Connect with us

ANUNȚURI

Veste bună pentru medicii ce vor să își continue activitatea prin consultații online

Postat acum

on

Compania de soft WebMagnat oferă în mod gratuit softul de consultații online (inclusiv audio-video) medicilor ce oferă la rândul lor consultații medicale gratuite.Și la jumătate de preț medicilor ce decid sa ofere cel puțin 10% din consultațiile lor în mod gratuit pacienților ce au dificultăți financiare în această perioadă.”Zilele acestea ne-am confruntat și noi, la rândul nostru, ca și pacienți cu nevoia acută de a primi sfatul unui medic.Astfel că am decis să simplificăm și să încercăm să servim cât mai multe cabinete, clinici și spitale în fiecare zi în ordinea solicitărilor primite.” anunță Delian Coroama, manager WebMagnat.Puteți solicita implementarea softului în regim de urgență completând formularul de pe această pagină: https://webmagnat.ro/soft-management-medical sau pe adresa de e-mail: [email protected] și la numerele de telefon: 0771.126.529, 0771. 265.795.WebMagnat este o companie cu peste 12 ani experiență în automatizarea proceselor de afaceri prin crearea de aplicații software (bazate pe inteligență artificială) și campanii de marketing care să aducă valoare de afaceri reală clienților săi și să ajute companiile să crească.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚURI

Locuri de muncă în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Societate autorizată din Târgu Jiu angajează tâmplari și finisori cu experiență în domeniul prelucrării lemnului. Se oferă salariu atractiv, cadru de munca adecvat și se punctează financiar experiența.

Relații la telefon: 0722.740407

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Colectivul Secției Psihiatrie este alături de medic șef dr. Cîmpeanu Ana Maria, în greaua încercare prin care trece, odată cu trecerea în neființă a mamei sale, Dr. ȚIGĂREANU ANGELA.

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Familia Cîmpeanu Nicolae și Ana Maria anunță, cu profund regret, trecerea în neființă a celei care a fost reputat medic cardiolog, mamă, soție, bunică – Dr. Țigăreanu Angela. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Eden, iar înmormântarea ca avea loc sâmbătă, 23.04.2022, la ora 12:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR