Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Ce experiență de cinci stele ne propune o tânără afaceristă de succes din industria Beauty!

Postat acum

on

Un bronz natural în doar câteva ședințe și o piele arămie de invidiat poți obține, la minut, în cel mai nou și performant salon de bronzat din Târgu Jiu. Nu este un slogan publicitar, ci o adevărată afacere ce a fost deschisă, în municipiu, în vara anului trecut.

Cu riscuri, evident, urmare a pandemiei, însă serviciile de calitate, atmosfera oferită celor care trec pragul unității, la pachet cu siguranța și aparatura de ultimă generație, au diminuat considerabil posibilitatea ca o afacere în domeniul beauty să fie un eșec!

Și astfel, noul salon de bronzat nu numai că a rezistat pe piața de profil din municipiu dar și-a completat chiar serviciile cu unele de epilare definitivă, certificate și realizate cu aparatură de top.

Pe același trend, salonul a plusat cu oferte tentate pentru cunoscători și dar și pentru proaspăt inițiați.Salonul de bronzat, deși pare o afacere adresată doar persoanelor interesate de o imagine proaspătă și tânără, a demonstrat că poate atrage clientelă de calitate, de vârste și profesii diferite, la fel ca un magnet.

Doamne și domnișoare dar chiar și tineri care vor să să aibă un look meditareean vin să testeze aparatele din salonul deschis în Târgu-Jiu, în apropierea Casei Tineretului pe strada Nicolae Titulescu, iar cei care încearcă o dată experiența unui bronz obținut în condiții de siguranță, în doar câteva minute, se întorc și a doua și a cincea oară… Care este atracția unui astfel de spațiu destinat frumuseții, vă spun tocmai reprezentanții salonului ce le oferă clienților nu numai sfaturi ci și creme și acceleratoare care ajută la obținerea unui bronz auriu și uniform pe tot corpul.

Pentru un bronz de calitate sunt necesare astfel doar câteva ședințe în aparatele salonului, în care cuvântul de ordine este ,,relaxare”.

De altfel, salonul oferă bronzare în aparate în care poziționarea este verticală sau orizontală, în funcție de dorința clientului și de sfatul specialiștilor de la RA Studio.

Cert este că satisfacția clientului primează, astfel că nimeni nu pleacă din salon fără un zâmbet pe buze.

RA Salon a fost deschis în anul dificil 2020 de către Teodora Luca, o tânără antreprenoare de succes cu experiență în managementul companiilor multinaționale de 7 ani, care a crezut și crede în continuare că industria de beauty din municipiul Târgu-Jiu are nevoie de idei îndrăznețe, produse de top și mult profesionalism.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

Video: Slobozia rămâne nemulțumită și după închiderea depozitului ecologic!

Postat acum

on

De către

Depozitul ecologic de gunoi din Târgu Jiu și-a închis porțile, urmare a suspendării decise de autorități, dar problema mirosului care afectează locuitorii din zona Slobozia nu s-a rezolvat.

Cetățeni de pe strada în cauză susțin că nu au încredere că situația se va rezolva și menționează că seara și dimineața mirosul este puternic și îi determină să stea tot cu ferestrele închise.

La Depozitul ecologic din municipiu porțile sunt, în schimb, închise.

Nicio mașină cu gunoi nu mai ajunge în incinta acestuia iar reprezentanții societății spun că au comandat cele necesare în străinătate pentru a remedia deficientele depistate de verificatori.

La mica distanță de depozit există însă un spatiu improvizat unde se depozitează necontrolat gunoaie.

Autoritățile de mediu par că nu știu de zonă situată deasupra depozitului ecologic, motiv pentru care nu s-au luat măsuri pentru curățarea spațiului.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video-Secretele afacerii Carpet Wash, investiția inteligentă într-o spălătorie profesională de covoare!

Postat acum

on

De către

Targujianul Cătălin Popescu, de 39 de ani, și-a descoperit vocația de antreprenor în plină pandemie, când timpul său liber a fost motivația de a începe ceva nou, inovativ și care să producă bani. A decis să acceseze fonduri europene și a început cu un start-up deschis la finanțare prin Universitatea Constantin Brâncuși.

Planul său de afacere a fost unul câștigător iar Cătălin, care se pregătise profesional pentru o carieră de inginer silvic, a dat silvicultura pe o afacere proprie care s-a dovedit de succes.

Așa apare în 2020, an de criză pandemică, Carpet Wash, o spălătorie profesională de covoare care oferă nu numai servicii de calitate ci și gratuități pentru clienții săi.

În scurt timp, Carpet Wash a ajuns să creeze dependență pentru cei care vor să aibă locuințe curate, birouri igienizate, într-un cuvânt, spații care să le ofere armonie și, permanent, sentimentul de.. acasă.

Și ca orice afacere care se respectă, investiția în tehnologie de ultimă oră merită toți banii.

Antreprenorul câștigă timp, munca este tehnologizată și de calitate iar clientul este mulțumit și revine.

Investiția se amortizează, de asemenea, singură și rapid iar publicitatea se face de la om la om, calitatea  și profesionalismul apărând pe cartea de vizită a Carpet Wash.Agenda Carpet Wash este plină dar până la Paște se face loc și pentru întârziații care lasă curățarea covoarelor pe ultimul loc.

Și cine nu și-ar dori un covor ca nou, în prag de sărbători?! Și nu spunem degeaba cuvântul ,,nou”, deoarece covorul clientului nu doar i se ridică de la domiciliu gratuit, ci acesta îl primește, după scurt timp, curat, parfumat și în folie, mai ceva decât atunci când l-a cumpărat de la magazin.

O declară clienții care revin de fiecare dată la singura spălătorie din municipiu care oferă servicii impecabile de curățare în profunzime a covoarelor, procedura realizându-se mecanizat.

Cătălin Popescu, ca orice antreprenor care se respectă, a decis însă să își extindă afacerea și la o firmă de curățenie.

Iar de la idee la proiect a fost doar un pas… Secretele acestei afaceri vi le va împărtăși însă Cătălin personal, asta atunci când veți trece pragul Carpet Wash, afacerea sa valoroasă de Târgu-Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video: Cherchez la Femme! Șapte artiste sfidează pandemia

Postat acum

on

De către

Feminitate, personalitate, culoare, sensibilitate, forță, armonie, formă, flori, senzualitate toate se regăsesc în lucrările celor șapte artiste care au conturat expoziția ,,Cherchez la Femme”, vernisată, la finalul săptămânii trecute, la Galeriile de Artă din Târgu Jiu.

Cele șapte membre ale Uniunii Artiștilor Plastici din Romania Filiala Târgu Jiu sunt: Andreea Medar, Georgiana Brandt, Cristina Cioplea, Mariana Frătița, Romana Țopescu, Lucica Popescu și Ina Gheorghiu.

Jumătate dintre acestea au absentat de la vernisaj dar restul grupului a susținut, cu tărie, motivația expoziției.

Criticul de artă Cristian Alexandru Damian a explicat și mai exact ce face deosebite aceste lucrări, reunite într-o expoziție, puternică și în același timp sensibilă, de grup, care creionează personalitățile complexe ale celor șapte femei.De altfel, aceasta este abia a doua expoziție din acest an de pe simezele Galeriilor de Artă din municipiu, artistii având de suferit și ei în pandemie, acest gen de evenimente fiind rare sau deloc.

Expoziția poate fi văzută de iubitorii de arta și frumos, până la finalul acestei luni, la Galeriile de Artă din municipiu.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 9°C
Vânt : 5km/h SE
Umiditate : 43%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 3
SunLuniMarți
8/4°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR