Connect with us

SOCIAL

Trei ambulanțe, un echipaj SMURD și unul de pompieri, trimise după un avion care a zburat prea jos

Postat acum

pe

Autoritățile județene s-au dat peste cap, joi, când un apel la 112 a alertat poliția, ambulanța și pompierii dar și autoritățile Primăriei Motru. Un cetățean din comuna Slivilești a sunat la 112 că în zona localității s-ar fi prăbușit un avion de mică dimensiune. Omul părea de bună credință și autoritățile la fel. S-au folosit însă o grămadă de resurse, poliția dându-se și ea peste cap, pentru un avion care a zburat, doar, la mică înălțime, cele spuse telefonic neconfirmându-se în fapt.

Pandemie, panică, alarmă falsă! Așa se poate explica nebunia creată, joi, de un apel la 112, cum că la Miculești, comuna Slivilești s-ar fi prăbușit un avion. Aparatul fusese văzut zburând la mică înălțime dar nu s-a auzit și vreo deflagrație. Cu toate acestea autoritățile au acționat conform protocolului în astfel de situații speciale, și au trimis în zonă trei ambulanțe, un echipaj SMURD și unul de pompieri. Toate acestea s-au dus în zonă, apoi s-au întors înapoi făcând drumul degeaba, spus autorități implicate în operațiune.
Într-un final, poliția a anunțat că nu s-a depistat niciun avion ori vreo aeronavă prăbușită, apelul fiind considerat drept eronat.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Liderul PER Gorj a trimis o mașină de lemne pentru o familie săracă din Urechești!

Postat acum

pe

Partidul Ecologist Român filiala Gorj, prin preşedintele organizaţiei judeţene Dan Dumitru Miroiu, continuă acţiunile de ajutorare a familiilor aflate în impas.

Astăzi, preşedintele PER Gorj a trimis o maşină de lemne la o familie săracă din satul Urecheşti, comuna Draguţeşti.

Cu doi copii de 5 şi 6 ani, soţii Untaru trec printr-o perioadă dificilă. Locuiesc în chirie şi nu de puţine ori au fost pe punctul de a fi evacuaţi.

Soţul se află în străinătate, unde momentan nu realizează venituri, iar soţia, care a rămas alături de cei doi copii, nu are slujbă.

Deșeurile din lemn vor încălzi o perioada membrii familiei Untaru. Cei mai incantati de donații au fost cei mici care au privit incantati descărcarea lemnelor în curtea lor.

 

Continuă să citești

SOCIAL

Surpriză pentru două salariate ale Primăriei Motru!

Postat acum

pe

Două angajate ale Primăriei Motru au fost chemate se urgență astăzi în biroul edilului local. Salariatele, care urmează să se pensioneze, au intrat speriate la primar, spun colegii lor de muncă, crezând că au fost apelate de Cosmin Morega pentru probleme urgente de serviciu. În schimb, în biroul primarului le aștepta o surpriză!

Edilul le pregătise cate un cadou dulce, mai exact cate un tort, și o diplomă pentru fiecare.

Cele două angajate, având fiecare în jur de 15 ani de activitate în instituția publică, au fost plăcut surprinse de cadourile șefului lor, asta și pentru că astfel de gesturi frumoase nu au mai fost practicate în acest UAT. În ce îl privește pe primar, aceasta a menționat că a vrut să le ofere celor două doamne un semn de apreciere și o despărțire de locul de muncă așa cum se cuvine.

Continuă să citești

SOCIAL

Românii ar fi putut avea peste 800 de euro salariul minim!

Postat acum

pe

PSD a propus ca valoarea salariului minim național brut să nu poată fi mai mică de 60% din valoarea salariului mediu național brut, însă, astăzi, în Parlament, Uniunea de Dreapta a respins această inițiativă legislativă! Scopul acestui act normativ avea în vedere garantarea standardelor și condițiilor minime de trai decent pentru cetățenii români, diminuarea migrației forței de muncă autohtone, precum și reducerea șomajului voluntar generat de lipsa de atractivitate a salariului minim.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:1118:08 EET
Feels like: 7°C
Wind: 3km/h N
Humidity: 79%
Pressure: 1032.85mbar
UV index: 0
FriSatSun
17/3°C
16/1°C
11/-1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI