Connect with us

ULTIMA ORĂ

Weber: „Această pandemie a eșuat total ca organizare. Acest guvern e incompetent”

Postat acum

pe

Atac dur al liderului PSD Gorj, Mihai Weber, care îi acuză pe reprezentanții PNL că sunt mai preocupați să facă strategii, pentru a obține majoritatea la viitoarele alegeri, decât să instituie măsuri drastice, ca să protejeze populația. Președintele social-democrat spune că organizarea alegerilor a devenit o obsesie pentru guvernanții liberali, care ignoră situația de la nivelul întregii țări, deși numărul cazurilor Covid a atins un nivel îngrijorător și pacienți care au nevoie de terapie intensivă sunt în pericol, nemaifiind locuri la secțiile din țară. „Această pandemie, ca și gestionare, a eșuat total. Vedem nivelul de îmbolnăviri, care ating recorduri de la zi la zi, ATI-urile sunt sufocate, nu există paturi disponibile, aproape în niciun județ și la noi, la Gorj, situația este destul de complicată, personalul medical este insuficient, se îmbolnăvesc pe capete. Măsurile trebuia luate de-a lungul anului, au fost semnale trase și de OMS, dar acest guvern este incompetent, este total depășit. N-a fost un plan coerent de acțiune și cred că, în momentul de față, preocuparea lor cea mai mare este de a acapara întreaga putere. Obsesia aceasta și a organiza alegeri pe fondul acestor recorduri de infectări, nu-și are rostul. Consider că alegerile nu ar trebui să se țină în decembrie, pentru că cel mai important ar trebui să fie viața omenească „, a declarat Mihai Weber.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Nora unui cunoscut pomicultor din Gorj, și frumoasă și devreme acasă

Postat acum

pe

Nora lui Nicolae Becheanu, cunoscutul proprietar al unei pepiniere din Gorj, este frumoasă de pică. Tânăra mămică are grija de aspectul ei fizic, care este apreciat de cunoscuți pe rețele de socializare, și, în același timp, de familia frumoasă pe care o are.

Cu un corp de invidiat, Petronela Becheanu ar face invidios orice manechin profesionist, dar chiar și așa, frumoasa gorjeancă este modestă fiind considerată, de apropiați, un om deosebit.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Cowboy de Târgu Jiu, călare prin oraș! Nu l-a oprit nimeni

Postat acum

pe

Un tânăr, plictisit de ziua caldă de sâmbătă, a decis să își scoată bidiviu prin oraș. Respectivul a încălecat pe cal și a dat o tura prin municipiu, fiind văzut, de participanții la trafic, în cartierul 9 Mai. Nimeni nu l-a oprit pe respectivul călăreț, măcar să îl întrebe ce caută pe străzi, hipodromul pentru iubitorii de călărie nefiind prin zona respectivă.

Continuă să citești

MONDEN

Vezi ce actriță, sex-simbol, are ca idol un director din Târgu Jiu

Postat acum

pe

Chiar și șefii de instituții au preferințe printre frumoasele lumii mondene. Vasile Păunescu, directorul Direcției de Statistică Gorj, nu se sfiește să arate public, faptul că este fan al unei celebre blonde de la Hollywood. Șeful din Gorj postează citate din Jane Fonda, care este încă un model de urmat. „Iată ce ne învață JANE FONDA, 84 de ani (n. în 1937)! ”După ce ați trecut de 60 de ani, pentru că nu mai aveți foarte mulți ani în față și pentru că nu puteți lua cu voi nimic atunci când vă duceți, n-are rost să mai fiți preocupați să economisiți.

Așadar, cheltuiți banii pe care i-ați pus deoparte, faceți excursii, cumpărați ce vă face plăcere și dăruiți ce vă puteți permite.
Nu vă gândiți să lăsați chiar tot ce-ați agonisit copiilor și nepoților, pentru că, nu-i așa? nu vreți să-i transformați în niște paraziți care așteaptă cu nerăbdare ziua în care veți muri”, este o parte din citatul atribuit lui Jane Fonda și postat de directorul de la Statistică, pe pagina de socializare.

 

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:0418:14 EET
Se simt: 4°C
Vânt : 6km/h N
Umiditate : 52%
Presiunea aerului: 1028.45mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
13/1°C
15/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI