Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Ce experiență de cinci stele ne propune o tânără afaceristă de succes din industria Beauty!

Postat acum

on

Un bronz natural în doar câteva ședințe și o piele arămie de invidiat poți obține, la minut, în cel mai nou și performant salon de bronzat din Târgu Jiu. Nu este un slogan publicitar, ci o adevărată afacere ce a fost deschisă, în municipiu, în vara anului trecut.

Cu riscuri, evident, urmare a pandemiei, însă serviciile de calitate, atmosfera oferită celor care trec pragul unității, la pachet cu siguranța și aparatura de ultimă generație, au diminuat considerabil posibilitatea ca o afacere în domeniul beauty să fie un eșec!

Și astfel, noul salon de bronzat nu numai că a rezistat pe piața de profil din municipiu dar și-a completat chiar serviciile cu unele de epilare definitivă, certificate și realizate cu aparatură de top.

Pe același trend, salonul a plusat cu oferte tentate pentru cunoscători și dar și pentru proaspăt inițiați.Salonul de bronzat, deși pare o afacere adresată doar persoanelor interesate de o imagine proaspătă și tânără, a demonstrat că poate atrage clientelă de calitate, de vârste și profesii diferite, la fel ca un magnet.

Doamne și domnișoare dar chiar și tineri care vor să să aibă un look meditareean vin să testeze aparatele din salonul deschis în Târgu-Jiu, în apropierea Casei Tineretului pe strada Nicolae Titulescu, iar cei care încearcă o dată experiența unui bronz obținut în condiții de siguranță, în doar câteva minute, se întorc și a doua și a cincea oară… Care este atracția unui astfel de spațiu destinat frumuseții, vă spun tocmai reprezentanții salonului ce le oferă clienților nu numai sfaturi ci și creme și acceleratoare care ajută la obținerea unui bronz auriu și uniform pe tot corpul.

Pentru un bronz de calitate sunt necesare astfel doar câteva ședințe în aparatele salonului, în care cuvântul de ordine este ,,relaxare”.

De altfel, salonul oferă bronzare în aparate în care poziționarea este verticală sau orizontală, în funcție de dorința clientului și de sfatul specialiștilor de la RA Studio.

Cert este că satisfacția clientului primează, astfel că nimeni nu pleacă din salon fără un zâmbet pe buze.

RA Salon a fost deschis în anul dificil 2020 de către Teodora Luca, o tânără antreprenoare de succes cu experiență în managementul companiilor multinaționale de 7 ani, care a crezut și crede în continuare că industria de beauty din municipiul Târgu-Jiu are nevoie de idei îndrăznețe, produse de top și mult profesionalism.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

VIDEO: Ludmila Racoceanu, trainer extensii gene din Republica Moldova, predă la Gorj rețeta succesului într-o profesie bănoasă

Postat acum

on

De către

O privire perfectă în fiecare zi, cliente fericite, o profesie bănoasă și chiar un stil de viață!

Asta le oferă, la pachet, doamnelor și domnișoarelor ce îi trec pragul, Ludmila Racoceanu, o moldoveancă de peste Prut care, cu zeci de specializări la activ, a urcat rapid treptele profesionale din zona de beauty, ajungând să formeze astăzi tinere care practică, cu succes, o profesie nouă ce face furori pe piața muncii.

Este trainer extensii gene AMA Lashes la singura academie înființată în județul Gorj, iar cursurile sale acreditate internațional, pentru tehnicieni extensii gene, realizate în academia sa de la Târgu Jiu, au fost deja absolvite de nenumărate reprezentante ale sexului frumos care au vrut să își pună îndemânarea, tehnica și creativitatea în slujba tinerelor dornice să beneficieze de noutățile din industria beauty.Și cine merge pe mâna Ludmilei are succes, deoarece pe lângă tehnici de aplicare a extensiilor de gene, trainerul oferă sfaturi absolut necesare în punerea în practică a acestei profesii.Și ca un trainer care se respectă, cursurile sunt adaptate în funcție de dorințele viitorilor cursanți, de la câteva zile, la două săptămâni și de la lecții individuale, la lecții de grup, cu probă practică.La finalul cursurilor, absolventele primesc o diploma acreditată dar și cele necesare punerii în aplicare a celor învățate pe parcursul lecțiilor prețioase, predate de Ludmila.Modalitatea de predare a cursurilor de către Ludmila Racoceanu și adaptabilitatea ei pentru nevoile fiecărei cursante fac ca orele petrecute în compania trainerului să fie nu doar valoroase ci și plăcute pentru fetele care primesc șansa si oportunitatea de a câștiga, în scurt timp, bani frumoși.Ludmila Racoceanu, din Republica Moldova, activează în domeniul extensiilor de gene din anul 2010.A absolvit o serie de cursuri de specialitate, a participat la numeroase conferințe cursuri din domeniul extensiilor de gene atât național cât și internațional, a fost speaker la The Masterclass organizator Ama Lashes dar și judecător național și internațional in campionate dedicat extensiilor de gene.Ludmila a fondat prima academie RL LASH ACADEMY dedicată extensiilor de gene din județul Gorj și a urcat pe podium de nenumărate ori la campionatele de gen.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

VIDEO: Lupoița, satul uitat! Microbuzul școlar face slalom printre gropi pentru un elev

Postat acum

on

De către

Lupoița, satul aflat la răscruce între Cătunele și Motru, este uitat și abandonat! În localitate au mai rămas doar câțiva localnici care se încăpățânează să nu își părăsească proprietățile, în timp ce duc lupte costisitoare în instanțele de judecată împotriva companiei CEO, cea care i-a lăsat fără vecini, drumuri și utilități.

Casele lor sunt distruse dar locuiesc încă în ele.

Este si cazul unei femei care a lucrat o viață la mina din apropiere iar tinerețea sa a petrecut-o în Lupoița.

Mina(acum în conservare) i-a distrus casa, dar femeia nu pleacă din căminul său așteptând ca fostul său angajator să realizeze că nu i-a provocat decât distrugere și nu o bătrânețe liniștită.

La mica distanță de această proprietate se mai află o gospodărie. Și proprietarii ei au rămas în Lupoița deși confortul lor în comunitate este scăzut. Suferă de lipsa apei și de comunicarea precară rutieră cu localitățile vecine.

În mica comunitate mai există doar un singur elev. Acesta este transportat zilnic cu microbuzul școlar, fie al Primăriei Cătunele, fie al Primăriei Motru, la școală și înapoi acasă. Drumul spre școală este un infern, dar șoferii nu se lasă. Își duc sigurul pasager la destinație, în fiecare zi.

Revoltați de situație sunt ambii primari, de Cătunele și de Motru, mai ales că drumul a fost distrus de utilajele Carierei Lupoaia.

Primarul de Motru, Cosmin Morega, a atras de mai multe ori atenția șefilor din minerit să astupe măcar gropile de pe drumul spre Lupoița.

După realizarea acestui reportaj, în zona au fost trimise câteva trakere de piatră care au acoperit o parte din gropile drumului spre Lupoița.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

VIDEO: Primarii din Gorj ridică restricțiile și renunță la economii

Postat acum

on

De către

Edilii din Gorj au decis să nu mai strângă cureaua, măcar, la final de 2022. Primarii au considerat că cetățenii merită să uite de facturile mari și de problemele personale și să se bucure de iluminatul de sărbătoare, de o plăsuță cu dulciuri de la autorități sau de un cor de colinde.

Din acest motiv, chiar și cei mai economicoși edili au renunțat la restricții, au dat drumul la iluminatul festiv pe program non-stop și nu s-au zgârcit la bugetul pentru manifestările de final de an.

Anul 2023 va fi unul preelectoral iar clinciurile politice nu vor lipsi din peisaj. Primarii spun însă că nu se gândesc încă la bătăliile politice ci la numeroasele proiecte întocmite și semnate la final de 2022, ce trebuie începute anul viitor.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR