Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Executare silită cu mascați, la Albeni

Postat acum

on

0 Shares

Vila familiei Grancea din Albeni a fost executată silit, la finalul săptămânii trecute,  de către fosta noră, asta după un litigiu care a durat 11 ani de zile. Cea care a tăiat însă lacătul locuinței, pentru a intra în spațiul respectiv ca nou proprietar, a fost cuscra celor doi pensionari care, din 6 octombrie, au rămas pe drumuri.

Proprietarul locuinței a sperat, înainte de executare, să nu se ajungă la această situație deoarece, prin avocat, a depus o contestație la Judecătoria Târgu Cărbunești, litigiu care se va judeca însă abia anul viitor. Asta, din cauza faptului că instanța are doar doi magistrați.Vecinii și rudele proprietarului au subliniat și ei că executarea este ilegală, chiar daca fosta noră, prin părinții acesteia, au ajuns să cumpere vila la licitație cu 15.000 de lei, alți 70.000 de lei reprezentând debitul acumulat de fostul soț, Grancea Marius, către fosta soție, de care acesta a divorțat cu ani în urmă.De altfel, femeia s-a recăsătorit în Irlanda și își crește acolo cele două fete avute cu fostul partener de viață din Albeni.În ciuda speranțelor lui Grancea Frumuzache și a declarațiilor vecinilor de pe stradă, executorul a venit totuși, însoțit de polițiști și mascați, la locuința din Albeni. Proprietara casei i-a reproșat însă multe fostei cuscre.Fosta cuscră s-a prezentat însă, în fața executorului și a forțelor de ordine chemate la fața locului, înarmată cu un ciocan.Cuscra proprietarilor vilei a intrat astfel, alături de executor, în casa familiei Grancea. A declarat chiar că este satisfăcută că fiica sa a devenit proprietara casei foștilor socrii.Executarea s-a finalizat fără scandal, deși forțe de ordine considerabile, inclusiv mascați, au fost, o oră, la fața locului. Comunitatea din Albeni a fost revoltată de cele întâmplate.Grancea Frumuzache a fost nevoit să accepte situația, deoarece la baza evacuării lui și a soției din locuința construită cu ani în urmă, au stat câteva hotărâri judecătorești. Omul a susținut că va continua să își caute însă dreptatea.Situația de la Albeni nu este singulară în judetul Gorj. Sunt nenumărate cauze similare pe rolul instanțelor de judecată, la finalul cărora mulți își vor pierde bunurile, fie că sunt persoane tinere ori în vârstă.

 

 

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

VIDEO: Ludmila Racoceanu, trainer extensii gene din Republica Moldova, predă la Gorj rețeta succesului într-o profesie bănoasă

Postat acum

on

De către

O privire perfectă în fiecare zi, cliente fericite, o profesie bănoasă și chiar un stil de viață!

Asta le oferă, la pachet, doamnelor și domnișoarelor ce îi trec pragul, Ludmila Racoceanu, o moldoveancă de peste Prut care, cu zeci de specializări la activ, a urcat rapid treptele profesionale din zona de beauty, ajungând să formeze astăzi tinere care practică, cu succes, o profesie nouă ce face furori pe piața muncii.

Este trainer extensii gene AMA Lashes la singura academie înființată în județul Gorj, iar cursurile sale acreditate internațional, pentru tehnicieni extensii gene, realizate în academia sa de la Târgu Jiu, au fost deja absolvite de nenumărate reprezentante ale sexului frumos care au vrut să își pună îndemânarea, tehnica și creativitatea în slujba tinerelor dornice să beneficieze de noutățile din industria beauty.Și cine merge pe mâna Ludmilei are succes, deoarece pe lângă tehnici de aplicare a extensiilor de gene, trainerul oferă sfaturi absolut necesare în punerea în practică a acestei profesii.Și ca un trainer care se respectă, cursurile sunt adaptate în funcție de dorințele viitorilor cursanți, de la câteva zile, la două săptămâni și de la lecții individuale, la lecții de grup, cu probă practică.La finalul cursurilor, absolventele primesc o diploma acreditată dar și cele necesare punerii în aplicare a celor învățate pe parcursul lecțiilor prețioase, predate de Ludmila.Modalitatea de predare a cursurilor de către Ludmila Racoceanu și adaptabilitatea ei pentru nevoile fiecărei cursante fac ca orele petrecute în compania trainerului să fie nu doar valoroase ci și plăcute pentru fetele care primesc șansa si oportunitatea de a câștiga, în scurt timp, bani frumoși.Ludmila Racoceanu, din Republica Moldova, activează în domeniul extensiilor de gene din anul 2010.A absolvit o serie de cursuri de specialitate, a participat la numeroase conferințe cursuri din domeniul extensiilor de gene atât național cât și internațional, a fost speaker la The Masterclass organizator Ama Lashes dar și judecător național și internațional in campionate dedicat extensiilor de gene.Ludmila a fondat prima academie RL LASH ACADEMY dedicată extensiilor de gene din județul Gorj și a urcat pe podium de nenumărate ori la campionatele de gen.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

VIDEO: Lupoița, satul uitat! Microbuzul școlar face slalom printre gropi pentru un elev

Postat acum

on

De către

Lupoița, satul aflat la răscruce între Cătunele și Motru, este uitat și abandonat! În localitate au mai rămas doar câțiva localnici care se încăpățânează să nu își părăsească proprietățile, în timp ce duc lupte costisitoare în instanțele de judecată împotriva companiei CEO, cea care i-a lăsat fără vecini, drumuri și utilități.

Casele lor sunt distruse dar locuiesc încă în ele.

Este si cazul unei femei care a lucrat o viață la mina din apropiere iar tinerețea sa a petrecut-o în Lupoița.

Mina(acum în conservare) i-a distrus casa, dar femeia nu pleacă din căminul său așteptând ca fostul său angajator să realizeze că nu i-a provocat decât distrugere și nu o bătrânețe liniștită.

La mica distanță de această proprietate se mai află o gospodărie. Și proprietarii ei au rămas în Lupoița deși confortul lor în comunitate este scăzut. Suferă de lipsa apei și de comunicarea precară rutieră cu localitățile vecine.

În mica comunitate mai există doar un singur elev. Acesta este transportat zilnic cu microbuzul școlar, fie al Primăriei Cătunele, fie al Primăriei Motru, la școală și înapoi acasă. Drumul spre școală este un infern, dar șoferii nu se lasă. Își duc sigurul pasager la destinație, în fiecare zi.

Revoltați de situație sunt ambii primari, de Cătunele și de Motru, mai ales că drumul a fost distrus de utilajele Carierei Lupoaia.

Primarul de Motru, Cosmin Morega, a atras de mai multe ori atenția șefilor din minerit să astupe măcar gropile de pe drumul spre Lupoița.

După realizarea acestui reportaj, în zona au fost trimise câteva trakere de piatră care au acoperit o parte din gropile drumului spre Lupoița.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

VIDEO: Primarii din Gorj ridică restricțiile și renunță la economii

Postat acum

on

De către

Edilii din Gorj au decis să nu mai strângă cureaua, măcar, la final de 2022. Primarii au considerat că cetățenii merită să uite de facturile mari și de problemele personale și să se bucure de iluminatul de sărbătoare, de o plăsuță cu dulciuri de la autorități sau de un cor de colinde.

Din acest motiv, chiar și cei mai economicoși edili au renunțat la restricții, au dat drumul la iluminatul festiv pe program non-stop și nu s-au zgârcit la bugetul pentru manifestările de final de an.

Anul 2023 va fi unul preelectoral iar clinciurile politice nu vor lipsi din peisaj. Primarii spun însă că nu se gândesc încă la bătăliile politice ci la numeroasele proiecte întocmite și semnate la final de 2022, ce trebuie începute anul viitor.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!