Connect with us

MONDEN

UNA DIN CELE MAI FRUMOASE POLIȚISTE DIN ROMÂNIA ESTE DIN TÂRGU JIU

Postat acum

on

Luiza Jurj, este o tânără frumoasă, cu multe calități pe care orice fată de vârsta ei și le-ar dori, are 22 de ani, de aproximativ 2 ani de zile a terminat Școala de Agenți de Politie ,,Vasile Lascăr” Câmpina, iar în prezent lucreză în București.
„Îmi doream demult acest job, mă caracterizează din anumite puncte de vedere și încerc pe zi ce trece să mă perfecționez în ceea ce fac.Iubesc să călătoresc ori de câte ori prind ocazia și am timp liber, să descopăr lucruri, culturi și tradiții noi. Sunt o fire foarte activă și îmi plac sporturile extreme.Sunt perfecționistă, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială și țin la detalii.”Luiza a petrecut Sărbătorile alături de familie, înconjurată de persoane dragi, așa cum îi stă bine la orice tânără responsabilă.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alin

    26 decembrie 2019 at 16:40

    O fata drăguță, să aibă succes în carieră !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Afaceristul Tică a prins un pește cu o bancnotă de 100 de lei

Postat acum

on

De către

Afaceristul Tică Besoi, care deține lanțul de magazine ,,La Tică” din Târgu Jiu, s-a lăudat prietenilor cu o captură interesantăUn pește de câteva kilograme, numai bun de pus la grătar. Afaceristul se află în vacanță, iar peștele l-a prins fără undiță.

Cel puțin asta i-au spus lui Tică mai mulți prieteni, amuzați că omul de afaceri a arătat captura nu și modul cum a capturat-o.

De altfel, unul i-a și transmis că peștele l-a prins cu o bancnotă de 100 de lei. Afaceristul a gustat glumă și bucuria că le-a atras tuturor atenția.

Continuă să citeşti

MONDEN

Oana Roman își petrece Paștele în Gorj, la Curpen!

Postat acum

on

De către

Oana Roman își petrece sărbătorile pascale la o pensiune din Curpen, judetul Gorj.

Aceasta a ajuns in județul nostru împreună cu fiica ei, conducând de la București.

„Hristos a înviat. Ziua noastră a început cu un drum până în Gorj. Am ajuns intr un loc minunat unde ne relaxam cu adevărat. Paște liniștit cu bucurii tuturor”, a transmis Oana Roman, primind, în schimb, peste trei sute de mesaje de felicitări și urări de bine.

Continuă să citeşti

MONDEN

Olguța Berbec, la un nou album! La ce fotografii a renunțat

Postat acum

on

De către

Îndrăgita artistă de muzică populară Olguța Berbec a terminat, zilele trecute, înregistrările pentru noul său album discografic, iar conform postării sale de pe pagina de Facebook, pe 16 aprilie ar trebui să aibă loc lansarea. Cu toate că e pandemie de COVID 19, iar Olguța tocmai a devenit mamă pentru a doua oară, se vede treaba că era nerăbdătoare să reia activitatea, pentru că s-a întors în studio la doar o lună după ce a născut. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii pe care le-a făcut pentru noul album, fotografii la care, din păcate, a renunțat.

Albumul este imprimat tot cu Lăutarii de la Chișinău și maestrul Nicolae Botgros, producător fiind Casa de Discuri Ijac Music, ca și la precedentul, cu care a avut un foarte mare succes.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR