Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Cavalerii fluierelor din handbalul gorjean, antrenori pentru cei mai buni copii din Rovinari!

Postat acum

on

Laurențiu Stegaru, Adrian Eremia și Lucian Marii sunt cei trei antrenori de aur de la Asociația Club Sportiv Infinit Rovinari care îi învață, cu profesionalism și multă dedicație, tainele handbalului pe 60 de copii din localitate.

Împărțiți în două grupe, micii sportivi fac antrenament ca la carte, de câteva ori pe săptămână, sub atenta supraveghere a fostelor glorii, care sunt acum atât antrenori pentru viitorii handbaliști cât și arbitrii de handbal la meciurile importante.

Copiii vin gata echipați la sala de sport din orașul Rovinari.

Își schimbă rapid încălțămintea în una pretabilă pentru sală și intră pe teren. Chiar dacă unii dintre ei au doar cinci ani…

Toți au parte de zeci de minute de mișcare care le asigură abilitatea, rezistența și tactica necesare într-un meci de handbal, calități care îi vor transforma în viitori campioni. Deși handbalul este un sport de echipă, antrenorii lucrează cu maximă atenție cu fiecare jucător pentru a-i depista aptitudinile, posibilitatea de progres și rezistența.

Spiritul de echipă se dezvoltă și el iar prezența pe teren și voința sportivului de a câștiga sunt indicii importante care nu scapă agilității antrenorilor.

Despre handbal și despre dezvoltarea acestui sport la Rovinari ne-a vorbit însă chiar președintele ACS Infinit, Laurențiu Stegaru care, înainte de a-i antrena pe copii, îi ,,citește” atent pe fiecare în parte.

Adrian Eremia, antrenor la ACS Infinit Rovinari, a ales și el să facă echipă cu cei doi colegi arbitrii, Laurențiu și Lucian, pentru pregătirea viitorilor campioni de handbal.

De altfel, orașul este bogat în copii talentați iar sprijinul autorității locale face totul mai ușor.

La debutul activității la club, cu un an în urmă, micii sportivi au fost cei care și-au ales sportul, dar, pe parcurs, și sportul i-a ales pe ei.

În ce privește copiii de la ACS Infinit Rovinari, aceștia sunt nu numai frumoși, deștepți și cuminți ci au calități sportive, iubesc atmosfera de la antrenamente, socializarea cu colegii de echipă și sunt absolut încântați de antrenori.Părinții viitorilor handbaliști fac și ei totul pentru copii.

Ei îi aduc la antrenamente și tot ei sunt fericiții când aceștia fac sport, în loc să își petreacă tot timpul liber în fața calculatorului, telefonului ori a tabletei.Hanbbalul la Rovinari este, astfel, cu certitudine, pe cele mai sigure mâini iar, dacă ne gândim că mingea este în terenul celor de la ACS Infinit, rețeta este una câștigătoarea.

În concluzie, ceva bun va naște ceva și mai bun, astfel că viitorul acestui sport, în Rovinari, este deja asigurat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

Video: Slobozia rămâne nemulțumită și după închiderea depozitului ecologic!

Postat acum

on

De către

Depozitul ecologic de gunoi din Târgu Jiu și-a închis porțile, urmare a suspendării decise de autorități, dar problema mirosului care afectează locuitorii din zona Slobozia nu s-a rezolvat.

Cetățeni de pe strada în cauză susțin că nu au încredere că situația se va rezolva și menționează că seara și dimineața mirosul este puternic și îi determină să stea tot cu ferestrele închise.

La Depozitul ecologic din municipiu porțile sunt, în schimb, închise.

Nicio mașină cu gunoi nu mai ajunge în incinta acestuia iar reprezentanții societății spun că au comandat cele necesare în străinătate pentru a remedia deficientele depistate de verificatori.

La mica distanță de depozit există însă un spatiu improvizat unde se depozitează necontrolat gunoaie.

Autoritățile de mediu par că nu știu de zonă situată deasupra depozitului ecologic, motiv pentru care nu s-au luat măsuri pentru curățarea spațiului.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video-Secretele afacerii Carpet Wash, investiția inteligentă într-o spălătorie profesională de covoare!

Postat acum

on

De către

Targujianul Cătălin Popescu, de 39 de ani, și-a descoperit vocația de antreprenor în plină pandemie, când timpul său liber a fost motivația de a începe ceva nou, inovativ și care să producă bani. A decis să acceseze fonduri europene și a început cu un start-up deschis la finanțare prin Universitatea Constantin Brâncuși.

Planul său de afacere a fost unul câștigător iar Cătălin, care se pregătise profesional pentru o carieră de inginer silvic, a dat silvicultura pe o afacere proprie care s-a dovedit de succes.

Așa apare în 2020, an de criză pandemică, Carpet Wash, o spălătorie profesională de covoare care oferă nu numai servicii de calitate ci și gratuități pentru clienții săi.

În scurt timp, Carpet Wash a ajuns să creeze dependență pentru cei care vor să aibă locuințe curate, birouri igienizate, într-un cuvânt, spații care să le ofere armonie și, permanent, sentimentul de.. acasă.

Și ca orice afacere care se respectă, investiția în tehnologie de ultimă oră merită toți banii.

Antreprenorul câștigă timp, munca este tehnologizată și de calitate iar clientul este mulțumit și revine.

Investiția se amortizează, de asemenea, singură și rapid iar publicitatea se face de la om la om, calitatea  și profesionalismul apărând pe cartea de vizită a Carpet Wash.Agenda Carpet Wash este plină dar până la Paște se face loc și pentru întârziații care lasă curățarea covoarelor pe ultimul loc.

Și cine nu și-ar dori un covor ca nou, în prag de sărbători?! Și nu spunem degeaba cuvântul ,,nou”, deoarece covorul clientului nu doar i se ridică de la domiciliu gratuit, ci acesta îl primește, după scurt timp, curat, parfumat și în folie, mai ceva decât atunci când l-a cumpărat de la magazin.

O declară clienții care revin de fiecare dată la singura spălătorie din municipiu care oferă servicii impecabile de curățare în profunzime a covoarelor, procedura realizându-se mecanizat.

Cătălin Popescu, ca orice antreprenor care se respectă, a decis însă să își extindă afacerea și la o firmă de curățenie.

Iar de la idee la proiect a fost doar un pas… Secretele acestei afaceri vi le va împărtăși însă Cătălin personal, asta atunci când veți trece pragul Carpet Wash, afacerea sa valoroasă de Târgu-Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video: Cherchez la Femme! Șapte artiste sfidează pandemia

Postat acum

on

De către

Feminitate, personalitate, culoare, sensibilitate, forță, armonie, formă, flori, senzualitate toate se regăsesc în lucrările celor șapte artiste care au conturat expoziția ,,Cherchez la Femme”, vernisată, la finalul săptămânii trecute, la Galeriile de Artă din Târgu Jiu.

Cele șapte membre ale Uniunii Artiștilor Plastici din Romania Filiala Târgu Jiu sunt: Andreea Medar, Georgiana Brandt, Cristina Cioplea, Mariana Frătița, Romana Țopescu, Lucica Popescu și Ina Gheorghiu.

Jumătate dintre acestea au absentat de la vernisaj dar restul grupului a susținut, cu tărie, motivația expoziției.

Criticul de artă Cristian Alexandru Damian a explicat și mai exact ce face deosebite aceste lucrări, reunite într-o expoziție, puternică și în același timp sensibilă, de grup, care creionează personalitățile complexe ale celor șapte femei.De altfel, aceasta este abia a doua expoziție din acest an de pe simezele Galeriilor de Artă din municipiu, artistii având de suferit și ei în pandemie, acest gen de evenimente fiind rare sau deloc.

Expoziția poate fi văzută de iubitorii de arta și frumos, până la finalul acestei luni, la Galeriile de Artă din municipiu.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 3°C
Vânt : 3km/h SW
Umiditate : 71%
Presiunea aerului: 1019.98mbar
Indexul UV: 1
SunLuniMarți
9/5°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR