Connect with us

ACTUALITATE

Se dă drumul la căldură în Motru! O cere primarul Morega

Postat acum

pe

Temperaturile extrem de scăzute din timpul nopții impun asigurarea agentului termic în locuințele motrenilor și în instituțiile publice din municipiu. O spune răspicat chiar noul primar al localității.

„În această săptămână, SC UATAA va demara toate procedurile necesare distribuirii agentului termic (căldura) către populație și instituțiile de învățământ. Acest lucru va fi făcut obligatoriu datorită legii care impune distribuirea căldurii când temperaturile scad și, deja, acest lucru s-a întâmplat. Da, cunosc că apa caldă este călâie și nu are parametrii normali. Da, trebuie dat drumul la căldură, temperaturile fiind scăzute de la o zi la alta tot mai mult, acest lucru resimțindu-se în apartamentul fiecăruia, dar și în sălile de clasă. Da, am grăbit remedierea defecțiunilor (revizie) tocmai pentru a porni centrala și distribui agentul termic conform legii.
Pentru toate acestea, conducerea UATAA va trebui să ia toate măsurile necesare, iar în această săptămână motrenii să beneficieze de căldură și apă caldă în parametri normali.
Eu, personal, dar și datorită funcției pe care mi-ați încredințat-o, îi sustin cu tot ceea ce trebuie pentru a realiza cât mai repede punerea în funcțiune a centralei. Nu ascund nici faptul că, în caz contrar, nu voi ezita să îi sancționez maxim pe cei vinovați de nepunerea în funcțiune a centralei în vederea distribuirii agentului termic și a apei calde. Unde-i lege, nu-i tocmeală. Ea trebuie respectată întocmai!”, a transmis primarul de Motru, Cosmin Morega.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cowboy de Târgu Jiu, călare prin oraș! Nu l-a oprit nimeni

Postat acum

pe

Un tânăr, plictisit de ziua caldă de sâmbătă, a decis să își scoată bidiviu prin oraș. Respectivul a încălecat pe cal și a dat o tura prin municipiu, fiind văzut, de participanții la trafic, în cartierul 9 Mai. Nimeni nu l-a oprit pe respectivul călăreț, măcar să îl întrebe ce caută pe străzi, hipodromul pentru iubitorii de călărie nefiind prin zona respectivă.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Consilier local: „Focar de infecție lângă un loc de joacă

Postat acum

pe

Un consilier local din Târgu Jiu vrea să oblige Consiliul Municipal să facă curat lângă un loc de joacă. Luis Popa a postat pe pagina de socializare imagini cu mizeria dintr-o fostă centrală de cartier, aflată chiar lângă locul de joacă. În interior, se văd pereții degradați, umezeală și resturi de tot felul. „Este o centrală veche, plină de mizerie, iar părinții din zona mi-au ridicat problema, ca merg cu cei mici la locul de joaca și miroase foarte urât. Voi ridica problema in Consiliul Local, pentru a fi luate măsuri cu acest focar de infecție de lângă locul de joacă”, a spus consilierul PSD.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Casă în flăcări la Drăgoieni! Bărbat de 79 de ani, mort în locuință

Postat acum

pe

Un incendiu la o locuință din Dragoieni a fost sesizat în urmă cu scurt timp la 112. O autospecială a ISU Gorj dar și un echipaj de politie este deja la fața locului. Pompierii intervin pentru reducerea pagubelor din gospodăria afectată, spun participanți la trafic, martori ai evenimentului.

În locuința care a luat foc a fost găsit mort un bărbat de 79 de ani, probabil intoxicat cu monoxid de carbon. Politia a deschis dosar penal.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:0618:12 EET
Se simt: 6°C
Vânt : 10km/h N
Umiditate : 45%
Presiunea aerului: 1029.46mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
13/1°C
15/1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI