Connect with us

MONDEN

VIDEO. A spart topurile de audiență cu ultima piesă! Apreciată de un celebru manelist, comparată cu Carmen de la Sălciua!

Postat acum

on

Bianca Sîrbu, o tânără solistă cunoscută în Gorj, a ajuns în TOP cu ultima sa melodie, care a strâns, în mai puțin de două luni, peste 2.275.000 de vizualizări pe Youtube.

Pune mâna și mă sună” e cea mai nouă piesă lansată de tânăra gorjeancă Bianca Sîrbu și prima sa colaborare cu Nek Music Production, casa de producție a cunoscutului solist Nek. Melodia a strâns, în scurt timp, sute de aprecieri, Bianca fiind comparată cu mult mai celebra Carmen de la Sălciua.

Melodia a devenit virală, după cum spun iubitorii de manele, fiind printre cele mai ascultate piese ale acestui gen de muzică din acest final de an.

Printre cei care i-au apreciat calitățile vocale se numără Florin Salam. ”Super voce!”, a scris faimosul manelist la videoclipul piesei.

Bianca Sîrbu este o solistă apreciată în Gorj, iar recent a lansat o melodie nouă alături de formația Noua Generație, cu care are o colaborare de aproape doi ani.

Gorjexpress.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Afaceristul Tică a prins un pește cu o bancnotă de 100 de lei

Postat acum

on

De către

Afaceristul Tică Besoi, care deține lanțul de magazine ,,La Tică” din Târgu Jiu, s-a lăudat prietenilor cu o captură interesantăUn pește de câteva kilograme, numai bun de pus la grătar. Afaceristul se află în vacanță, iar peștele l-a prins fără undiță.

Cel puțin asta i-au spus lui Tică mai mulți prieteni, amuzați că omul de afaceri a arătat captura nu și modul cum a capturat-o.

De altfel, unul i-a și transmis că peștele l-a prins cu o bancnotă de 100 de lei. Afaceristul a gustat glumă și bucuria că le-a atras tuturor atenția.

Continuă să citeşti

MONDEN

Oana Roman își petrece Paștele în Gorj, la Curpen!

Postat acum

on

De către

Oana Roman își petrece sărbătorile pascale la o pensiune din Curpen, judetul Gorj.

Aceasta a ajuns in județul nostru împreună cu fiica ei, conducând de la București.

„Hristos a înviat. Ziua noastră a început cu un drum până în Gorj. Am ajuns intr un loc minunat unde ne relaxam cu adevărat. Paște liniștit cu bucurii tuturor”, a transmis Oana Roman, primind, în schimb, peste trei sute de mesaje de felicitări și urări de bine.

Continuă să citeşti

MONDEN

Olguța Berbec, la un nou album! La ce fotografii a renunțat

Postat acum

on

De către

Îndrăgita artistă de muzică populară Olguța Berbec a terminat, zilele trecute, înregistrările pentru noul său album discografic, iar conform postării sale de pe pagina de Facebook, pe 16 aprilie ar trebui să aibă loc lansarea. Cu toate că e pandemie de COVID 19, iar Olguța tocmai a devenit mamă pentru a doua oară, se vede treaba că era nerăbdătoare să reia activitatea, pentru că s-a întors în studio la doar o lună după ce a născut. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii pe care le-a făcut pentru noul album, fotografii la care, din păcate, a renunțat.

Albumul este imprimat tot cu Lăutarii de la Chișinău și maestrul Nicolae Botgros, producător fiind Casa de Discuri Ijac Music, ca și la precedentul, cu care a avut un foarte mare succes.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR