorghe Pecingină va fi declanșată în zilele următoare în organizația județeană Gorj, în care acesta e membru, în timp ce excluderea lui Vîlceanu, deja declanșată, se va afla pe agenda următorului Consiliu Național al PNL, forul intern care are ultimul cuvânt în cazurile de excludere a unor demnitari ai partidului.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalii nu au mai sancționat plecarea lui Romanescu la PSD

Postat acum

on

Liberalii au amânat o decizie cu privire la situația politică în PNL Gorj a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul și-a anunțat trecerea la PSD Gorj și o candidatură în 2024 din partea social-democraților. PNL a decis înainte de hotărârea lui Romanescu faptul că acesta nu va mai fi candidat al PNL pentru postul de primar de Târgu Jiu. După trecerea la PSD, liberalii au dat de înțeles că Marcel Romanescu a încălcat statutul partidului și vor fi luate măsuri dure. Dacă va fi exclus din partid, atunci își va putea păstra mandatul de primar. Liberalii își caută acum un candidat pentru postul de primar la Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK