Connect with us

ULTIMA ORĂ

Vindeau droguri la magazin

Postat acum

on

Procurorii DIICOT au găsit droguri, la un magazin, care își făcea reclamă pe internet. Anchetatorii au descoperit cannabis, în timpul unei percheziții. Patronii societății comerciale promovau produsele, ca având concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC). În realitate, concentrația depășea limita admisă legal.

Procurorii DIICOT au descins la sediul firmei, din Oradea, care, prin intermediul unui magazin, care funcţiona la aceeaşi adresă şi prin intermediul unui site, comercializa produse din canabis.

Cu ocazia percheziției, au fost ridicate mai multe produse reprezentând materie vegetală sub formă de inflorescențe, respectiv 24 cutii cu o masă de 3,5 grame fiecare, 12 cutii cu o de 5 grame fiecare, 4 cutii cu o masă de 10 grame fiecare şi 11 plicuri cu o masă de 80 grame fiecare precum şi mai multe mai multe mostre din produse ce conţin, potrivit etichetării, CBD si THC”, se arat[ ]ntr-un comunicat emis de structura centrală a DIICOT.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Instituție din Târgu Jiu, iluminată în culorile drapelului

Postat acum

on

De către

De ziua Micii Uniri, sediul Muzeului Național Constantin Brâncuși a fost iluminat în culorile drapelului României. Acțiunea face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, spun reprezentanții instituției. Cei care trec prin centrul municipiului, în această noapte, vor putea vedea steagul luminos imens, ce acoperă clădirea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Leuștean și Vîlceanu, la discuții cu liderii TransGaz

Postat acum

on

De către

„În cadrul proiectului de transport al gazelor s-a discutat generarea unei bretele care să parcurgă localitățile “de sub munte” pe o distanță de 39 km pornind din zona localității Tetila. Conducta va continua pe raza județului Vâlcea pe o distanță de 41 km până pe raza localității Băbeni”, anunță primarul de Novaci, Dumitru Leuștean.

De altfel, în zona orașului Novaci va fi instalată racordarea și stația necesară pentru a îndeplini cererea de gaz a localității, a zonelor limitrofe, cât și a stațiunii montane Rânca.

„În urma discuțiilor cu liderii TransGaz, la care am participat alături de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, s-a stabilit ca în decursul zilelor imediat viitoare proiectul să fie dezbătut și aprobat de către consiliul de administrație al aceleiași societăți”, a mai completat liderul PNL Gorj.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Amendat pentru depozitare ilegală

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali au depistat o persoană care depozita ilegal deșeuri provenite din construcții, pe strada Merilor din municipiul Târgu Jiu, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 19 din 2002 privind stabilirea și sancționarea faptelor care constituie contravenții pe raza municipiului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR