Connect with us

ULTIMA ORĂ

Joi și duminică nu au loc trageri loto. Când organizează Loteria Română următoarea extragere

Postat acum

on

Joi, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, și duminică, 29 decembrie, nu au loc trageri loto, au anunțat reprezentanții Loteriei Române. Următoarea extragere va avea loc marți, 31 decembrie, când sunt organizate Tragerile speciale Loto pentru Anul Nou.Loteria Română a anunțat miercuri într-un comunicat că, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, va organiza două trageri: o tragere principală și o tragere suplimentara. Pentru cea de-a doua tragere, Loteria Română va suplimenta fondul de câștiguri al categoriei I: Loto 6/49 – 500.000 de lei Joker – 200.000 de lei Loto 5/40 – 50.000 de lei.Fondul de câștiguri, suplimentat pentru ambele extrageri Loto 6 din 49 La Tragerile speciale Loto de Crăciun din 22 decembrie, au fost acordate 28.958 de premii, în valoare totală de 25.284.723,83 lei. După ce a fost câștigat marele premiu de la categoria I la Loto 6 din 49, Loteria Română va suplimenta pentru tragerea principală Loto 6 din 49 din 31 decembrie fondul de câștiguri cu 1.000.000 de lei. De asemenea, pentru cea de-a doua tragere Loto 6 din 49, fondul de câștiguri al categoriei I a fost suplimentat cu 500.000 de lei.Premii de sute de mii de euro, la Noroc, Joker și Noroc Plus.La Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,26 milioane de lei (peste 473.800 de euro). La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,81 milioane lei (peste 589.000 de euro), iar la categoria a II-a, la același joc, reportul este de aproape 70.000 de lei (peste 14.600 de euro), în timp ce la Noroc Plus, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 17.000 de lei.La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 111.600 de lei (peste 23.300 de euro), iar la Super Noroc, la categoria I, a rămas în joc un report în valoare de peste 142.000 de lei (peste 29.700 de euro).Extragerea specială „Lozul Anului Nou” De asemenea, pe 31 decembrie va avea loc extragerea pe baza lozurilor necâștigătoare „Lozul Anului Nou”. La acest joc pot fi câștigate două mașini.Extragerea va fi transmisă în direct începând cu ora 17:15 de postul de televiziune România TV în cadrul emisiunii „Românii au noroc”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Ce au în plus polițiștii din Sibiu față de cei ai IPJ Gorj

Postat acum

on

De către

Polițiștii din Sibiu se mândresc cu o colegă super sexy.

Nu doar in uniformă dar mai ales în viața de zi cu zi, tânăra polițistă poate concura cu orice manechin.

Polițista IPJ Sibiu are un corp demențial și asta deoarece își petrece destule ore la sală.

Și IPJ Gorj se mândrește cu polițiste frumoase dar imaginea sexy este însă destul de ascunsă sub uniformă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

S-a pornit afumătoarea de la Motru

Postat acum

on

De către

După opt zile în care Uzina de Agent Termic și de Alimentare cu Apă din Motru nu a furnizat apă caldă consumatorilor, urmare a unei defecțiuni, astăzi s-au făcut încercări de repornire a uzinei. Dinspre UATAA nu s-a văzut decât fum și mai puțin apa așteptată însă de către motrenii care au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR