Connect with us

MONDEN

UNA DIN CELE MAI FRUMOASE POLIȚISTE DIN ROMÂNIA ESTE DIN TÂRGU JIU

Postat acum

on

Luiza Jurj, este o tânără frumoasă, cu multe calități pe care orice fată de vârsta ei și le-ar dori, are 22 de ani, de aproximativ 2 ani de zile a terminat Școala de Agenți de Politie ,,Vasile Lascăr” Câmpina, iar în prezent lucreză în București.
„Îmi doream demult acest job, mă caracterizează din anumite puncte de vedere și încerc pe zi ce trece să mă perfecționez în ceea ce fac.Iubesc să călătoresc ori de câte ori prind ocazia și am timp liber, să descopăr lucruri, culturi și tradiții noi. Sunt o fire foarte activă și îmi plac sporturile extreme.Sunt perfecționistă, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială și țin la detalii.”Luiza a petrecut Sărbătorile alături de familie, înconjurată de persoane dragi, așa cum îi stă bine la orice tânără responsabilă.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alin

    26 decembrie 2019 at 16:40

    O fata drăguță, să aibă succes în carieră !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!