Connect with us

POLITICĂ

La BPJ Gorj-Weber, propus președinte al PSD!

Postat acum

on

La ședința Biroului Permanent Județean al PSD Gorj, care a avut loc ieri, mai mulți aleși de pe Valea Motrului au venit cu propunerea ca, la Congresul PSD să candideze la președinția partidului și liderul de la Gorj, Mihai Weber.

Asta, pe considerentul că, PSD Gorj s-a aflat pe primele locuri pe țară în clasamentul județelor unde electoral au învins social-democrații. Propunerea a venit de la edilul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, aceasta fiind susținut și de primarul Sorin Bucurescu, de viceprimarul Cosmin Morega de la Motru dar și alți primari PSD. Deputatul Mihai Weber a înțeles rațiunea edililor de pe Valea Motrului dar a declinat oferta făcută în plenul BPJ-ului PSD.

Primarul de Peștișani, Cosmin Pigui, a propus în atare condiții că să se stabilească un candidat pe care cei 33 de delegați ai PSD Gorj ce vor fi prezenți la Congresul din 29 februarie(dată incertă) să îl voteze de comun acord.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR