Connect with us

ULTIMA ORĂ

Vrea să plătească amenda unui localnic, pentru că a ieșit la cumpărături

Postat acum

on

Un bărbat din Bumbești Jiu s-a oferit să plătească amenda unui localnic, prins de poliție, că nu are asupra lui declarație pe proprie răspundere, atunci când iese din casă cu treburi importante. Omul a fost chiar el “altoit” de oamenii legii și spune că a fost uimit să afle că este prima amendă, achitată pentru acest motiv. Acum vrea să plătească încă o amendă și a făcut anunțul pe o rețea de socializare: s-a oferit să achite sancțiunea celui de-al doilea amendat din oraș. “Uitati cum am ajuns eu sa fiu primul si ultimul amendat din Bumbesti Jiu, fiindca nu am avut declaratie pe proprie raspundere privind deplasarea in oras, desi eram in fata primariei, la 30 de secunde de domiciliu. Azi am fost sa-mi platesc amenda de 500 lei, iar oamenii care lucreaza in Primarie, mai ales casierii, au ras de isprava, au spus ca sunt singurul om din oras care a primit amenda pentru asa ceva. Cand il veti afla pe al doilea amendat, va rog sa ma anuntati, ii voi plati eu amenda, dar nu cred ca va exista asa ceva, pe aici toti sunt ,,frati”, a scris bărbatul sancționat, pe contul de socializare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: Un vânzător de lubeniță din Peșteana Jiu a dat jos un indicator care îi interzicea oprirea în zonă

Postat acum

on

De către

Gest șocant al unui comerciant din Peșteana Jiu. Dorin să își vândă lubeniță într-un loc în care oprirea era interzisă, Relu Tătaru a dat jos indicatorul că sa nu fie deranjat de polițiștii din Bâlteni.

Omul nu are nicio treabă în a da jos indicatorul, arătând că nu era la prima abatere de acest fel.

De altfel în gestul său interzis de lege, cetățeanul primește ajutorul unui vârstnic, care nu vede nimic greșit în gestul comerciantului. Polițiștii din Bâlteni, evident, nu au văzut lipsa indicatorului…

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Bursa primarului de Ionești a urcat la 500 de lei

Postat acum

on

De către

Primarul de Ionești oferă bursa de 500 de lei elevilor din localitate care termina anul școlar cu media zece.

Anunțul a fost făcut chiar de către edilul local Sorin Lambu astfel: ,,susținem financiar toate categoriile de elevi ai Școlii Generale Ionești. Anul acesta Bursa Primarului va fi în cuantum de 500 lei/persoană pentru elevii cu media generală 10″.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR