Connect with us

ULTIMA ORĂ

PATRU BĂRBAȚI DEPISTAȚI ÎN TIMP CE CONDUCEAU AUTOVEHICULE, PE DRUMURILE PUBLICE, FĂRĂ A AVEA ACEST DREPT

Postat acum

on

La data de  26 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Padeş au identificat în trafic, un tânăr, de 26 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.N 67 D Tismana, fără a deține permis de conducere pentru categoria din care face parte aceasta.În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bâlteni, ar fi condus un autoturism, pe strada Calea București, din municipiu, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.  De asemenea, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat un tânăr, de 18 ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 66 Plopșoru, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.La data de 25 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Plopilor, iar cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta figurează ca având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine acest drept.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se caută medici pentru gărzile din Spitalul Județean Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean Târgu Jiu caută medici, pentru a putea asigura liniile de gardă. Pe site-ul instituției a fost postat un anunț, pentru secțiile Urologie și Medicină Internă, dar și alte patru secții. ”În vederea acoperirii deficitului de cadre medicale de specialitate necesar pentru a desfășura activitate în linia de gardă, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează medici confirmați în specialitățile Cardiologie, A.T.I., Radiologie și Imagistică Medicală, Boli Infecțioase”, arată reprezentanții unității medicale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Primăria Bălești dă zor la o investiție de canalizare, pe Anghel Saligny

Postat acum

on

De către

Primarul Mădălin Ungureanu anunță că s-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare de-a lungul DN 67, pe tronsonul cuprins între zona Mertecom și pod CF. De altfel, instituția este printre primele din Gorj care a dat bătaie la investiție aprobată pe programul Anghel Saligny.

„S-au început lucrările de extindere canalizare pe strada Ghencea din Ceauru. Urmează și alte zone, pe care le vom anunța în prealabil”, a menționat primarul.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Târgu Jiu: Case Duplex plus grădină și loc de parcare, la preț foarte avantajos

Postat acum

on

De către

Un dezvoltător imobiliar din Târgu Jiu a realizat un proiect ambițios în municipiu. Este vorba de niste locuințe de tip duplex. O astfel de locuință, cu o suprafață de o sută de metri pătrați, are, în mod inedit, și o gradină. Prețul unei astfel de proprietăți este de doar 90.250 de euro. Proiectul se finalizează anul viitor.

Locuințele se află pe strada Panduri. Casele de tip duplex P+1 au și pod depozitare. O astfel de proprietate este compusă din parter, living, bucătărie open space, baie, etaj cu 2 dormitoare, baie, placă turnata peste etaj, încălzire în pardoseală la parter plus etaj. Fiecare unitate beneficiază de loc de parcare, plus grădină. Locuințele se vând la stadiul de gri avansat. Se cere un avans de 30 la sută plus TVA.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!