Connect with us

SPORT

Un cunoscut gorjean amenință cu greva în fața Guvernului

Postat acum

on

Un cunoscut gorjean anunță că va intra în grevă în fața Guvenrnului. Este vorba de Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii. Prunariu a protestat recent la sediul Ministerului Sporturilor și a spus că structurile sportive din subordinea instituției sunt subfinanțate. S-au tăiat chiar și banii pentru echipamente. Dacă problemele nu vor fi rezolvate, Mihai Prunariu amenință cu protestele la Guvern.

„Am fost chemat la MS să vedem ce putem rezolva.
Am participat la o întâlnire cu secretarul general și secretarul general adjunct.
Am expus problemele clubului și am încercat să găsim și soluții.
Mi s-a promis că mare parte din ele vor fi rezolvate. Nu mai sunt copil, nu prea cred în promisiuni, dar fiind optimist, aștept să văd și rezolvările.
Dacă nu, voi continua protestul, nu la MS, ci în fața guvernului.
Nu e amenințare, e doar următorul pas.
Să nu ziceți că nu am spus.
MIE NU MI-E FRICĂ!
Până atunci, stau în stand-by, cu credința că se vor rezolva.
Nu vreau nimic pentru mine, dar am niște responsabilități pentru colegii și sportivii de la CS Pandurii.
Doamne ajută!”, conform lui Mihai Prunariu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Medalie de argint pentru o atletă de la CS Pandurii Târgu Jiu

Postat acum

on

O tânără atletă de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, condus de Mihai Prunariu, a obținut medalia de argint la un concurs care a avut loc în București. Atleta Georgiana Știrbu, antrenată de Viorica Dima, a trecut cu brio de etapele zonale și a reușit să câștige medalia de argint la proba de 800 de metri și un loc 4 la 1.500 de metri. Este abia începutul pentru Georgiana, având în vedere că are doar 12 ani, fiind elevă în clasa a V-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

SPORT

Performanță pentru echipa de handbal masculin a CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a cucerit medaliile de bronz la Turneul Final Juniori 3 Speranță. Echipa pregătită de Vali Popescu s-a impus în finala mică, în fața formației gazdă, CS Seini, scor 38-35. Competiția s-a desfășurat la Seini, în județul Maramureș, în perioada 24-28 mai. Mario Stancu a fost desemnat cel mai bun pivot al turneului. ”Vreau să-i felicit pe jucătorii mei. Au făcut un turneu foarte bun. Sunt foarte mulțumit de locul 3, ținând cont că o mare parte din băieții noștri sunt cu un an sau chiar doi ani mai mici decât această categorie de vârstă”, a declarat la finalul turneului, antrenorul Vali Popescu.

După medaliile de argint cucerite de handbalistele senioare la Final 4 Cupei României, veștile bune continuă la secția de handbal a CSM Târgu Jiu, care își numără medaliile și își trece în cont o nouă performanță. În nordul țării, la Seini, în Maramueș, juniorii 3 de la CSM Târgu Jiu au făcut turneu de excepție, de unde s-au întors cu medaliile de bronz. Felicitări tinerilor handbaliști de la CSM Târgu Jiu și antrenorului Vali Popescu!

Final de sezon în forță pentru tinerii handbaliști gorjeni antrenați de Vali Popescu, care au cucerit medaliile de bronz la Turneul Final 3 Speranță. Performanța este una foarte importantă, ținând cont că echipa lui Vali Popescu a reușit să câștige în acest campionat în fața unor echipe cu tradiție în handbalul românesc la nivel juvenil, dar și având în vedere faptul că o mare parte dintre jucătorii pregătiți de Vali Popescu sunt cu un an sau doi mai mici decât majoritatea jucătorilor prezenți la turneu. Dar, având la dispoziție o generație de băieți ambițioși, talentați și dornici de performanță, Vali Popescu a construit o echipă competitivă la nivel național. Dovadă stă locul 3 ocupat la Turneul Final Juniori 3 Speranță din această săptămână.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, serie din care au mai făcut parte CSS Călărași, CSM Reșița și CS Brazi. În primul meci al turneului, CSM Târgu Jiu a remizat cu CSS Călărași, scor 34-34. Gorjenii au început mai greu turneul și au cedat prima repriză cu echipa din Călărași, scor 14-19. Repriza secundă le-a aparținut elevilor lui Vali Popescu, care au revenit pe tabelă și-au fost la un pas să câștige meciul. S-a terminat egal, 34-34, într-un meci în care David Honcioiu a reușit să înscrie 14 goluri. În meciul doi, gorjenii au cedat în fața prahovenilor de la Brazi, scor 20-34, echipă care a terminat pe primul loc în Grupa A. În meciul decisiv, pentru calificarea în semifinale, gorjenii s-au grupat exemplar, și la capătul unui meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt, au trecut de CSM Reșița, scor 27-21. CSM Târgu Jiu a terminat astfel Grupa A pe locul 2 și s-a calificat în semifinalele competiției.

În careul de ași, CSM Târgu Jiu a dat peste viitoarea campioană la juniori 3, ACS Avatar Brașov. La capătul unui meci spectaculos, gorjenii au cedat în fața echipei din Ardeal, scor 31-39.

În ultima zi a turneului, tinerii handbaliști pregătiți de Vali Popescu au jucat în finala mică, cu medaliile de bronz pe masă. Au avut în față echipa gazdă a turneului, CS Seini. Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, terminată la egalitate, scor 17-17. În partea a doua, gorjenii au fost cei care au controlat jocul și s-au impus în final cu 38-35, cucerind medaliile de bronz.

Cel mai bun marcator al grupării gorjene în finala mică a fost Mario Stancu, care a înscris 14 goluri. Prestațiile sale la acest turneu nu au trecut neobservate. Mario Stancu a fost desemnat cel mai bun pivot al Turneului Final 3 Speranță.

Continuă să citeşti

SPORT

Finala în Liga a IV-a de Fotbal se joacă între Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari

Postat acum

on

De către

Meciul disputat ieri la Fărcășești, între echipa locală CS Vulturii Fărcășești și Știința Turceni s-a terminat cu victoria gazdelor, cu scorul de 2-0. Finala se va juca astfel între Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari, meci pentru Cupa României, în Liga a IV-a la fotbal, în Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR