Connect with us

ULTIMA ORĂ

Vrea să plătească amenda unui localnic, pentru că a ieșit la cumpărături

Postat acum

on

Un bărbat din Bumbești Jiu s-a oferit să plătească amenda unui localnic, prins de poliție, că nu are asupra lui declarație pe proprie răspundere, atunci când iese din casă cu treburi importante. Omul a fost chiar el “altoit” de oamenii legii și spune că a fost uimit să afle că este prima amendă, achitată pentru acest motiv. Acum vrea să plătească încă o amendă și a făcut anunțul pe o rețea de socializare: s-a oferit să achite sancțiunea celui de-al doilea amendat din oraș. “Uitati cum am ajuns eu sa fiu primul si ultimul amendat din Bumbesti Jiu, fiindca nu am avut declaratie pe proprie raspundere privind deplasarea in oras, desi eram in fata primariei, la 30 de secunde de domiciliu. Azi am fost sa-mi platesc amenda de 500 lei, iar oamenii care lucreaza in Primarie, mai ales casierii, au ras de isprava, au spus ca sunt singurul om din oras care a primit amenda pentru asa ceva. Cand il veti afla pe al doilea amendat, va rog sa ma anuntati, ii voi plati eu amenda, dar nu cred ca va exista asa ceva, pe aici toti sunt ,,frati”, a scris bărbatul sancționat, pe contul de socializare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Acord de mediu pentru drumul expres Târgu Jiu – Filiași

Postat acum

on

De către

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Autostrada Craiova- Filiași și Drum Expres Filiași-Târgu Jiu”. Anunțul a fost postat la finalul lunii mai, pe pagina oficială a companiei. Deputatul PSD, Mihi Weber, spune că aceasta este una dinetapele finale, înainte de a fi organizată licitația pentru lucrări. „Așa cum am mai spus, conform indicatorilor de trafic, tronsonul Craiova-Filiași are regim de autostradă, iar Filiași-Târgu Jiu de drum expres. Este una dintre etapele finale în realizarea documentației pentru scoaterea la licitație a proiectului, în vederea construirii. Am toată încrederea că acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul acestui an”, a anunțat Weber.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se mărește populația de lebede de pe râul Jiu

Postat acum

on

Comunitatea de lebede de la Târgu Jiu, de pe lacul de acumulare Vădeni și Parcul Central, s-a mărit. Lebedele au făcut pui. Pe barajul de la Vădeni și pe lacul din zona Parcului Central trăiesc peste 30 de lebede.

Acestea s-au stabilit permanent aici. Au hrană și un mediu în care se simt în siguranță. Din păcate, o lebădă a fost atacată recent cu pietre de către câțiva tineri. Întreaga colonie de păsări este monitorizată de către reprezentanții AJVPS Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se deschide cel mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina

Postat acum

on

Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina. Este vorba de Stâna Ștefanu, deținută de Marioara Babu, din Novaci. Stâna, care oferă preparate tradiționale ciobănești, este vizitată de mii de turiști an de an. Obiectivul ar fi trebuit să fie deschis pe 1 iunie, însă încă se mai lucrează la punerea în siguranță a șoselei Transalpina. Cel mai probabil totul va fi gata în jurul datei de 10 iunie. Stâna dispune și de un muzeu al portului popular.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR