Connect with us

ULTIMA ORĂ

Weber: „Această pandemie a eșuat total ca organizare. Acest guvern e incompetent”

Postat acum

on

Atac dur al liderului PSD Gorj, Mihai Weber, care îi acuză pe reprezentanții PNL că sunt mai preocupați să facă strategii, pentru a obține majoritatea la viitoarele alegeri, decât să instituie măsuri drastice, ca să protejeze populația. Președintele social-democrat spune că organizarea alegerilor a devenit o obsesie pentru guvernanții liberali, care ignoră situația de la nivelul întregii țări, deși numărul cazurilor Covid a atins un nivel îngrijorător și pacienți care au nevoie de terapie intensivă sunt în pericol, nemaifiind locuri la secțiile din țară. „Această pandemie, ca și gestionare, a eșuat total. Vedem nivelul de îmbolnăviri, care ating recorduri de la zi la zi, ATI-urile sunt sufocate, nu există paturi disponibile, aproape în niciun județ și la noi, la Gorj, situația este destul de complicată, personalul medical este insuficient, se îmbolnăvesc pe capete. Măsurile trebuia luate de-a lungul anului, au fost semnale trase și de OMS, dar acest guvern este incompetent, este total depășit. N-a fost un plan coerent de acțiune și cred că, în momentul de față, preocuparea lor cea mai mare este de a acapara întreaga putere. Obsesia aceasta și a organiza alegeri pe fondul acestor recorduri de infectări, nu-și are rostul. Consider că alegerile nu ar trebui să se țină în decembrie, pentru că cel mai important ar trebui să fie viața omenească „, a declarat Mihai Weber.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Proxeneți din Gorj, arestați pentru traficarea unei fete din Mehedinți

Postat acum

on

De către

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a 2 bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de trafic de minori. Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbați, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locații.
La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Tismana, județul Gorj, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. În aceeași zi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea celor 2 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
Ulterior, la data de 24 martie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a celor doi bănuiți, pentru 30 de zile.

Continuă să citeşti

MONDEN

Membrii Ansamblului „Nedeia” din Novaci, la întâlnire cu Măruță

Postat acum

on

De către

Tinerii talentați din zona Novaciului, păstrători de folclor, au plecat la București, la invitația cunoscutului realizator de emisiuni Măruță.

„Veseli, alături de artisti profesioniști minunați, am pornit spre Bucuresți cu o parte a Ansamblului Folcloric „Nedeia” Novaci, cu Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” si cu d-na Lenuța Gheorghițoiu, meșteră în prepararea cozonacului, la emisiunea lui Măruță(Pro Tv) să vorbim despre folclorul din nordul județului Gorj și despre tradiții gastronomice locale, totul pe ritmuri păstorești. Mulțumim pentru celor care au făcut posibilă această deplasare”, a transmis directoarea Casei de Cultură din Novaci, Elena Basarabă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR