Connect with us

POLITICĂ

Valea Motrului cere propriul parlamentar! Ședință cu scântei la PSD Gorj

Postat acum

on

Ședință importantă luni, la ora 14.00, organizată de PSD Gorj. Se supun la vot candidații pentru alegerile parlamentare. Cum sunt mulți doritori, spiritele sunt încinse. Doritori surpriză au depus scrisori de intenție pentru o candidatură, unul fiind chiar Ion Călinoiu.

Peste zece social-democrați vor să figureze pe cele două liste iar locurile eligibile sunt trei, al patrulea fiind semieligibil. O parte dintre actualii parlamentari amenință că vor pleca din partid în cazul în care nu vor figura în listă, fiind vorba despre senatorul Florin Cîrciumaru și despre deputata Elvira Șarapatin. Mai mult, Valea Motrului vrea propriul parlamentar, deja apărând în spațiul public numele fostului deputat Camelia Khraibani.

Pleacă unii, se întorc alții

La PSD sunt cel puțin zece persoane care vor să candideze pe locurile eligibile la parlamentarele din 6 decembrie. Este vorba despre liderul PSD Gorj, Mihai Weber, dar și despre Ciprian Florescu, Claudiu Manta, Scarlat Iriza, Mihai Gherghe, Florin Cîrciumaru, Elvira Șarapatin, Andrei Maioreanu, Anca Bordușanu, Ion Călinoiu și Camelia Khraibani care ar reveni în PSD.
Locuri eligibile sunt două la deputați și unul la Senat, și locul trei la deputați fiind considerat semieligibil.
Sunt și surprize în listă, scrisoarea lui Călinoiu fiind una dintre acestea. O alta este susținerea lui Khraibani de către primarii de pe Valea Motrului care susțin doar un candidat din zonă, asta deși Maioreanu este responsabil de zonă.
Lucrurile vor fi tranșate în această după-amiază, cu rezerva că listele se pot întoarce într-o altă formă de la București.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Iordache ajută! O firmă din Gorj, gata să sprijine antreprenorul pentru finalizarea lucrării de la Lainici

Postat acum

on

De către

„Văzând că lucrările de la Mănăstirea Lainici trenează de foarte mult timp, am decis să mă implic și să așez la aceeași masă antreprenorul general și o firmă din Gorj dispusă să finalizeze investiția”, a anunțat, în urmă cu scurt timp, Ion Iordache, senator Forța Dreptei.

Potrivit parlamentarului, constructorul gorjean și-a asumat responsabilitatea ca, împreună cu antreprenorul general, să lucreze continuu și să respecte următorul calendar: lucrările din zona mănăstirii vor fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare; lucrările la pod se vor finaliza în maxim două luni.„Investiția din zona Lainici are un impact major în economia județului nostru pentru că face legătura între Gorj și partea de nord a țării facilitând transportul de mărfuri și turismul”, a menționat liderul Forța Dreptei.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Forța Dreptei are organizație la Târgu Logrești!

Postat acum

on

De către

La finalul acestei săptămâni, senatorul Ion Iordache a lansat organizația Forța Dreptei Logrești, eveniment la care, anunță acesta, au participat sute de persoane.

„Le-am vorbit tuturor celor prezenți despre responsabilitatea pe care o avem fiecare față de comunitatea din care facem parte. Este important să ne implicăm într-un număr cât mai mare dacă ne dorim cu adevărat o schimbare. Am început lansarea organizațiilor locale cu cea de la Logrești pentru că aici vom avea alegeri parțiale și ne-am propus să câștigăm funcția de primar cu Popescu Aurelian Cătălin, un tânăr bine pregătit, cu experiență în administrație, care poate îmbunătăți fundamental soarta comunei.El ne-a prezentat viziunea de dezvoltare a comunei, pe care intenționează să o implementeze încă din prima zi de mandat pentru că Logrești a stagnat destul!”, a declarat senatorul Iordache.

În cadrul evenimentului de lansare au fost prezenți și specialiștii Caravanei pentru Gorj care au informat oamenii prezenți despre posibilitățile de accesare a fondurilor europene. Copiii au avut și ei parte de surprize cu muzică, baloane, desen, pictură pe față și personaje Disney.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputatul Miruță, în apărarea salariatei Primăriei Târgu Jiu agresată de primarul „bătăuș”

Postat acum

on

De către

„Primarul înfiat de PSD din Dănești, Mădălin Paliță, crede că își îndepărtează adversarii politici, ducandu-se în stil mafiot peste o doamnă în timpul serviciului pe care o agresează fizic lovind-o cu palmele peste față. Elena Giuverdea, este colega noastra de la USR Dănești și în această dimineață, în timp ce își facea treaba la serviciu dumneaei din Primăria Târgu Jiu, s-a trezit in birou cu primarul bătăuș, care a bruscat-o atat fizic cât si verbal fiindcă și-a permis, știind carte, să propage în spațiul public neregulile efectuate de primar în Primăria Dănești”, a transmis deputatul Radu Miruță.

„Cât timp PSD Gorj se laudă cu astfel de achiziții, cât timp laudă și tolerează astfel de bătăuși cu tricolor la piept, fără să reacționeze și să condamne, încuviințarea fără echivoc astfel de atitudini incalificabile. Condamn cu fermitate o astfel de manifestare violentă, mai ales din partea unui primar, cu atât mai mult față de o doamnă. Solicit IPJ Gorj și Parchetului să nu tergiverseze în niciun mod ancheta în curs și să își arate profesionalismul făcând lumina rapid în acest caz”, a completat parlamentarul USR.

USR Gorj anunță îi va asigura doamnei Giuverdea sprijin juridic calificat în perioada urmatoare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR