Connect with us

MONDEN

Ursitoarea sexy care l-a vrăjit pe politicianul Tălmăcean caută bebeluși de ursit, la Târgu-Jiu!

Postat acum

on

0 Shares

Este tânără, frumoasă și atrage multe priviri! Despre cine este vorba? Numele ei este Daniela Elena Ioana, are 23 de ani și locuiește în București, dar face bani frumoși la Târgu-Jiu. În 2016, Daniela apărea într-o barcă pe lacul Snagov alături de politicianul Edmond Tălmăcean, numit și parlamentarul dansator de la UNPR. Presa de cancan spunea atunci că ea și cealaltă domniță au fost ,,tălmăcite” de politicianul care le-a tratat cu alcool și voie bună. Tălmăcean a fost taxat atunci de presa tabloidă că a condus însă barca închiriată după ce luase la bord ceva Martini.

Acum, tânăra care a uitat cu siguranță de party-ul în trei cu politicianul Tălmăcean, are alte planuri. Spune că după finalizarea studiilor a ales să dea orașul natal pe “micul Paris” și să se stabilească acolo dar să păstreze business-ul în urbea de pe Jiu.

Este o fire spontană și ambițioasă, astfel blondina a reușit să pună bazele unei afaceri cu cinci ani în urmă și administrează cu succes o trupă de ursitoare în orașul Târgu-Jiu.

Daniela, ne-a mai spus că este o plăcere să ursească micuții și că în viitor își dorește cel puțin trei copii.

Trupa sa de ursitoare are evenimente în tot județul Gorj și o pagină de facebook, ursitoare de poveste Targu-Jiu, unde părinții micuților le pot contacta.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

MONDEN

Dorian Popa a făcut senzație la un club din Novaci

Postat acum

on

De către

Dorian Popa a fost invitat să susțină un recital la Novaci, la finalul acestei săptămâni. Artistul a fost așteptat de o mulțime de fani care abia au așteptat să se fotografieze alaturi de cunoscutul interpret. Dorian Popa a făcut spectacol, cântând piesele sale atât de cunoscute.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca Roxana Vancea, superbă în rochie de mireasă

Postat acum

on

De către

Roxana Anca a îmbrăcat astăzi rochia de mireasă. Și nu doar una, mai multe, până a ales-o pe cea care o visa, si asta într-un decor de vis, care a scos în evidență nu doar frumusețea produselor ci și a modelului.

„A fost grea alegerea rochiei de mireasă, dar cu ajutorul Luada Style am reușit să arăt fix cum îmi imaginam!”, a transmis, cu mii de mulțumiri, gorjeanca noastră.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O vloggeriță celebră din Gorj, dezvăluiri despre mama sa

Postat acum

on

De către

Irina Manea, o vloggeriță celebră, originară din Bumbești Jiu, județul Gorj, a făcut dezvăluiri despre modelul său de urmat în viață. Într-un video postat pe o rețea de socializare, Irina declară că eroul său este chiar mama sa.

„Cred că puterea mă inspiră la tine. N-ai avut o copilărie ușoară, n-ai avut o viață de adult ușoară și sa reușești să îți crești singură copiii, fără resurse, fără ajutor, chiar e o dovadă de putere, tu ești eroul meu! Suntem diferite, dar mi-am dat seama că am atâtea lucruri preluate de la tine, sunt bune, dar și mai puțin bune”, a declarat Irina Manea.

De asemenea, și mama Irinei Manea, Camelia Coneru, i-a făcut confidențe fiicei sale.

„Ce îmi place la tine? Că ești creativă! Cum îți crești fetițele, parenting. Eu nu eram așa. Așa am fost eu crescută, pe mine nu m-a învățat nimeni, pe vremea mea nu era youtube sau nu aveam eu. Mă inspiri! Tu ești eroina mea. Suntem diferite, dar in mare parte la fel, tu ești mai deșteaptă!”, a declarat mama Irinei Deaconescu într-un videoclip postat pe internet.

 

Irina Manea a început să facă vlogging de la o vârstă fragedă, iar acum se bucură de celebritate și iubire din partea fanilor. Dincolo de succesul profesional, influencerul are parte de iubire și apreciere și din partea familiei. Irina Manea este căsătorită cu fotbalistul Cristi Manea și au împreună două fetițe superbe.

Continuă să citeşti