Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Ce experiență de cinci stele ne propune o tânără afaceristă de succes din industria Beauty!

Postat acum

on

Un bronz natural în doar câteva ședințe și o piele arămie de invidiat poți obține, la minut, în cel mai nou și performant salon de bronzat din Târgu Jiu. Nu este un slogan publicitar, ci o adevărată afacere ce a fost deschisă, în municipiu, în vara anului trecut.

Cu riscuri, evident, urmare a pandemiei, însă serviciile de calitate, atmosfera oferită celor care trec pragul unității, la pachet cu siguranța și aparatura de ultimă generație, au diminuat considerabil posibilitatea ca o afacere în domeniul beauty să fie un eșec!

Și astfel, noul salon de bronzat nu numai că a rezistat pe piața de profil din municipiu dar și-a completat chiar serviciile cu unele de epilare definitivă, certificate și realizate cu aparatură de top.

Pe același trend, salonul a plusat cu oferte tentate pentru cunoscători și dar și pentru proaspăt inițiați.Salonul de bronzat, deși pare o afacere adresată doar persoanelor interesate de o imagine proaspătă și tânără, a demonstrat că poate atrage clientelă de calitate, de vârste și profesii diferite, la fel ca un magnet.

Doamne și domnișoare dar chiar și tineri care vor să să aibă un look meditareean vin să testeze aparatele din salonul deschis în Târgu-Jiu, în apropierea Casei Tineretului pe strada Nicolae Titulescu, iar cei care încearcă o dată experiența unui bronz obținut în condiții de siguranță, în doar câteva minute, se întorc și a doua și a cincea oară… Care este atracția unui astfel de spațiu destinat frumuseții, vă spun tocmai reprezentanții salonului ce le oferă clienților nu numai sfaturi ci și creme și acceleratoare care ajută la obținerea unui bronz auriu și uniform pe tot corpul.

Pentru un bronz de calitate sunt necesare astfel doar câteva ședințe în aparatele salonului, în care cuvântul de ordine este ,,relaxare”.

De altfel, salonul oferă bronzare în aparate în care poziționarea este verticală sau orizontală, în funcție de dorința clientului și de sfatul specialiștilor de la RA Studio.

Cert este că satisfacția clientului primează, astfel că nimeni nu pleacă din salon fără un zâmbet pe buze.

RA Salon a fost deschis în anul dificil 2020 de către Teodora Luca, o tânără antreprenoare de succes cu experiență în managementul companiilor multinaționale de 7 ani, care a crezut și crede în continuare că industria de beauty din municipiul Târgu-Jiu are nevoie de idei îndrăznețe, produse de top și mult profesionalism.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

VIDEO: Un Rege, la muzeu!

Postat acum

on

De către

O expoziție omagială foto-documentară inedită, care conține inclusiv copii ale unor fotografii realizate de Regele Mihai I în județul Gorj sau cu acesta pe pământ gorjenesc, se află la dispoziția publicului, în incinta Muzeului Județean „Al.Ștefulescu” din Târgu Jiu.

De altfel, vizita regelui în Gorj a avut loc în 1938, conform fotografiilor document prezentate de organizatori. 

Evenimentul a avut loc cu sprijinul a trei asociații care au considerat că gorjenii merită sa vadă aceste fotografii iar expoziția dedicata Regelui Mihai I sa fie vernisată in Muzeul de Istorie al municipiului.

Evenimentul a fost deschis de către profesorul Andrei Popete Pătrașcu, președintele Asociației cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu”.

La vernisaj a participat și deputatul Claudiu Manta, parlamentar PSD, și mai mulți profesori și pasionați de istorie.

Toți au fost surprinși de instantaneele prezentate, dar, mai ales de o replică a uniformei regelui.Aniversarea Centenarului nașterii Regelui Mihai I a mai fost marcată în acest mod, anul acesta, doar de un alt oraș din țară.

Expoziția „Regele Mihai I al României. Destinul lui Suveran” se mai află doar câteva zile la Muzeul Județean ,,Al. Ștefulescu” din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video: Echipa PER Gorj se consolidează!

Postat acum

on

De către

Biroul Executiv al Partidul Ecologist Român, filiala Gorj, condus de către președintele Dan Miroiu, s-a întrunit la finalul săptămânii trecute, pentru o analiză completă în cadrul organizației.

Invitați la întrunirea politică au fost și ex-deputatul Elvira Șarapatin dar și fostul director al SDN Târgu Jiu, Ion Tudor. Ședință a fost deschisă de către liderul organizației, care a adus în discuție și chestiuni organizatorice.

În cadrul ședinței a luat cuvântul și profesorul universitar Lucian Medar, prim-vicepreședinte PER Gorj.

Ion Tudor, invitat la acest eveniment, a subliniat importanța politicii creionate de către ecologiști, subliniind faptul că susține proiectele pro-mediu declanșate la nivelul județului Gorj.

Despre organizarea și întărirea PER Târgu Jiu a vorbit chiar liderul acestei filiale, Marius Bonculescu.

PER Gorj a făcut pași importanți în ce privește consolidarea partidului care a reunit persoane importante de profesii diferite la nivelul județului. Dan Miroiu, președintele PER a reușit să transmită corect mesajul ecologiștilor gorjeni câștigând încrederea a tot mai mulți cetăți și județului supărați că autoritățile nu dau importanța cuvenită mediului înconjurător.

 

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video/ Premieră la Târgu Jiu: Paradă retro, pe roți!

Postat acum

on

De către

Municipiul Târgu Jiu a fost, recent, gazda unei retro parade inedite cu mașini vechi, majoritatea trecute de proprietari în rândul autoturismelor istorice și scoase la plimbare doar la astfel de evenimente.

În jur de 30 de autoturisme au fost astfel expuse în Piața Prefecturii din municipiu, o mare parte având numere de Gorj, altele fiind înmatriculate în Dolj, Hunedoara, Mehedinți și București.

Vedetele retro paradei au fost bătrânele Dacii, dar nostalgicii au privit galeș și spre fiabilele Oltcit-uri dar și spre un Renault 10 mic dar extrem de atractiv, care semăna cu un Trabant.

Mașina avea putini kilometri la bord și era încă funcțională.

Un alt colecționar s-a arătat încântat de paradă retro pe patru roți de la Târgu Jiu, asta mai ales că nu se cunoștea că numărul pasionaților de autoturisme vechi, din județ, este în creștere.

Organizatorul evenimentul s-a declarat mulțumit de felul cum s-au prezentat membrii clubului și pasionații de mașini istorice la retro parada de la Târgu Jiu și a anunțat că intenționează să organizeze două astfel de expoziții anual, în municipiu.

Retro Parada Toamnei, organizată în premiera la Târgu Jiu la final de octombrie a a avut loc urmare a implicării Retromobil Club România.

 

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR