Connect with us

ULTIMA ORĂ

Vor teste pentru Coronavirus la CEO

Postat acum

on

Tot mai mulți angajați de la Complexul Energetic Oltenia, fie că sunt mineri, fie că sunt energeticieni, cer să fie luate măsuri, care să-i protejeze împotriva Coronavirusului. Liderii de sindicat au solicitat administrației să-i trimită pe salariați în șomaj tehnic, prin rotație, pentru ca cei care muncesc într-o tură să fie mai puțini, iar distanțele între ei să se păstreze mai mari. Salariații cer, însă, și să fie testați, pentru a fi depistate eventuale persoane purtătoare ale virusului Covid-19. Angajații fac apeluri inclusiv pe rețelele de socializare: “Să ne facă teste la toți,că lucrează zeci de oameni pe schimb, merg cu același autobuz”, scrie unul dintre angajații CEO. Propunerile de intrare în șomaj tehnic vor fi analizate săptămâna viitoare, administrația companiei urmând să dea un răspuns, dacă va aplica sau nu această măsură. În județul Gorj sunt 255 de persoane în carantină și 3.451 izolate la domiciliu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

A vrut să urce scările cu mașina

Postat acum

on

De către

Scările de la Casa Tineretului din Târgu Jiu au fost distruse de un autoturism condus de un șofer inconștient. Acesta a intrat, în această dimineață, cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scările instituției. Autoturismul a fost grav avariat.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Gorjul, printre cele 4 județe din scenariul verde

Postat acum

on

De către

Județul Gorj este printre cele patru județe de la nivel național, care se află în scenariul verde. Județul nostru figurează cu o incidență a cazurilor raportate în ultimele 14 zile, de 0,96, cele mai puține cazuri fiind în județul Suceava, de 0,84. În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate 3.264 de cazuri noi de coronavirus, după efectuarea a 36.468 de teste, din care 24.630 teste RT-PCR și 11.838 teste rapide antigen – ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 8,9%. În ultima zi au fost înregistrate 137 de decese de persoane infectate cu COVID-19, iar la terapie intensivă sunt internate 1.493 de persoane.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Jumătate dintre profesori, înscriși la vaccinare

Postat acum

on

De către

Aproape jumătate din cadrele didactice din județ sunt vaccinate sau programate pentru imunizare, în perioada următoare. Acest lucru va face ca reluarea cursurilor să se facă în condiții mai sigure, spune inspectorul șef, Dana Constantinescu. „Pe platforma respectivă sunt 1.563 de profesori înscriși. Programați deja, din acest număr sunt 1.285 și 1.283 sunt deja vaccinați. Deci, dintr-un total de 3.985 de cadre didactice, apropape jumătate vor fi vaccinate în curând”, a declarat șefa InspectoratuluiȘcolar Județean Gorj.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 3°C
Vânt : 3km/h SW
Umiditate : 71%
Presiunea aerului: 1019.98mbar
Indexul UV: 1
SunLuniMarți
9/5°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR