Connect with us

POLITICĂ

Valea Motrului cere propriul parlamentar! Ședință cu scântei la PSD Gorj

Postat acum

on

Ședință importantă luni, la ora 14.00, organizată de PSD Gorj. Se supun la vot candidații pentru alegerile parlamentare. Cum sunt mulți doritori, spiritele sunt încinse. Doritori surpriză au depus scrisori de intenție pentru o candidatură, unul fiind chiar Ion Călinoiu.

Peste zece social-democrați vor să figureze pe cele două liste iar locurile eligibile sunt trei, al patrulea fiind semieligibil. O parte dintre actualii parlamentari amenință că vor pleca din partid în cazul în care nu vor figura în listă, fiind vorba despre senatorul Florin Cîrciumaru și despre deputata Elvira Șarapatin. Mai mult, Valea Motrului vrea propriul parlamentar, deja apărând în spațiul public numele fostului deputat Camelia Khraibani.

Pleacă unii, se întorc alții

La PSD sunt cel puțin zece persoane care vor să candideze pe locurile eligibile la parlamentarele din 6 decembrie. Este vorba despre liderul PSD Gorj, Mihai Weber, dar și despre Ciprian Florescu, Claudiu Manta, Scarlat Iriza, Mihai Gherghe, Florin Cîrciumaru, Elvira Șarapatin, Andrei Maioreanu, Anca Bordușanu, Ion Călinoiu și Camelia Khraibani care ar reveni în PSD.
Locuri eligibile sunt două la deputați și unul la Senat, și locul trei la deputați fiind considerat semieligibil.
Sunt și surprize în listă, scrisoarea lui Călinoiu fiind una dintre acestea. O alta este susținerea lui Khraibani de către primarii de pe Valea Motrului care susțin doar un candidat din zonă, asta deși Maioreanu este responsabil de zonă.
Lucrurile vor fi tranșate în această după-amiază, cu rezerva că listele se pot întoarce într-o altă formă de la București.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR