Connect with us

ACTUALITATE

Vrei permis auto, plătești mai mult! Noile tarife, aplicate din 15 mai

Postat acum

on

Tarifele pentru permisele de conducere și certificatele de înmatriculare vor crește, din 15 mai. Conducătorii auto trebuie să scoată din buzunar cu 21 de lei mai mult pentru un permis și cu 11 lei în plus, pentru un certificat auto. “Noile tarife de confecționare se majorează, pentru permise, de la 68 la 89 lei și pentru certificate, de la 37 la 49 lei”, a declarat Ștefan Țacu, șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto Gorj. După ridicarea stării de urgență, cei care vor să-și schimbe permisele sau să-și obțină acest drept vor fi lăsați să intre în instituție, după ce vor fi verificați și doar dacă au măști de protecție. “Și noi, ca toate instituțiile, am luat măsuri și chiar au dat rezultate și vreau să mulțumesc colectivului, care și-a dat interesul pentru rezolvarea solicitărilor, în această perioadă. După 15 mai, noi vom menține controlul accesului persoanelor în interiorul instituției, obligația purtării măștii de protecție, fiecare persoană va fi testată termic, la intrare. Aceste măsuri au dat rezultate și sunt mulțumit că nu am avut niciun fel de probleme, ca vreun coleg sau persoană care a intrat în sediul nostru să fi fost infectată”, a mai adăugat Țacu.

Noile prețuri pentru permisele și certificatele de înmatriculare au fost stabilite de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Nouă autocare cu membri și simpatizanți AUR au plecat la Alba Iulia

Postat acum

on

De către

Aproape 500 de gorjeni au plecat, în această dimineață, cu nouă autocare la Alba Iulia, potrivit coordonatorului AUR Gorj, Ionelia Priescu. De altfel, organizația a suportat costurile pentru deplasarea a trei dintre autocare, unde se afla minori, elevi, studenți, iar restul autocarelor au fost închiriate din banii plătiți de fiecare participant. Două dintre autocare au plecat din Plopșoru.

Punctul de întâlnire al grupului a fost, în această dimineață, în fața gării din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!