Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmi din cinci județe s-au întrecut la Gorj

Postat acum

on

Jandarmi din cinci județe s-au întrecut la Gorj. Inspectoratul de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” a organizat un concurs, desfășurat pe parcursul a două zile, în Poligonul Târgu-Cărbunești, pe traseele de Via Ferrata din Baia de Fier, cât și la sediul unității. La competiție au participat echipaje formate din luptători din cadrul Jandarmeriei Gorj, Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, Inspectoratelor de Jandarmi din Dolj, Olt, Mehedinți și Vâlcea și din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.
„Competiția cu caracter aplicativ-militar a presupus parcurgerea mai multor probe de concurs printre care: ședință de tragere în poligon, traseu accidentat cu transportarea unei persoane rănite, traseu de alpinism Via Ferrata, traversare panouri și a rampelor cu obstacole, împingerea unui autoturism, trecerea prin labirint și tunel și escaladarea unui turn. Probele parcurse de luptători au fost planificate într-o succesiune logică și s-au desfășurat cu echipe formate din 4 luptători, sub supravegherea arbitrilor”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Autobuze electrice, la Rânca. Când intră în circuit

Postat acum

on

De către

Patru autobuze electrice urmează să ajungă la Novaci, pentru a fi introduse în circulație, pe traseul spre Rânca. Investiția în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, de modernizare a transportului public în comun în orașul Novaci, a ajuns la un procent de realizare de 30%. Proiectul prevede amenajarea a două autogări și o autobază. Primarul Dumitru Leuștean spune că autobuzele electrice trebuie să ajungă în Novaci, la finalul acestui an, iar cursele vor începe de anul viitor, atunci fiind și termenul de finalizare a proiectului de cinci milioane de euro.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Penitenciarul Târgu Jiu: 120 de angajați refuză munca suplimentară

Postat acum

on

De către

Se strâng semnături la Penitenciarul Târgu Jiu împotriva muncii suplimentare. Deja 120 de angajați au semnat pentru acțiunile de protest care vor urma, salariații fiind pregătiți pe 31 mai sa nu mai intre la muncă.

De altfel, prima acțiune a SNPP va fi pe 31 mai – încetarea activității (refuzul muncii suplimentare în toată Politia Penitenciară).

Acțiunea va fi declanșată de SNPP – organizația sindicală majoritară din Poliția Penitenciară (filiale în 45 de unități) și celelalte sindicate afiliate la Federația PUBLISIND (Penitenciarele Iași, Pelendava, Satu-Mare, Brăila, Mărgineni). Federațiile sindicale FSSP și FPP intră alături de SNPP în acțiune. Efectivele de membri de sindicat implicați: peste 8000 de polițiști de penitenciare dintr-un total de 12500. „Toate organizațiile sindicale precum și salariații nesindicalizați se pot asocia în scopul unei acțiuni comune – SNPP pune la dispoziție în mod transparent documentația necesară”, transmit sindicaliștii din Penitenciarul Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Foto: Canalizarea din fața Mall-ului nu a făcut față unui ropot de ploaie

Postat acum

on

De către

Trecerea de pietoni din zona mall-ului din Târgu Jiu dar și sensul giratoriu au fost inundate după un ropot de ploaie care s-a manifestat în zonă, în urmă cu scurt timp.

Cetățenii care au trecut prin zonă au remarcat că nu mai pot trece prin zonă dar și că s-a înfundat canalizarea.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR