Connect with us

EVENIMENTE

Rujan (PSD): Concurs pentru șefia Spitalului Județean, cu comisie de profesori universitari din țară

Postat acum

on

Funcția de manager al Spitalului Județean din Târgu Jiu va fi scoasă la concurs, la începutul anului viitor, respectiv în ianuarie sau februarie. Concursul va fi unul transparent, la el putând asista chiar și reprezentanți ai presei. Conducerea Consiliului Județean a elaborat un raport pentru organizarea concursului și, potrivit acestuia, comisia de evaluare va fi formată din cadre universitare, de la facultăți de medicină din țară. Vicepreședintele CJ, Cristinel Rujan, spune că, în acest fel, se vrea înlăturarea oricăror suspiciuni de fraudă. „Sunt elemente de transparență în acest regulament, în sensul că va putea participa și presa în sală, fără a putea interveni însă în desfășurarea concursului în sine, doar va putea asista. Persoanele interesate sau presa vor putea formula întrebări, după ce vor vizualiza proiectele de management ale candidaților, înainte cu 24 de ore. Aceste întrebări vor fi preluate de comisie și vor fi puse candidaților pentru a răspunde la acestea. De asemenea, este foarte important de subliniat faptul că în comisia de evaluare, dar și în comisia de contestații, acestea vor fi constituite din cadre didactice universitare medicale, din centre universitare din țară. Consiliul de administrație va lansa invitații pentru mai multe universități de medicină și farmacie din România. Sperăm să avem răspunsuri pozitive, astfel încât să înlăturăm orice suspiciune cu privire la buna desfășurare a concursului de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu”, a declarat Cristinel Rujan.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Alertă! Poliția caută un copil de 12 ani dispărut

Postat acum

on

De către

Un copil de 12 ani este căutat de polițiști, după ce a dispărut de aproape 12 ore. Băiatul a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. „La data de 22 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că fiul său, Radu Cătălin-Ionuț, de 12 ani, în jurul orei 12:00, a plecat de la domiciliu către școală, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţimea de 1,65-1,70 metri, constituție atletică, greutate 40-50 kilograme, păr șaten, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării, minorul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, hanorac gri închis, pantofi sport de culoare închisă și avea asupra sa un ghiozdan de culoare albastru”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un târgujian și-a marcat cu creta locul de parcare pentru persoanele cu handicap. FOTO

Postat acum

on

Un târgujian nu a mai chemat autoritățile și și-a marcat singur locul de parcare pentru persoanele cu dizabilități. S-a întâmplat într-o parcare din zona semicentrală a municipiului Târgu Jiu. Pentru marcarea locului de parcare a fost folosită cretă și trasate câteva linii care ar simboliza o persoană în scaun rulant. Astfel de marcaje sunt aplicate numai de către Primăria Târgu Jiu, cu echipamente speciale, dacă persoana respectivă are dreptul la un astfel de loc de parcare. Oricum, în parcări trebuie să fie prevăzute și locuri pentru persoanele cu dizabilități.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr din Motru, omorât în Anglia

Postat acum

on

Un tânăr din Motru a fost găsit mort în Anglia. Ștefan Stelian Moraru a fost ucis prin înjunghiere. Cadavrul a fost găsit de poliție pe o stradă din apropierea apartamentului în care motreanul stătea alături de un bărbat din Mehedinți. Poliția are deja un cerc de suspecți și se speră prinderea criminalului. Motreanul a plecat de acasă la un cazinou, unde ar fi câștigat peste 2.000 de lire sterline. Ulterior, a fost descoperit mort pe o stradă din apropierea sălii de jocuri. Tragedia a avut loc luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR