Connect with us

EVENIMENTE

Urmărit de poliție, a aruncat o armă pe geam

Postat acum

on

Un bărbat care conducea un autoturism de vânătoare a fugit de polițiști și a fost urmărit, pe raza comunei Negomir. Conducătorul auto a aruncat, la un moment dat, o armă de vânătoare, pe geamul mașinii. Polițiștii au găsit arma și cartușele aruncate de bărbatul de 53 de ani, care a lăsat autoturismul într-o pădure și a fugit.  „La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism de teren, la vederea organelor de poliție a demarat în viteză pe o uliță din comuna Negomir. Întrucât nu a oprit la semnalul de regulamentar efectuat de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehiculului cu mijloacele speciale de avertizare, luminoase si sonore, acesta pătrunzând pe DJ 674 B Negomir, moment în care, la trecerea peste un pod, din partea dreapta a autoturismului, polițiștii au observat că ar fi fost aruncată o arma de vânătoare, iar autoturismul de teren a pătruns pe un drum forestier, unde a fost abandonat. S-a constituit echipa operativa la nivelul IPJ GORJ, care a efectuat cercetarea la fata locului, iar în șanțul fluvial aferent Văii Artanului, a fost identificata arma de vânătoare cu țeava ghintuita, calibrul 7 x 64 și 4 cartușe de vânătoare cu glonț, calibrul aferent, prevăzută cu lunetă si lanternă.
În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Negomir, persoană autorizata pentru a purta si folosi arme letale de vânătoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor si munițiilor si braconaj, iar arma de vânătoare și cele 4 cartușe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

ACUM. COD ROȘU de vijelii, în Vâlcea și Gorj

Postat acum

on

De către

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting, pentru județele Vâlcea și Gorj. „Valabil de la: 31-07-2021 ora 14:40 până la : 31-07-2021 ora 15:40. In zona: Județul Vâlcea: Perișani, Câineni, Boișoara, Racovița, Titești; Județul Gorj: zona de munte de peste cota 1800 m. Se vor semnala: averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină”, se arată în comunicarea meteorologilor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Cinci victime într-un grav accident la Urechești! Trei autoturisme implicate

Postat acum

on

De către

În acest moment, ISU Gorj intervine pentru gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier în satul Urechești, comuna Drăguțești, în care sunt implicate 3 autovehicule. La fata locului sunt 2 autospeciale de intervenție si o autospeciala SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si 4 ambulante SAJ GORJ. Sunt 5 victime conștiente si neincarcerate.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Restricții pe drumuri, duminică și luni, din cauza caniculei

Postat acum

on

De către

Canicula prelungește restricțiile de tonaj, pe 1 și 2 august. Camioanele și tirurile, cu masa mai mare de 7,5 tone nu au voie de mai circule, după prânz. „Duminică și luni, 01 – 02.08.2021, în intervalul orar 12:00-20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele: Harghita, Suceava și Botoșani. Aceste restricții vor fi instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie”, anunță reprezentanții de la Drumurile Naționale.
Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR