Connect with us

MONDEN

Ursitoarea sexy care l-a vrăjit pe politicianul Tălmăcean caută bebeluși de ursit, la Târgu-Jiu!

Postat acum

on

Este tânără, frumoasă și atrage multe priviri! Despre cine este vorba? Numele ei este Daniela Elena Ioana, are 23 de ani și locuiește în București, dar face bani frumoși la Târgu-Jiu. În 2016, Daniela apărea într-o barcă pe lacul Snagov alături de politicianul Edmond Tălmăcean, numit și parlamentarul dansator de la UNPR. Presa de cancan spunea atunci că ea și cealaltă domniță au fost ,,tălmăcite” de politicianul care le-a tratat cu alcool și voie bună. Tălmăcean a fost taxat atunci de presa tabloidă că a condus însă barca închiriată după ce luase la bord ceva Martini.

Acum, tânăra care a uitat cu siguranță de party-ul în trei cu politicianul Tălmăcean, are alte planuri. Spune că după finalizarea studiilor a ales să dea orașul natal pe “micul Paris” și să se stabilească acolo dar să păstreze business-ul în urbea de pe Jiu.

Este o fire spontană și ambițioasă, astfel blondina a reușit să pună bazele unei afaceri cu cinci ani în urmă și administrează cu succes o trupă de ursitoare în orașul Târgu-Jiu.

Daniela, ne-a mai spus că este o plăcere să ursească micuții și că în viitor își dorește cel puțin trei copii.

Trupa sa de ursitoare are evenimente în tot județul Gorj și o pagină de facebook, ursitoare de poveste Targu-Jiu, unde părinții micuților le pot contacta.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Ei sunt perechea aleasă Miss Boboc 2022

Postat acum

on

De către

O pereche de adolescenți de la Colegii Național „Tudor Vladimirescu” a fost desemnată Miss Boboc 2022. Competiția între liceeni de la toate unitățile din Târgu Jiu s-a desfășurat miercuri seara în cadrul evenimentelor organizate în centrul municipiului. Raisa Oros și Bogdan Foanene sunt tinerii declarați câștigători. Colegii i-au susținut frenetic, în competiția cu concurenții de la celelalte licee din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gorj/VIDEO. În spitalul cu un singur pacient, asistentele fac live pe Tik Tok!

Postat acum

on

De către

Un singur bolnav este internat în Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, așa că, de plictiseală, personalul medical stă mai mult pe rețelele de socializare.

O asistentă de la unitatea medicală a postat, în aceste zile, un video pe Tik Tok, chiar de pe patul spitalului, și voia să dialogheze cu privitorii.

”Bună! Eu sunt la lucru. Voi ce faceți? Zi faină să aveți!”, spune asistenta care, cel mai probabil, a fost de serviciu în zilele de Paște.

Spitalul este gol, după ultimul val de COVID-19 și atmosfera e una anostă. Abia de săptămâna viitoare unitatea va putea reveni la normal, în sensul în care vor putea fi tratați și pacienți non-COVID.

În toată această perioadă a fost monotonie, iar zilele trecute era internat un singur pacient care, în funcție de rezultatul testului PCR, urma să fie transferat către alt spital sau trimis acasă, așa că, de plictiseală, o parte din personalul medical și-a ocupat timpul pe rețelele de socializare.

Trebuie spus că salariul unei asistente medicale este între 5000 și 8.000 de lei.

Video aici :

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Fiță: Un afacerist din Motru și-a cumpărat un Bentley, mașină de epocă

Postat acum

on

De către

Un om afaceri din municipiul Motru și-a parcat, în apropierea primăriei, astăzi, ultima achiziție auto. Este vorba despre o mașină de epocă, care a costat mii de euro, restaurată, marca Bentley.

Cetățenii s-au fotografiat lângă superbul autoturism de epocă, care va fi folosit de către proprietar la diverse evenimente. Mașina poate fi pusă la dispoziția tinerilor care doresc să aibă un eveniment deosebit, gen nuntă, cununie civilă…

La Motru se observă o schimbare radicală din toate punctele de vedere, orașul realizând activități ca în marele orașe din țară ori de peste hotare. Deschiderea autorității locale către nou dă încredere mediului de afaceri care, în ultimii ani, a început să dezvolte activități speciale în municipiu. Marii retaileri își anunță, de altfel, noi investiții pe raza municipiului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR