Connect with us

Uncategorized

Târgu Jiu: Activitate informativă pentru tinerii interesați de o carieră în Poliție!

Postat acum

on

Pentru a le răspunde tinerilor la întrebările legate de recrutarea pentru școlile de poliție, cât și pentru a le vorbi despre ce presupune meseria de polițist, astăzi, 28 octombrie a.c., polițiștii gorjeni au organizat o activitate informativă, în Piața Prefecturii, din municipiul Târgu Jiu.

Aici, tinerii care își doresc să urmeze o carieră ca polițist, s-au întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai structurilor IPJ Gorj, fiecare expunându-le câte o pagină din activitatea lor profesională.

Prezenți la activitate au fost și polițiști din cadrul Serviciului Resurse Umane, responsabili cu recrutarea candidaților pentru școlile de poliție, cărora tinerii le-au adresat întrebări, referitoare la procedura de recrutare.

De la activitate nu au lipsit nici micuții, care abia asteptau să se reîntâlnească cu polițiștii, fiindu-le oferite îmbrățișări, cărți de educație rutieră și dulciuri. Cei mici i-au primit cu drag pe polițiști, bucurându-se din plin de ziua care le-a fost dedicată.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIRI NAȚIONALE

Primarul Cherecheș prins în Germania

Postat acum

on

De către

„În urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, se precizează într-o informare a polițiștilor.

Continuă să citeşti

SPORT

Jandarmii, mobilizați la meciul cu Dinamo, de la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Jandarmii gorjeni au fost mobilizați pentru meciul de baschet dintre CSM Târgu Jiu și Dinamo București, ce va avea loc sâmbătă, de la orele 18.00, la Sala Sporturilor. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi au impus o serie de măsuri și avertizează că cei care le încalcă riscă să fie sancționați. ”Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor se va realiza începând cu ora 17.00, iar pentru a se evita aglomeraţia la intrare, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiții sportive. Este interzis introducerea de inscripţii, bannere care conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen, să profereze ori să scandeze injurii”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arest la domiciliu, pentru că vindea produse de contrabandă

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Dănești, reținut sub acuzația că a vândut produse de contrabandă, a fost pus sub arest la domiciliu, pentru 30 de zile. Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete, prevăzută de Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, a fost prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Târgu- Jiu și instanței de judecată, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu a dispus măsura preventivă de o lună.
Polițiștii au efectual percheziții la domiciliul acestuia, dar și al altor persoane și au ridicat produse comercializate ilegal.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!