Connect with us

MONDEN

VIDEO. A spart topurile de audiență cu ultima piesă! Apreciată de un celebru manelist, comparată cu Carmen de la Sălciua!

Postat acum

on

Bianca Sîrbu, o tânără solistă cunoscută în Gorj, a ajuns în TOP cu ultima sa melodie, care a strâns, în mai puțin de două luni, peste 2.275.000 de vizualizări pe Youtube.

Pune mâna și mă sună” e cea mai nouă piesă lansată de tânăra gorjeancă Bianca Sîrbu și prima sa colaborare cu Nek Music Production, casa de producție a cunoscutului solist Nek. Melodia a strâns, în scurt timp, sute de aprecieri, Bianca fiind comparată cu mult mai celebra Carmen de la Sălciua.

Melodia a devenit virală, după cum spun iubitorii de manele, fiind printre cele mai ascultate piese ale acestui gen de muzică din acest final de an.

Printre cei care i-au apreciat calitățile vocale se numără Florin Salam. ”Super voce!”, a scris faimosul manelist la videoclipul piesei.

Bianca Sîrbu este o solistă apreciată în Gorj, iar recent a lansat o melodie nouă alături de formația Noua Generație, cu care are o colaborare de aproape doi ani.

Gorjexpress.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Gratiella a dat geografia pe make-up! Mișcarea a urcat-o în top

Postat acum

on

De către

Gratiella a absolvit cursurile Facultății de Geografie din București dar a revenit înapoi acasă, la Târgu Jiu.

Deși lucrează pentru o companie cunoscută din municipiu, Ella cum o alintă prietenele, își dedică timp liber pentru make-up.

Într-un cuvânt Gratiella pictează. Nu pe șevalet, ci pe chipul tinerelor la modă din municipiu. Ce iasă din mâinile Gratiellei, la salon, demonstrează talent și pasiune, astfel că machiajul realizat de aceasta a urcat-o, rapid, în top.

La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt mai multe tinere profesioniste la capitolul make-up dar Gratiella se afla pe podium, spun clientele acesteia care au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Nuntă de poveste la Castelul Snagov! Mireasa, fiica afaceristului Petcu

Postat acum

on

De către

Andra Petcu, fiica omului de afaceri Viorel Petcu, din Târgu Jiu, a spus ,,Da”, astăzi! Evenimentul s-a oficial într-un cadru mirific, la Palatul Snagov.

Alături de Andra și de craioveanul Filip Florin s-au aflat cei mai apropiați prieteni și rudele frumosului cuplu.

Mirii locuiesc în capitală și sunt realizați profesional.

Petrecerea de nunta are loc astăzi la Palatul Snagov iar tinerii nu au făcut rabat de la nimic, petrecerea fiind una de lux.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Novăceancă, prezentată pe ecranele din Time Square, New York

Postat acum

on

De către

Lavinia Giosan (Codruța), chimist, fiica profesorilor Rodica și Dumitru (Micu) Popescu din Novaci, a fost prezentată, ieri, pe ecranele din Time Square New York, în calitate de vicepreședinte a firmei celebre în care lucrează, odată cu listarea la bursă, a anunțat, mândră de succesul gorjencei, Maria Moța.

Novăceancă Lavinia lucrează la Elizabeth Arden și Estee Lauder. Gorjeanca stabilită în New York a terminat chimia la Universitatea București.

„Mandra de tine, noi novacenii și romanii! Ne bucura mult succesul tău”, a transmis Maria Moța.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR