Connect with us

POLITICĂ

La BPJ Gorj-Weber, propus președinte al PSD!

Postat acum

on

La ședința Biroului Permanent Județean al PSD Gorj, care a avut loc ieri, mai mulți aleși de pe Valea Motrului au venit cu propunerea ca, la Congresul PSD să candideze la președinția partidului și liderul de la Gorj, Mihai Weber.

Asta, pe considerentul că, PSD Gorj s-a aflat pe primele locuri pe țară în clasamentul județelor unde electoral au învins social-democrații. Propunerea a venit de la edilul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, aceasta fiind susținut și de primarul Sorin Bucurescu, de viceprimarul Cosmin Morega de la Motru dar și alți primari PSD. Deputatul Mihai Weber a înțeles rațiunea edililor de pe Valea Motrului dar a declinat oferta făcută în plenul BPJ-ului PSD.

Primarul de Peștișani, Cosmin Pigui, a propus în atare condiții că să se stabilească un candidat pe care cei 33 de delegați ai PSD Gorj ce vor fi prezenți la Congresul din 29 februarie(dată incertă) să îl voteze de comun acord.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR