Connect with us

EVENIMENTE

Rujan (PSD): Concurs pentru șefia Spitalului Județean, cu comisie de profesori universitari din țară

Postat acum

on

Funcția de manager al Spitalului Județean din Târgu Jiu va fi scoasă la concurs, la începutul anului viitor, respectiv în ianuarie sau februarie. Concursul va fi unul transparent, la el putând asista chiar și reprezentanți ai presei. Conducerea Consiliului Județean a elaborat un raport pentru organizarea concursului și, potrivit acestuia, comisia de evaluare va fi formată din cadre universitare, de la facultăți de medicină din țară. Vicepreședintele CJ, Cristinel Rujan, spune că, în acest fel, se vrea înlăturarea oricăror suspiciuni de fraudă. „Sunt elemente de transparență în acest regulament, în sensul că va putea participa și presa în sală, fără a putea interveni însă în desfășurarea concursului în sine, doar va putea asista. Persoanele interesate sau presa vor putea formula întrebări, după ce vor vizualiza proiectele de management ale candidaților, înainte cu 24 de ore. Aceste întrebări vor fi preluate de comisie și vor fi puse candidaților pentru a răspunde la acestea. De asemenea, este foarte important de subliniat faptul că în comisia de evaluare, dar și în comisia de contestații, acestea vor fi constituite din cadre didactice universitare medicale, din centre universitare din țară. Consiliul de administrație va lansa invitații pentru mai multe universități de medicină și farmacie din România. Sperăm să avem răspunsuri pozitive, astfel încât să înlăturăm orice suspiciune cu privire la buna desfășurare a concursului de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu”, a declarat Cristinel Rujan.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Cîrbești: Un șofer de pe o cisternă a vrut să evite un câine dar a lovit o dubiță și a intrat într-un magazin!

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe raza comunei Drăguțești, în localitatea Cîrbești. Șoferul de pe o cisternă a vrut să evite un câine, spun martorii, a frânat brusc, dar a lovit o dubiță situată în fața unei unități comerciale din Cîrbești. Din fericire nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale, TIR-ul cisternă intrând în magazin.

La data de 29 noiembrie a.c., politisti din cadrul Poliției Municipiului Tg-Jiu au fost sesizati printr-un apelul 112, despre faptul că pe raza comunei Drăguțești ar avut loc un eveniment rutier cu victime. Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din capul tractor și remorca, pe DE 79 – Drăguțești, din direcția orașul Rovinari spre municipiul Targu-Jiu, a încercat să evite coliziunea cu un câine, care se afla pe partea carosabilă și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrand pe sensul opus de mers și lovind o autoutilitara, care se afla parcată în afara părții carosabile, ulterior oprindu-se într-un magazin alimentar.

In urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu un TIR, la Drăguțești

Postat acum

on

De către

Un accident a avut loc în comuna Drăguțești. Un TIR a intrat în zidul unui magazin. Polițiștii au ajuns la fața locului. „Din primele date, un tir ar fi părăsit partea carosabilă, lovind o societate comerciala. Victima este șoferul tirului”, au confirmat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Gorj. Voi reveni cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Foto: Mașină ieșită în decor la Lelești

Postat acum

on

De către

Un accident de circulație a avut loc astăzi la Lelești. Un autoturism a ajuns în afara părții carosabile, în zonă circulația fiind restricționată la un moment dat. Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR