Home / ACTUALITATE / Nou aparat de ventilanție pentru SJU Târgu-Jiu-Secția ATI COVID, donat de Crucea Roșie Gorj

Nou aparat de ventilanție pentru SJU Târgu-Jiu-Secția ATI COVID, donat de Crucea Roșie Gorj

Începând de astăzi Spitalul Judetean de Urgenta Tg-Jiu – Sectia de Boli Infectioase-Sectia ATI-Covid , are în funcțiune un APARAT MOBIL DE VENTILATIE destinate ventilării mecanice a sugarilor, copiilor și adulților care a fost donat de Crucea Roșie Română prin Filiala Gorj.

Sistemul de ventilație donat unității medicale este un aparat mobil de ventilatie-terapie intensiva EVE IN dotat cu baterie de capacitate mare și poate fi folosit pentru deplasările intraspitalicești ale pacienților aflați în tratament. Valoare unui aparat este de 214.191 de lei.

„Aparatul mobil de ventilatie EVE IN a fost sponsorizat si donat Filialei Gorj a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania de către societatea ATALAS MEDICAL-ATALAS SPORT SRL din Tg-Mures carora le multumim pentru gestul de umanitate si solidaritate dovedit în aceasta perioada. Sper ca acest ventilator mecanic sa fie folositor tuturor oamenilor care vor avea nevoie de el si personal le doresc multa sanatate atat persoanelor diagnosticate cu Covid-19 cat si personalului medical si administrativ din linia întâi!”, a declarat Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *