Connect with us

ACTUALITATE

Un candidat la CL Bălești, pe lista PER, amenințat de primar că îi taie apa

Postat acum

on

Jugravu Dumitru, în vârstă de 65 de ani, locatar al satului Cornești, comuna Bălești, susține că ar fi fost amenințat de primarul PSD, Mădălin Ungureanu, că îi va tăia apa. Asta, deși cetățeanu spune că își plăteștește, lunar, apa consumată, direct la Aparegio. Omul spune că ar fi stârnit supărarea primarului pentru că a acceptat să candideze la CL Bălești pe listele Partidului Ecologist Român, formațiune care îl are candidat la primărie pe Cătălin Stolojanu.

Locuință cetățeanului în cauză se află pe DC128, ce face legătura Corneștiului cu satul Buduhala din comuna Telești. Acolo și-a luat o silite în 2013 și și-a construit o casă, plătind impozite și taxe la Primărua Bălești. Deși spune că nu i se asigură utilități, adică ridicarea gunoiului de la poartă, omul spunând că a plătit totuși taxa de salubritate pe tot anul, și are drumul care trece prin fața porții plin de gropi, acum s-au făcut demersuri la Primăria Telești să i se taie acestuia și apa.

,, Mi s-a comunicat de către viceprimarul comunei Telești că ar fi fost sunat de primarul Ungureanu care ar fi cerut ca autoritățile din comuna vecină să îmi taie apa. Edilul a spus chiar că va face notificare la Telești să mă debranșeze, deși eu sunt branșat legal la rețeaua din Telești, asta deoarece eu am cumpărat siliștea de casă pe hotarul acestei comune. Acolo am și căminul de apă. Am mai fost amenințat direct și de primarul Ungureanu că mi se va face și dosar penal, deși am fost la Primăria Bălești și i-am arătat unui funcționar chitanță care demonstra că eu am plătit apa pe iulie. Am fost șocat când mi s-a transmis și că nu mi se va face deszăpezirea drumului la iarnă de autoritățile din Bălești punându-mi-se condiția să nu candidez pe lista lui Stolojanu, candidatul PER, pe motiv că acesta ar fi dușmanul său. Eu nu i-am cerut niciodată lui Ungureanu să îmi rezolve mie vreo problemă personală, ci doar lucruri edilitar gospodărești, în beneficiul satului și al locuitorilor săi. Voi candida în continuare pentru PER deși primarul face un abuz de putere la adresa mea și a partidului din care fac parte”, a declarat Jugravu.

Cetățeanul susține că a ajutat Primăria Bălești oferind un teren gratis pentru biserică, ca să fie construită acolo o capelă, dar și a donat 10 mc de lemn pentru podul ce face legătura cetățenilor din Bălești, sat Tălpășești, să treacă la terenurile agricole de peste râul Jaleș.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ionut

    3 august 2020 at 23:26

    Cat a furat cu Vartanu de la FANTANA LU COSBUC nu scrieti?tot ce e prin Balesti e facut de el si cateva firme de casa, locul lui e la carciuma nu la primarie…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzeul de la Târgu Jiu, vizitat online din Italia

Postat acum

on

De către

Muzeul Județean «Alexandru Ştefulescu» din Târgu Jiu a fost vizitat, direct din Italia. Totul a fost posibil în cadrul unui tur virtual. Colecțiile expuse la muzeul gorjean au fost prezentate în cadrul unui eveniment, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Artei, în parteneriat cu Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia. Turul virtual a fost prezentat pe  pagina de Facebook şi pe contul de pe YouTube ale Institutului. Turiștii au putut intra virtual în galeriile Muzeului de la Tg Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A născut în salvare

Postat acum

on

De către

O tânără a născut în ambulanță. Ieri seară, în jurul orei 20:30, soțul femeii a sunat la 112, însă copilul nu a mai așteptat că salvarea să ajungă la spital.

„Primul ajuns este echipajul SMURD care evaluează rapid situația și începe deplasarea către spital!
Pe traseu ambulanța SMURD s-a întâlnit cu ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județan Gorj.
Ioana nu a mai așteptat până la spital și se zbătea să vină pe lume.
Ambulanța SMURD devenise sală de nașteri, iar asistentul medical devenise medic! Fiecare dintre membrii echipajelor avea câte o sarcină în misiunea de a o aduce pe lume pe Ioana!

Puțin trecut de o oră de la apel

Ioana vine pe lume!
La scurt timp, la fața locului ajunge o altă ambulanță, încadrată cu medic! Medicul se asigură că femeia și fetița sunt bine și însoțeste echipajul SMURD în misiunea finală de le transporta în siguranță la spital!
Emoțiile unui astfel de moment sunt greu de descris în cuvinte, dar trebuie să-i felicităm pe membrii echipajului SMURD, membrii echipajului de ambulanță și pe medicul ajuns la fața locului la scurt timp după ce Ioana a venit pe lume!

Ioanei îi dorim să fie sănătoasă, să crească mare și frumoasă și să aibă o educație aleasă!
Felicitări tuturor celor implicați! Cu ajutorul lor Ioana a venit pe lume perfect sănătoasă!”, este povestea postată pe site-ul ISU Gorj.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Paturi în plus la secția ATI COVID a SJU Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a propus Direcției de Sănătate Publică Gorj creșterea numărului de paturi pentru pacienții în stare gravă. După ce a fost analizate condițiile din Secția ATI COVID, avizul a fost condiționat de execuția unor lucrări pentru amenajarea corespunzătoare.

Astfel, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a început lucrări pentru modificarea spațiilor de la Secția ATI COVID pentru a introduce un număr de 4 noi paturi și echipamentele aferente.

Secția ATI COVID a spitalului are în momentul de față decât 12 locuri, iar incă de anul trecut nu mai sunt locuri libere la Secția ATI COVID și nu au fost găsite soluții pentru a amenaja o altă secție într-una din clădirile Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:4120:12 EEST
Se simt: 2°C
Vânt : 3km/h NNW
Umiditate : 77%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/1°C
14/6°C
8/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR