Connect with us

SOCIAL

Plictiseală în stare de urgență! Iliuță se plimbă prin Târgu-Jiu și face Live-uri pe Facebook

Postat acum

on


Iliuță Sanda, locatar al unui bloc social din Târgu-Jiu, a circulat, astăzi, fără grețuri prin tot orașul, făcând live-uri pe Facebook. Asta, în timp ce autoritățile nu l-au văzut, circulația, în tot acest timp, în stare de urgență, fiind interzisă.
Astăzi, Iliuță, un obișnuit al poliției după ce a fost amendat când și-a votat buletinul de vot și a făcut campanie în secția de votare, a arătat pe pagina sa filmări nocturne de la cimitirul municipal, dar și din alte puncte cheie ale municipiului, recunoscând singur pe filmare că circulă clandestin. Iliuță recunoaște că s-a plimbat prin tot orașul, motivând că avea o factură de plătit,dar și că s-a ascuns de polițiști.
În Gorj sunt 255 de carantinați și 3451 de autoizolati la domiciliu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

A decedat fostul șef al postului de poliție Polovragi și Alimpești

Postat acum

on

De către

Comitetul executiv al Filialei ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. anunță cu tristețe decesul fostului coleg polițist MOROȘANU ION, 73 ani, din comuna Vaideeni, jud. Vîlcea, fost șef de post în comunele Alimpesti și Polovragi. Organizația transmite condoleanțe familiei îndoliate.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Primarul Vili Pasăre: 12 elevi premianți din Dragotești au primit un sejur gratuit la mare

Postat acum

on

De către

Autoritățile locale din comuna Dragotești le-au făcut o adevărată bucurie la 12 elevi premianți din comună. Primăria le-a oferit elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură un sejur gratuit pe litoral. Autoritățile locale au fost sprijinite in acest demers de către președintele PNL Gorj Dan Vâlceanu. Edilul Vili Pasăre a menționat că acești copii se află acum în stațiunea Mamaia, unde vor petrece 7 zile minunate.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Adrian, tânărul căruia i s-a donat o proteză pentru picior, polițist local pentru o zi

Postat acum

on

De către

Polițist local pentru o zi! Asta a fost astăzi, Adrian Nicolcea, tânărul ajutat cu luni în urmă de către PSD Motru, cu o proteză pentru picior. Tânărul nu numai că acum nu mai este imobilizat în casă, acesta merge iar astăzi a fost în patrulare cu polițiștii locali din municipiu. S-a simțit ca un adevărat polițist local.

„Am dorit să marcăm aceasta zi având alături de noi un tânăr locuitor al orașului, Adrian Nicolcea, o persoană specială care a dovedit că este un luptător și care a fost încântat să devină alături de noi „Polițist local pentru o zi”. Mulțumim domnului primar pentru susținere, pentru aprecierea activității serviciului și a colegilor noștri”, a transmis Poliția Locală Motru.

De altfel, primarul municipiului a oferit astăzi diplome de excelență la trei polițiști locali și aprecierile sale la adresa polițiștilor care au fost prezenți pe străzi, fără teama, în perioada pandemiei.

Mâine se sărbătorește Ziua Poliției Locale iar celor care activează în rândurile acestei instituții li s-au transmis un sincer „La Multi Ani” si cât mai multe împliniri pe toate planurile!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR