Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Cine ia locul doctoriței sexy, care a demisionat de teama Coronavirusului

Cine ia locul doctoriței sexy, care a demisionat de teama Coronavirusului

Șexi-doctorița care a plecat din secția în care era șefă, de frică să nu se îmbolnăvească de Coronavirus, va fi înlocuită.
Situația de la Spitalul din Orăștie, unde întregul personal de pe secția ATI a demisionat, de teamă să nu fie afectat de Coronavirus, devine una tragi-comică. Singurul medic și cele 11 asistente și infirmiere și-au scris demisiile, ieri de dimineață. Secția vitală din spital rămăsese cu o singură asistentă. În aceeași zi, asistentele și infirmierele și-au retras demisiile, mai puțin șefa secției. Sexy-doctorița Lorena Ehim nu a acceptat să se întoarcă la muncă în spital, unde nu era niciun caz de bolnav infectat cu virusul care a speriat-o, dar nici nu a dat un răspuns clar, conducerii spitalului, care a încercat s-o convingă să renunțe la demisie. Șefa de la ATI, devenită celebră, după internauții i-au descoperit fotografiile publicate pe o rețea publică de socializare, a motivat că s-a baricadat în casă, pentru că ar fi contact al unui suspect de Coronavirus, așa că va sta două săptămâni în izolare.
Locul doctoriței, singura, de altfel, din Terapie Intensivă, va fi luat de un alt medic. Conducerea Spitalului Orăștie va ocupa postul prin detașarea unui cadru medical, deoarece secția nu poate funcționa fără medic specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *