Connect with us

ULTIMA ORĂ

Joi și duminică nu au loc trageri loto. Când organizează Loteria Română următoarea extragere

Postat acum

on

0 Shares

Joi, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, și duminică, 29 decembrie, nu au loc trageri loto, au anunțat reprezentanții Loteriei Române. Următoarea extragere va avea loc marți, 31 decembrie, când sunt organizate Tragerile speciale Loto pentru Anul Nou.Loteria Română a anunțat miercuri într-un comunicat că, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, va organiza două trageri: o tragere principală și o tragere suplimentara. Pentru cea de-a doua tragere, Loteria Română va suplimenta fondul de câștiguri al categoriei I: Loto 6/49 – 500.000 de lei Joker – 200.000 de lei Loto 5/40 – 50.000 de lei.Fondul de câștiguri, suplimentat pentru ambele extrageri Loto 6 din 49 La Tragerile speciale Loto de Crăciun din 22 decembrie, au fost acordate 28.958 de premii, în valoare totală de 25.284.723,83 lei. După ce a fost câștigat marele premiu de la categoria I la Loto 6 din 49, Loteria Română va suplimenta pentru tragerea principală Loto 6 din 49 din 31 decembrie fondul de câștiguri cu 1.000.000 de lei. De asemenea, pentru cea de-a doua tragere Loto 6 din 49, fondul de câștiguri al categoriei I a fost suplimentat cu 500.000 de lei.Premii de sute de mii de euro, la Noroc, Joker și Noroc Plus.La Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,26 milioane de lei (peste 473.800 de euro). La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,81 milioane lei (peste 589.000 de euro), iar la categoria a II-a, la același joc, reportul este de aproape 70.000 de lei (peste 14.600 de euro), în timp ce la Noroc Plus, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 17.000 de lei.La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 111.600 de lei (peste 23.300 de euro), iar la Super Noroc, la categoria I, a rămas în joc un report în valoare de peste 142.000 de lei (peste 29.700 de euro).Extragerea specială „Lozul Anului Nou” De asemenea, pe 31 decembrie va avea loc extragerea pe baza lozurilor necâștigătoare „Lozul Anului Nou”. La acest joc pot fi câștigate două mașini.Extragerea va fi transmisă în direct începând cu ora 17:15 de postul de televiziune România TV în cadrul emisiunii „Românii au noroc”.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Candidatul Adi Pavel(AUR) a împărțit bucurii la Bengești Ciocadia: Zeci de copii au încondeiat ouă, într-o atmosferă de sărbătoare!

Postat acum

on

De către

În curtea Căminului Cultural din Bălcești, comuna Bengești Ciocadia, s-a organizat astăzi un adevărat program pentru copiii din localitate. În jur de 70 de copii au încondeiat ouă, în aer liber, și s-au jucat cu mascotele Disney. Participanții au primit băuturi răcoritoare, dulciuri și baloane dar și o atmosferă de sărbătoare.

Organizatorul evenimentului, Adi Pavel, candidat AUR la Primăria Bengești Ciocadia, nu este la prima acțiune de acest fel, oferita copiilor din comună. Anual, Adi Pavel, a oferit de sărbători( Paște, Crăciun), cadouri atât preșcolarilor, școlarilor cât și familiilor defavorizate ale comunei.

În prima zi de Paște, candidatul va organiza Hora Satului, tot în fața căminului cultural din Bălcești.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Dosar penal pentru evadare, pe numele unui tânăr plasat în arest la domiciliu

Postat acum

on

De către

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au verificat, la domiciliu, un bărbat, de 21 de ani, față de care instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Măsura a fost dispusă pentru 60 de zile, în perioada 25 martie a.c. – 25 mai a.c.

Cu ocazia verificărilor efectuate, bărbatul nu a fost identificat în imobil.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul s-a deplasat la un magazin de pe bulevardul 1 Decembrie.

“În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.”, anunță IPJ Constanța.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Piața Centrală: Mașină proiectată de un alt autoturism într-un autobuz

Postat acum

on

De către

Evenimentul rutier s-a petrecut în această dimineață în intersecția de la Piața Centrală din Târgu Jiu. Două autoturisme și un autobuz au fost implicate în eveniment, toate trei înregistrând pagube.

Accidentul ar fi fost provocat de un Logan, șoferul neacordând prioritate unui autoturism pe care l-a proiectat în autobuzul care circula regulamentar.

Continuă să citeşti