Breaking News
Home / ACTUALITATE / Un candidat la CL Bălești, pe lista PER, amenințat de primar că îi taie apa

Un candidat la CL Bălești, pe lista PER, amenințat de primar că îi taie apa

Jugravu Dumitru, în vârstă de 65 de ani, locatar al satului Cornești, comuna Bălești, susține că ar fi fost amenințat de primarul PSD, Mădălin Ungureanu, că îi va tăia apa. Asta, deși cetățeanu spune că își plăteștește, lunar, apa consumată, direct la Aparegio. Omul spune că ar fi stârnit supărarea primarului pentru că a acceptat să candideze la CL Bălești pe listele Partidului Ecologist Român, formațiune care îl are candidat la primărie pe Cătălin Stolojanu.

Locuință cetățeanului în cauză se află pe DC128, ce face legătura Corneștiului cu satul Buduhala din comuna Telești. Acolo și-a luat o silite în 2013 și și-a construit o casă, plătind impozite și taxe la Primărua Bălești. Deși spune că nu i se asigură utilități, adică ridicarea gunoiului de la poartă, omul spunând că a plătit totuși taxa de salubritate pe tot anul, și are drumul care trece prin fața porții plin de gropi, acum s-au făcut demersuri la Primăria Telești să i se taie acestuia și apa.

,, Mi s-a comunicat de către viceprimarul comunei Telești că ar fi fost sunat de primarul Ungureanu care ar fi cerut ca autoritățile din comuna vecină să îmi taie apa. Edilul a spus chiar că va face notificare la Telești să mă debranșeze, deși eu sunt branșat legal la rețeaua din Telești, asta deoarece eu am cumpărat siliștea de casă pe hotarul acestei comune. Acolo am și căminul de apă. Am mai fost amenințat direct și de primarul Ungureanu că mi se va face și dosar penal, deși am fost la Primăria Bălești și i-am arătat unui funcționar chitanță care demonstra că eu am plătit apa pe iulie. Am fost șocat când mi s-a transmis și că nu mi se va face deszăpezirea drumului la iarnă de autoritățile din Bălești punându-mi-se condiția să nu candidez pe lista lui Stolojanu, candidatul PER, pe motiv că acesta ar fi dușmanul său. Eu nu i-am cerut niciodată lui Ungureanu să îmi rezolve mie vreo problemă personală, ci doar lucruri edilitar gospodărești, în beneficiul satului și al locuitorilor săi. Voi candida în continuare pentru PER deși primarul face un abuz de putere la adresa mea și a partidului din care fac parte”, a declarat Jugravu.

Cetățeanul susține că a ajutat Primăria Bălești oferind un teren gratis pentru biserică, ca să fie construită acolo o capelă, dar și a donat 10 mc de lemn pentru podul ce face legătura cetățenilor din Bălești, sat Tălpășești, să treacă la terenurile agricole de peste râul Jaleș.

One comment

  1. Cat a furat cu Vartanu de la FANTANA LU COSBUC nu scrieti?tot ce e prin Balesti e facut de el si cateva firme de casa, locul lui e la carciuma nu la primarie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *