Connect with us

COMUNITATE

Veste bună pentru cei care își caută un loc de muncă

Postat acum

on

0 Shares

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează în data de 07.09.2023 Bursa locurilor de muncă, în calitate de partener în cadrul proiectului  „Competențe îmbunătățite pentru șanse crescute de ocupare!” al cărui beneficiar este SC EURO JOBS S.R.L. Evenimentul va avea loc începând cu ora 1100  la Anna Events, Sala Estuar, situată pe insulița Târgu Jiu. Proiectul are ca obiectiv general: Furnizarea măsurilor pentru stimularea ocupării forței de muncă, în conformitate cu prevederile Legii 76/2002, în scopul creșterii ocupării și îmbunătățirii nivelului de competențe pentru 202 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrători vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, prin acordarea serviciilor de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formarea profesională și evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale, intervenție derulată în județul Gorj. materializată pe parcursul a 12 luni.

Grupul țintă al proiectului îl reprezintă 202 persoane din categoria șomeri și persoane inactive din judetul Gorj, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucratorii vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoanele cu nivel redus de educație care vor fi reintegrați profesional. Rezultatele așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt: 202  persoane informate și consiliate profesional; 140  persoane care vor urma cursurile de formare profesională-calificare; 62 persoane care vor urma programul de evaluare și certificare a competențelor; 164  persoane certificate; 93 persoane angajate; 2 burse a locurilor de muncă organizate. Perioada de implementare se încheie la finalul acestui an. Prin organizarea acestei burse  se are în vedere creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă din județul Gorj.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

„Târgul ofertelor educaționale”, la mall-ul din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Shopping City Târgu Jiu este, din nou, gazda „Târgului ofertelor educaționale”.

Activitatea este organizată, astăzi, ca de fiecare dată, de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

În cadrul târgului, liceele și colegiile naționale prezintă oferta de specializări din învățământul liceal tuturor absolvenților ciclului gimnazial din județul Gorj, fiecare unitate de învățământ având câte un stand de promovare, unde se vor transmite toate informațiile necesare absolvenților de clasa a VIII-a.

Toți cei interesați pot vizita târgul din incinta Shopping City în intervalul orar 10.00 -14.00.

Foarte atractiv este standul Liceului Tehnologic Henri Coandă din Târgu Jiu, dar și al Liceului de Arte din municipiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Festivalul ,,Studențiada”, o experiență memorabilă pentru studenții de la Târgu-Jiu

Postat acum

on

De către

Voluntarii Ligii Studenților din Universitatea ,,Constantin Brâncuși”, Târgu-Jiu au participat, la începutul acestei luni, la Festivalul de la nivel național ,,STUDENȚIADA – VOLUNTEER CONTEST”. Acest festival a implicat activ tinerii și studenții în procesele de schimbare universitară.

Pe parcursul mai multor zile petrecute în cadrul festivalului, studenții s-au bucurat de numeroase activități: pictură, activități sportive.

,,Începutul proiectului reconceput, reinterpretat, regândit „STUDENȚIADA – Volunteer Contest”, unde voluntarii din Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” au participat și s-au întâlnit cu studenți din toată țara.
Deschiderea evenimentului organizat de Uniunea Națională a Studenților din România – UNSR la București se va desfășura pe o perioadă de 6 luni și promovează activitățile de voluntariat și inițiativele studențești, încurajând colaborarea între universități și societatea civilă”, au precizat reprezentanții LSUCB.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Încarcerat pentru ultraj

Postat acum

on

De către

La data de 17 aprilie a.c., polițiști din cadul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, împreună cu polițiști ai Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Cărbunești, privind un bărbat de 32 de ani, din comuna Aninoasa, condamnat la pedeapsa de 1 an, 10 luni și 20 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Bărbatul a fost încarcerat, de către polițiști, la Penitenciarul Târgu Jiu.

 

 

 

 

Continuă să citeşti