Connect with us

EVENIMENTE

Urmărit de poliție, a aruncat o armă pe geam

Postat acum

on

Un bărbat care conducea un autoturism de vânătoare a fugit de polițiști și a fost urmărit, pe raza comunei Negomir. Conducătorul auto a aruncat, la un moment dat, o armă de vânătoare, pe geamul mașinii. Polițiștii au găsit arma și cartușele aruncate de bărbatul de 53 de ani, care a lăsat autoturismul într-o pădure și a fugit.  „La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism de teren, la vederea organelor de poliție a demarat în viteză pe o uliță din comuna Negomir. Întrucât nu a oprit la semnalul de regulamentar efectuat de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehiculului cu mijloacele speciale de avertizare, luminoase si sonore, acesta pătrunzând pe DJ 674 B Negomir, moment în care, la trecerea peste un pod, din partea dreapta a autoturismului, polițiștii au observat că ar fi fost aruncată o arma de vânătoare, iar autoturismul de teren a pătruns pe un drum forestier, unde a fost abandonat. S-a constituit echipa operativa la nivelul IPJ GORJ, care a efectuat cercetarea la fata locului, iar în șanțul fluvial aferent Văii Artanului, a fost identificata arma de vânătoare cu țeava ghintuita, calibrul 7 x 64 și 4 cartușe de vânătoare cu glonț, calibrul aferent, prevăzută cu lunetă si lanternă.
În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Negomir, persoană autorizata pentru a purta si folosi arme letale de vânătoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor si munițiilor si braconaj, iar arma de vânătoare și cele 4 cartușe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Patru mașini tamponate în Debarcader!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier în lanț a avut loc, acum, în cartierul Debarcader din Târgu Jiu. Patru mașini sunt avariate, spun martori. Motivul, neacordarea de prioritate.

„La data de 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați că pe strada Lt. Col. Dumitru Popescu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autovehicule. Conducătorii celor trei autoturisme au fost invitați la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu în vederea soluționării tamponării”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bărbat arestat după o vizită la soție

Postat acum

on

De către

Un gorjean a ajuns în arestul poliției, după ce a mers la locuința soției, care obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Pentru că nu a respectat interdicția și a mers în casa în care femeia se mutase, soțul a fost atestat pentru 20 de zile. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Schela, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 20 zile”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții în Gorj și alte 10 județe

Postat acum

on

De către

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice efectuează 27 de percheziții domiciliare, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București, în vederea documentarii activității infracționale a unor agenți economici și persoane fizice, care desfășoară activități de colectare și reciclare de deșeuri.

„Perchezițiile se derulează la sediile și punctele de lucru ale mai multor agenți economici, precum și la domiciliile unor persoane fizice, care, începând cu anul 2017 și până în prezent, ar fi dezvoltat un sistem de fraudare și inducere în eroare a operatorilor implicați în mecanismul de transfer al responsabilității stabilite în sarcina producătorilor de deșeuri din ambalaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.700.000 de lei”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR