Connect with us

ACTUALITATE

Un candidat la CL Bălești, pe lista PER, amenințat de primar că îi taie apa

Postat acum

on

Jugravu Dumitru, în vârstă de 65 de ani, locatar al satului Cornești, comuna Bălești, susține că ar fi fost amenințat de primarul PSD, Mădălin Ungureanu, că îi va tăia apa. Asta, deși cetățeanu spune că își plăteștește, lunar, apa consumată, direct la Aparegio. Omul spune că ar fi stârnit supărarea primarului pentru că a acceptat să candideze la CL Bălești pe listele Partidului Ecologist Român, formațiune care îl are candidat la primărie pe Cătălin Stolojanu.

Locuință cetățeanului în cauză se află pe DC128, ce face legătura Corneștiului cu satul Buduhala din comuna Telești. Acolo și-a luat o silite în 2013 și și-a construit o casă, plătind impozite și taxe la Primărua Bălești. Deși spune că nu i se asigură utilități, adică ridicarea gunoiului de la poartă, omul spunând că a plătit totuși taxa de salubritate pe tot anul, și are drumul care trece prin fața porții plin de gropi, acum s-au făcut demersuri la Primăria Telești să i se taie acestuia și apa.

,, Mi s-a comunicat de către viceprimarul comunei Telești că ar fi fost sunat de primarul Ungureanu care ar fi cerut ca autoritățile din comuna vecină să îmi taie apa. Edilul a spus chiar că va face notificare la Telești să mă debranșeze, deși eu sunt branșat legal la rețeaua din Telești, asta deoarece eu am cumpărat siliștea de casă pe hotarul acestei comune. Acolo am și căminul de apă. Am mai fost amenințat direct și de primarul Ungureanu că mi se va face și dosar penal, deși am fost la Primăria Bălești și i-am arătat unui funcționar chitanță care demonstra că eu am plătit apa pe iulie. Am fost șocat când mi s-a transmis și că nu mi se va face deszăpezirea drumului la iarnă de autoritățile din Bălești punându-mi-se condiția să nu candidez pe lista lui Stolojanu, candidatul PER, pe motiv că acesta ar fi dușmanul său. Eu nu i-am cerut niciodată lui Ungureanu să îmi rezolve mie vreo problemă personală, ci doar lucruri edilitar gospodărești, în beneficiul satului și al locuitorilor săi. Voi candida în continuare pentru PER deși primarul face un abuz de putere la adresa mea și a partidului din care fac parte”, a declarat Jugravu.

Cetățeanul susține că a ajutat Primăria Bălești oferind un teren gratis pentru biserică, ca să fie construită acolo o capelă, dar și a donat 10 mc de lemn pentru podul ce face legătura cetățenilor din Bălești, sat Tălpășești, să treacă la terenurile agricole de peste râul Jaleș.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ionut

    3 august 2020 at 23:26

    Cat a furat cu Vartanu de la FANTANA LU COSBUC nu scrieti?tot ce e prin Balesti e facut de el si cateva firme de casa, locul lui e la carciuma nu la primarie…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Uite cum arată secția Spitalului Județean Târgu Jiu, după reabilitare

Postat acum

on

De către

Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a fost reabilitată.
Lucrările au fost efectuate la 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor, grupuri sanitare și băi, sala de tratamente.
„Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie funcționează cu 56 de paturi și asigură internarea pacienților în vederea efectuării investigațiilor în scop de diagnostic și tratament. În prezent, toate cele 56 de paturi sunt ocupate. De la începutul acestui an și până în prezent, au fost internați în această secție peste 650 de pacienți”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Câți gorjeni sunt șomeri

Postat acum

on

De către

Oficial, Gorjul stă bine în statistici, în ceea ce privește șomajul. Numărul persoanelor aflate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă este puțin peste 3.600, ceea ce înseamnă un procent de 3,02%. În zona Olteniei, cei mai mulți șomeri sunt în Dolj, care are o populație de două ori mai mare decât Gorjul. Județul nostru stă cel mai bine dintre județele din regiune, având cel mai mic procent de șomaj.
La Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă există continuu locuri disponibile, iar unii administratori se plâng de faptul că nu găsesc persoane care să vrea să se angajeze. În realitate, salariile foarte mici i-au făcut pe gorjeni să aleagă calea străinătății, unde muncesc fie sezonier, fie perioade de câțiva ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Patru containere modulare, în dotarea Serviciului de Ambulanță Gorj

Postat acum

on

De către

Banii pentru această investiție au venit de la Ministerul Sănătății. Aceste module vor fi amplasate la Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu și Târgu-Jiu, la substațiile SJA. Au o valoare de 50.000 de lei, pe bucată. De asemenea a mai fost achiziționat un sterilizator modern.

SJA a mai achiziționat doua tărgi și echipament de protecție pentru toți salariații, a anunțat Tibi Tătaru, directorul SJA Gorj.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!