Connect with us

SPORT

Victorii pe bandă rulantă pentru U16 CSS Târgu Jiu

Postat acum

on

Echipa de baschet U16 CSS TG JIU, antrenată de prof. Ionuț Berca, a caștigat meciul de baschet din Campionatul Național de baschet al României desfășurat la Sala Sporturilor din Tg Jiu învingând astăzi Echipa Laguna București cu scorul de 80 – 59.  Echipa a câștigat și cu Aurel Vlaicu București, scor 70 – 56

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Șoc! Pandurii s-a retras din Liga a III-a

Postat acum

on

De către

Decizie șocantă, în fotbalul gorjean! Pandurii s-a retras din Liga a III-a. Comitetul Executiv al FRF a aprobat, ieri, retragerea echipei, care nu s-a mai reunit pentru reluarea antrenamentelor. Comitetul Executiv al FRF a aprobat retragerea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. „Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vasaras și Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 5 august 2022, adoptă următoarele decizii: aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a, urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată în comunicatul oficial al FRF.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Turneu de tenis la Motru, 40 de participanți

Postat acum

on

De către

În perioada 5-7 august, pe arena din municipiul Motru se organizează Turneu Gold Sportya.

Turneul este organizat de Primăria Municipiului Motru și se bucură de prezența a 40 de participanți din Sibiu, Craiova, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara, Tg-Jiu și Motru.

Continuă să citeşti

SPORT

Polițistă din Motru, pe podium la o competiție sportivă mondială desfășurată la Rotterdam

Postat acum

on

De către

Stirbulescu Ileana-Denisa este din orașul Motru. A absolvit Colegiul Național George Coșbuc în perioada 2011-2014 iar în anul 2017 a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

În perioada 23 iulie – 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor – in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de tari. În urma participării la aceasta competiție, polițistă din Motru a obținut următoarele locuri :

Locul I – proba de 800 m

Locul I – ștafeta 4×400

Locul I – ștafeta 4×100

Locul II – 10 km

Locul III – 5 km

Pentru aceste performanțe, gorjeanca a primit numeroase mesaje de felicitare de la comunitatea din Motru.

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR