Connect with us

SOCIAL

Trei ambulanțe, un echipaj SMURD și unul de pompieri, trimise după un avion care a zburat prea jos

Postat acum

on

Autoritățile județene s-au dat peste cap, joi, când un apel la 112 a alertat poliția, ambulanța și pompierii dar și autoritățile Primăriei Motru. Un cetățean din comuna Slivilești a sunat la 112 că în zona localității s-ar fi prăbușit un avion de mică dimensiune. Omul părea de bună credință și autoritățile la fel. S-au folosit însă o grămadă de resurse, poliția dându-se și ea peste cap, pentru un avion care a zburat, doar, la mică înălțime, cele spuse telefonic neconfirmându-se în fapt.

Pandemie, panică, alarmă falsă! Așa se poate explica nebunia creată, joi, de un apel la 112, cum că la Miculești, comuna Slivilești s-ar fi prăbușit un avion. Aparatul fusese văzut zburând la mică înălțime dar nu s-a auzit și vreo deflagrație. Cu toate acestea autoritățile au acționat conform protocolului în astfel de situații speciale, și au trimis în zonă trei ambulanțe, un echipaj SMURD și unul de pompieri. Toate acestea s-au dus în zonă, apoi s-au întors înapoi făcând drumul degeaba, spus autorități implicate în operațiune.
Într-un final, poliția a anunțat că nu s-a depistat niciun avion ori vreo aeronavă prăbușită, apelul fiind considerat drept eronat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

Se eliberează titluri de proprietate în culoarele de expropriere!

Postat acum

on

De către

În ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, astăzi 24.11.2022, cu unanimitatea voturilor membrilor comisiei județene, s-a luat hotărârea de a se elibera titluri de proprietate în culoarele de expropriere astfel încetând blocajul de 12 ani determinat de intrarea în vigoare a Legii 255/2010. Hotărârea comisiei județene adoptată astăzi, la care am făcut trimitere mai sus, urmează să fie comunicată tuturor comisiilor locale.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Asistentă de la Pediatria SJU Târgu Jiu, plânsă de salariații unității medicale

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, colectivul Secției Pediatrie, dar și restul angajaților unității medicale deplâng stingerea din viață a Silviei Mircea, fostă asistentă medicală la Secția Pediatrie.

„Suntem cu sufletul și gândul alături de familia greu încercată! Silvia Mircea a lucrat vreme de 42 de ani în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, la Secția Pediatrie, îngrijind mii de copii de-a lungul anilor. La sfârșitul anului 2018 a ieșit la pensie. A fost un om și un coleg deosebit, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, a fost mentor al mai multor generații care au îmbrățișat aceeași meserie cu a dumneaei. Niciuna dintre asistentele medicale cărora le-a fost mentor nu o va uita! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină”, a transmis SJU Târgu Jiu.

Fosta asistenta medicala a pierit urmare a unei boli grave care a recidivat.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Ce a stabilit Comisia Mixtă pentru salariații SE Craiova

Postat acum

on

De către

Comisia Mixtă Administrație-Sindicate, întrunită ieri la nivel de S.E.Craiova, a stabilit următoarele: în primele șase zile din luna viitoare se va încasa prima de 200 lei pentru copiii minori ai salariaților dar și că în perioada 2-09.12.2022 se vor alimenta cardurile salariatilor cu contravaloare tichetelor de masă. În ce privește prima de Crăciun aceasta se va încasa in perioada 3-13.12.2022 iar în perioada 4-15.12.2022 se va încasa lichidarea lunii noiembrie. Între 5 și 20 decembrie se va încasa economia la fondul de salarii de 1000 lei net iar între 6-27.12.2022 se va încasa avansul luna Decembrie.

In data de 05.12.2022 s-a stabilit intrunirea Comisiei de Negociere dupa publicarea în Monitorul oficial a hotărârii de guvern cu privire la stabilirea salariului minim pe anul 2023, pentru negocierea unui act aditional cu privire la cresterea salariilor si modificarea grilei de salarizare cu diferenta dintre salariul minim actual si valoarea salariului minim stabilit de guvern!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR