Connect with us

SOCIAL

VIDEO.Preoții nu respectă regulile. Îmbulzeală la biserica din piața mică din Târgu-Jiu

Postat acum

on

La o biserică din Târgu Jiu, zeci de persoane s-au adunat în curte, unde preoții au susținut slujba religioasă, deși autoritățile au interzis acest lucru.
Preoții nu respectă regulile impuse de autoritățile statului, pentru evitarea îmbolnăvirii cu Coronavirus. La mai multe biserici, preoții au organizat slujbe, cu zeci de enoriași prezenți. Singura schimbare este locul în care preoții oficiază. Dacă până acum, acestea aveau loc în biserică, acum, slujbele au fost mutate în curtea lăcașelor de cult, în ciuda restricțiilor impuse de Comitetul pentru Situații de Urgență, care a cerut ca acestea să fie făcute doar online, fără a fi permisă prezența cetățenilor. La biserica din zona Pieței Mici, numeroși enoriași s-au adunat, ieri, în curte, fără a ține cont de păstrarea limitelor de distanță. Cazuri similare au fost și în alte lăcașe de cult, oficialii bisericii nedând răspunsuri clare. Autoritățile au comunicat, însă, că se vor face verificări și vor fi luate măsuri, pe perioada stării de urgență, pentru ca oamenii să nu fie puși în pericol. Ultima ordonanță militară restricționează circulația, cetățenii fiind somați să iasă din case doar pentru serviciu, cumpărături sau servicii medicale, iar după ora 22:00, cei care ies pentru diverse probleme trebuie să aibă asupra loc o declarație pe proprie răspundere, în care să specifice scopul deplasării.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

De Moș Nicolae: Directorul David de la Artego le-a oferit foștilor tineri instituționalizați câte 100 de lei!

Postat acum

on

De către

Câteva zeci de tineri foști instituționalizați în instituțiile de protecția copilului din Târgu Jiu au fost cadonați, astăzi, cu câte o sută de lei de către directorul fabricii de cauciuc Artego.

Viorel David le-a oferit câteva mii de lei acestor tineri cu probleme sociale din Târgu Jiu de Moș Nicolae, gestul caritabil al directorului fiind unul care se repetă an de an. Tinerii s-au adunat la poarta fabricii și au primit rând pe rând banii respectivi cadou.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Liberalii gorjeni întind o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități

Postat acum

on

De către

De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, echipa liberală transmite „un mesaj de susținere, respect și solidaritate față de cei care sunt un exemplu de voință, perseverență și dragoste necondiționată pentru noi toți”.

Fiind o zi atât de importantă, liberalii au acționat pe două planuri:

-persoanele adulte cu dizabilități din Gorj care caută un loc de muncă primesc vești bune! Mai mulți antreprenori din Gorj oferă locuri de muncă, așadar luați legătura cu Maria Stavaroiu pe adresa de mail [email protected] sau la telefon 0732627837.

-o parte din copiii cu dizabilități care sunt internați în centrele DGASPC Gorj au scris scrisori lui Moș Nicolae. Echipa PNL Gorj va avea grijă ca Moșul să onoreze toate solicitările, mai ales că toți copiii au fost cuminți!

De asemenea, PNL Gorj va demara o campanie de informare în rândul angajatorilor din județ care au obligația legală de a angaja o persoană cu dizabilități la fiecare număr x de angajați.

PNL Gorj urează multă sănătate, dragoste și putere persoanelor cu dizabilități și celor care le poartă de grijă în fiecare zi!

Continuă să citeşti

SOCIAL

După Bălești și Primăria Peștișani oferă examinări trichineloscopice gratuite

Postat acum

on

De către

După inițiativa luată de autoritățile locale din Bălești, și Primăria Peștișani a decis să ofere populației o gratuitate cu privire la efectuarea examinării trichineloscopice a cărnii de porc, pe tot parcursul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de edilul localității Peștișani, Cosmin Pigui. De anul acesta, cabinetul veterinar din Peștișani a achiziționat și un asomator pentru porci, venind, astfel, în sprijinul localnicilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!