Connect with us

ULTIMA ORĂ

TREI DOSARE PENALE PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

Postat acum

on

La data de 25 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism, pe DN67 B, din direcția Licurici către Târgu Cărbunești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.De asemenea, la data de 24 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului  Motru au identificat în trafic, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Broşteni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 671 B Motru, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.La data de  26 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în flagrant un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Trandafirilor, din orașul  Rovinari, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.Cei trei au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către persoane care se află sub influenţa alcoolului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Stânci dislocate pe Transalpina

Postat acum

on

De către

Echipe ale Secției de Drumuri au îndepărtat, azi, bucăți de stânci, dislocate de pe Transalpina. Pietrele care stau să cadă sunt un pericol pentru trafic și aceasta a fost și motivul pentru care soseaua nu a fost deschisă cu data de 1 iunie. „Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă. Astăzi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparații parapete și montare/reparații indicatoare rutiere”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR