Home / Gorj Express Tv / VIDEO/Groapă de gunoi improvizată pe centura municipiului!

VIDEO/Groapă de gunoi improvizată pe centura municipiului!

Deșeuri menajere, din construcții, resturi alimentare, bucăți de mobilier sau aparatură electrocasnică defectă dar, mai ales, un miros pestilențial și o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe centura municipiului Târgu-Jiu, mai precis pe strada Merilor, lângă o cunoscută stație ITP. Pe un teren viran, se depozitează, astfel, haotic, localnicii spun că de un an de zile, astfel de gunoaie, aduse în special noaptea, și aruncate în zonă fără nicio jenă.

Acesta nu este singurul localnic care cunoaște situația gropii improvizate de gunoi de pe strada Merilor, vecinii stației ITP povestesc că proprietarul terenului ar fi permis aruncarea în zonă a unor resturi din construcții dar, nu a mai urmărit faptul că terenul său s-a transformat într-o groapă ilegală de gunoi.

Reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj, sesizați de GorjexpressTV, au promis că se vor deplasa în zonă, vor verifica și vor lua măsurile care se impun.

Groapa improvizată de gunoi de pe Merilor nu este singurul spațiu de acest fel din municipiu unde cetățenii certați cu curățenia, protejarea mediului și bunul simț aleg să polueze și să strice imaginea orașului.

Garda de Mediu Gorj a verificat și luat deja măsuri în urmă sesizării Gorjexpress transmițând următoarele:

În zonele limitrofe străzilor de centura ale Municipiului Tg. Jiu, au început sa fie abandonate deșeuri. Astfel comisarii Gărzii de Mediu Gorj au identificat asemenea depozitări necontrolate de deșeuri în zona străzii Meri, Tg. Jiu, unde mai mulți cetățeni certați cu legea au abandonat deșeuri. S-a început o anchetă și fiecare dintre făptași vor fi sancționați cu amenzi în valoare de până la 6 000 lei inclusiv obligația de a salubriza terenul.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *