Connect with us

MONDEN

UNA DIN CELE MAI FRUMOASE POLIȚISTE DIN ROMÂNIA ESTE DIN TÂRGU JIU

Postat acum

on

Luiza Jurj, este o tânără frumoasă, cu multe calități pe care orice fată de vârsta ei și le-ar dori, are 22 de ani, de aproximativ 2 ani de zile a terminat Școala de Agenți de Politie ,,Vasile Lascăr” Câmpina, iar în prezent lucreză în București.
„Îmi doream demult acest job, mă caracterizează din anumite puncte de vedere și încerc pe zi ce trece să mă perfecționez în ceea ce fac.Iubesc să călătoresc ori de câte ori prind ocazia și am timp liber, să descopăr lucruri, culturi și tradiții noi. Sunt o fire foarte activă și îmi plac sporturile extreme.Sunt perfecționistă, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială și țin la detalii.”Luiza a petrecut Sărbătorile alături de familie, înconjurată de persoane dragi, așa cum îi stă bine la orice tânără responsabilă.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alin

    26 decembrie 2019 at 16:40

    O fata drăguță, să aibă succes în carieră !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Gratiella a dat geografia pe make-up! Mișcarea a urcat-o în top

Postat acum

on

De către

Gratiella a absolvit cursurile Facultății de Geografie din București dar a revenit înapoi acasă, la Târgu Jiu.

Deși lucrează pentru o companie cunoscută din municipiu, Ella cum o alintă prietenele, își dedică timp liber pentru make-up.

Într-un cuvânt Gratiella pictează. Nu pe șevalet, ci pe chipul tinerelor la modă din municipiu. Ce iasă din mâinile Gratiellei, la salon, demonstrează talent și pasiune, astfel că machiajul realizat de aceasta a urcat-o, rapid, în top.

La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt mai multe tinere profesioniste la capitolul make-up dar Gratiella se afla pe podium, spun clientele acesteia care au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Nuntă de poveste la Castelul Snagov! Mireasa, fiica afaceristului Petcu

Postat acum

on

De către

Andra Petcu, fiica omului de afaceri Viorel Petcu, din Târgu Jiu, a spus ,,Da”, astăzi! Evenimentul s-a oficial într-un cadru mirific, la Palatul Snagov.

Alături de Andra și de craioveanul Filip Florin s-au aflat cei mai apropiați prieteni și rudele frumosului cuplu.

Mirii locuiesc în capitală și sunt realizați profesional.

Petrecerea de nunta are loc astăzi la Palatul Snagov iar tinerii nu au făcut rabat de la nimic, petrecerea fiind una de lux.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Novăceancă, prezentată pe ecranele din Time Square, New York

Postat acum

on

De către

Lavinia Giosan (Codruța), chimist, fiica profesorilor Rodica și Dumitru (Micu) Popescu din Novaci, a fost prezentată, ieri, pe ecranele din Time Square New York, în calitate de vicepreședinte a firmei celebre în care lucrează, odată cu listarea la bursă, a anunțat, mândră de succesul gorjencei, Maria Moța.

Novăceancă Lavinia lucrează la Elizabeth Arden și Estee Lauder. Gorjeanca stabilită în New York a terminat chimia la Universitatea București.

„Mandra de tine, noi novacenii și romanii! Ne bucura mult succesul tău”, a transmis Maria Moța.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR