Connect with us

ULTIMA ORĂ

Weber: „Această pandemie a eșuat total ca organizare. Acest guvern e incompetent”

Postat acum

on

Atac dur al liderului PSD Gorj, Mihai Weber, care îi acuză pe reprezentanții PNL că sunt mai preocupați să facă strategii, pentru a obține majoritatea la viitoarele alegeri, decât să instituie măsuri drastice, ca să protejeze populația. Președintele social-democrat spune că organizarea alegerilor a devenit o obsesie pentru guvernanții liberali, care ignoră situația de la nivelul întregii țări, deși numărul cazurilor Covid a atins un nivel îngrijorător și pacienți care au nevoie de terapie intensivă sunt în pericol, nemaifiind locuri la secțiile din țară. „Această pandemie, ca și gestionare, a eșuat total. Vedem nivelul de îmbolnăviri, care ating recorduri de la zi la zi, ATI-urile sunt sufocate, nu există paturi disponibile, aproape în niciun județ și la noi, la Gorj, situația este destul de complicată, personalul medical este insuficient, se îmbolnăvesc pe capete. Măsurile trebuia luate de-a lungul anului, au fost semnale trase și de OMS, dar acest guvern este incompetent, este total depășit. N-a fost un plan coerent de acțiune și cred că, în momentul de față, preocuparea lor cea mai mare este de a acapara întreaga putere. Obsesia aceasta și a organiza alegeri pe fondul acestor recorduri de infectări, nu-și are rostul. Consider că alegerile nu ar trebui să se țină în decembrie, pentru că cel mai important ar trebui să fie viața omenească „, a declarat Mihai Weber.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Mineri și energeticieni din CEO, la protest

Postat acum

on

De către

Mineri și energeticieni din Complexul Energetic Oltenia vor protesta astăzi, 19 octombrie, din nou, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Protestatarii cer modificarea Legii 197 pentru ca angajații Complexului Energetic Oltenia să se poată pensiona la 52 de ani.

Aceștia sunt membri ai unor sindicate afiliate la principalele federații reprezentative din Complexul Energetic Oltenia. Protestul are loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Aprobarea este data de Primăria Târgu Jiu pentru intervalul orar 16,00 – 18,00. În zonă se vor afla și echipaje de jandarmi și poliție pentru a verifica dacă sunt respectate restricțiile din pandemia de coronavirus. Este vorba în primul rând de purtarea măștii de protecție și păstrarea distanțării. Protestatarii cer modificarea Legii 197 pentru ca angajații Complexului Energetic Oltenia să se poată pensiona la 52 de ani.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

63 deținuți și doi polițiști, confirmați cu Covid

Postat acum

on

De către

63 de deţinuţi au fost confirmați cu Covid, în urma unei testări în masă, efectuată la la Penitenciarul Bistriţa. Reprezentanţii penitenciarului au declarat presei că primele două cazuri au apărut în data de 13 octombrie, după care, în zilele de 14 şi 15 octombrie, persoanele private de libertate au fost testate în masă, 63 de deţinuţi fiind confirmaţi cu COVID-19. În urma testărilor, au fost depistaţi pozitiv și  doi poliţişti de penitenciare.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Bistriţa, starea de sănătate a deţinuţilor este bună, aceştia urmând a fi transferaţi.

„Deţinuţii confirmaţi pozitiv au fost repartizaţi în camere separate, fiind supravegheaţi în permanenţă de către personalul medical al unităţii. Starea de sănătate a deţinuţilor confirmaţi pozitiv este bună, majoritatea fiind asimptomatici. Menţionăm că procentul de vaccinare al deţinuţilor este de 88%”, au comunicat reprezentanții Penitenciarului.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Când ești praf la Civică ți se spune FUM

Postat acum

on

De către

Un șmecher cu Audi a condus atât de „regulamentar” încât i-a udat, din cap până în picioare pe doi clienți ai unui supermarket din Târgu Jiu. Incidentul s-a petrecut pe 9 octombrie iar clienții făcuți ciuciulete lângă autoturism au mai primit un cadou, mai exact FUM le-a împroșcat, potrivit martorilor, apă în portbagajul deschis, peste cumpărături. Totul, în parcarea Lidl, de pe str Victoriei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR