Connect with us

EVENIMENTE

Urmărit de poliție, a aruncat o armă pe geam

Postat acum

on

Un bărbat care conducea un autoturism de vânătoare a fugit de polițiști și a fost urmărit, pe raza comunei Negomir. Conducătorul auto a aruncat, la un moment dat, o armă de vânătoare, pe geamul mașinii. Polițiștii au găsit arma și cartușele aruncate de bărbatul de 53 de ani, care a lăsat autoturismul într-o pădure și a fugit.  „La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism de teren, la vederea organelor de poliție a demarat în viteză pe o uliță din comuna Negomir. Întrucât nu a oprit la semnalul de regulamentar efectuat de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehiculului cu mijloacele speciale de avertizare, luminoase si sonore, acesta pătrunzând pe DJ 674 B Negomir, moment în care, la trecerea peste un pod, din partea dreapta a autoturismului, polițiștii au observat că ar fi fost aruncată o arma de vânătoare, iar autoturismul de teren a pătruns pe un drum forestier, unde a fost abandonat. S-a constituit echipa operativa la nivelul IPJ GORJ, care a efectuat cercetarea la fata locului, iar în șanțul fluvial aferent Văii Artanului, a fost identificata arma de vânătoare cu țeava ghintuita, calibrul 7 x 64 și 4 cartușe de vânătoare cu glonț, calibrul aferent, prevăzută cu lunetă si lanternă.
În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Negomir, persoană autorizata pentru a purta si folosi arme letale de vânătoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor si munițiilor si braconaj, iar arma de vânătoare și cele 4 cartușe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Județul Gorj a scăpat de coduri

Postat acum

on

De către

Gorjul a scăpat de codurile cu restricții, aplicate în funcție de numărul persoanelor infectate, calculat la mia de locuitori. După mult timp, județul nostru este în scenariul verde și nicio localitate nu mai este în codul roșu, considerat cel mai drastic, din punct de vedere al măsurilor aplicate. „Pentru prima dată în ultimele săptămâni, nu avem nicio localitateîn scenariul roșu, iar la nivelul județului Gorj, incidența este sub 1, ceea ce ne plasează între județele fruntașe pe țară în primele patru. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare, medicilor, asistenților, doamnelor care sunt acolo cu partea de birocrație, cu scriptica și îi sfătuiesc pe toți gorjenii să se vaccineze, să se vaccinează și iar să se vaccineze”, a declarat Corneliu Răducan Morega, prefectul de Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A vrut să urce scările cu mașina

Postat acum

on

De către

Scările de la Casa Tineretului din Târgu Jiu au fost distruse de un autoturism condus de un șofer inconștient. Acesta a intrat, în această dimineață, cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scările instituției. Autoturismul a fost grav avariat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Gravidă, ținută 2 ore la ușa Registrului Comerțului

Postat acum

on

De către

Registrul Comerțului din Târgu Jiu își bate joc de cetățenii care merg să-și rezolve problemele. Programul instituției este unul ca pentru gravide. Angajații au program cu publicul doar două ore dimineața, după care intră în pauză și mai primesc clienții, pentru alte două ore, după prânz. Asta în timpul săptămânii, iar vineri, programul se termină la ora 13:00. Cei care merg cu dosarele așteaptă cu orele, în fața instituției, în picioare, iar dacă nu au norocul să intre până la pauză, trebuie să-și piardă ziua la a doua coadă. Azi, o femeie însărcinată a așteptat aproape două ore, la ușa instituției, unde angajații își fac programul după cum vor, fără ca cineva să-i grăbească. Programul preferențial este aplicat în acest fel, de mai bine de un an, motivul invocat fiind pandemia de Covid. Nici după ce municipiul Târgu Jiu a ieșit din toate scenariile ce impun restricții, cei de la Registrul Comerțului nu au revenit la un program în care clienții să poată avea acces la ghișeu, pentru o perioadă mai mare, deși salariile funcționarilor nu au fost diminuate.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR