Connect with us

ULTIMA ORĂ

Vrea să plătească amenda unui localnic, pentru că a ieșit la cumpărături

Postat acum

on

0 Shares

Un bărbat din Bumbești Jiu s-a oferit să plătească amenda unui localnic, prins de poliție, că nu are asupra lui declarație pe proprie răspundere, atunci când iese din casă cu treburi importante. Omul a fost chiar el “altoit” de oamenii legii și spune că a fost uimit să afle că este prima amendă, achitată pentru acest motiv. Acum vrea să plătească încă o amendă și a făcut anunțul pe o rețea de socializare: s-a oferit să achite sancțiunea celui de-al doilea amendat din oraș. “Uitati cum am ajuns eu sa fiu primul si ultimul amendat din Bumbesti Jiu, fiindca nu am avut declaratie pe proprie raspundere privind deplasarea in oras, desi eram in fata primariei, la 30 de secunde de domiciliu. Azi am fost sa-mi platesc amenda de 500 lei, iar oamenii care lucreaza in Primarie, mai ales casierii, au ras de isprava, au spus ca sunt singurul om din oras care a primit amenda pentru asa ceva. Cand il veti afla pe al doilea amendat, va rog sa ma anuntati, ii voi plati eu amenda, dar nu cred ca va exista asa ceva, pe aici toti sunt ,,frati”, a scris bărbatul sancționat, pe contul de socializare.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Festivalul– concurs de muzică populară oltenească “Maria Apostol”, la Runcu

Postat acum

on

De către

Au început înscrierile pentru Festivalul – Concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol”, ediția a XIII-a, de la Runcu.

Până pe data de 7 mai 2024, inclusiv, se pot înscrie tinerii interpreți din Oltenia cu vârsta între 7 și 35 de ani, câte 2 din fiecare județ, cu excepția Gorjului (din Gorj se pot înscrie mai mulți).
Vineri, 10 mai 2024, de la ora 16:00, la Runcu se va desfășura Festivalul – Concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol”, ediția a XIII-a.

,,Concurenții sunt așteptați în data de 10 mai, ora 13:00, la Căminul Cultural din Runcu, unde se vor desfășura repetițiile cu orchestra.
Organizatorii acestui eveniment sunt:
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, Consiliul Local şi Primăria Runcu, Şcoala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu
Relații suplimentare și înscrieri:
Emilia Drăgotoiu Nanu, referent de specialitate, în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj – 0724589018
Adelin Logofetescu, Primăria comunei Runcu – 0765883011″ , au transmis organizatorii evenimentului.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Senatorul Rujan: Locuitorii din Crușeț au ales PSD!

Postat acum

on

De către

La începutul acestei săptămâni, liderii PSD Gorj au luat pulsul electoratului la Crușeț. Senatorul Cristinel Rujan dar și președintele  Consiliului Județean Gorj, prim-vicepreședinte al PSD Gorj, au discutat cu cetățenii din localitate, avându-l alături pe candidatul PSD la Primăria Crușeț, Teodor Godeanu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Cauza infiltrației din sala de operații a SJU Târgu Jiu: Obturarea cu peturi a conductei de preluare a apelor pluviale

Postat acum

on

De către

Instalatorul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a transmis o notă informativă managerului unității medicale prin care a precizat că în urma verificărilor efectuate la sălile de operație unde s-a produs infilatrația, cauza acesteia, la una dintre săli, a fost obturarea conductei de preluare a apei pluviale cu PET-uri.

Conducta de pe terasa situată deasupra sălii de operație, conductă care colectează apa provenită de la ploaie, a fost curățată, problema fiind remediată, anunță SJU Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!