Connect with us

Uncategorized

TÂNĂR REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL PE DRUMURILE PUBLICE, FĂRĂ A DEŢINE PERMIS DE CONDUCERE

Postat acum

on

0 Shares

La data de 11 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, bănuit de săvârşirea în stare de recidivă a infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu poseda permis de conducere.Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 10 ianuarie a.c., tânărul, ar fi condus un autoturism pe DC 26 Poienari, iar cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.La data de 12 ianuarie a.c.,tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, procurorul de caz dispunând față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Comuna Plopșoru înflorește sub conducerea primarului Grigorie Petre

Postat acum

on

De către

Comuna Plopșoru înflorește sub conducerea primarului Grigorie Petre. Modernizarea comunei se face în ritm susţinut, edilul având foarte multe proiecte în desfășurare în acest moment. Toate sunt menite să îmbunătățească condițiile de trai ale cetățenilor comunei.

„Avem foarte multe proiecte în desfășurare, trei pe Anghel Saligny, o rețea de gaze, mai exact un sistem de alimentare cu gaze naturale în comuna Plopșoru care are o valoare de 670 de miliarde de lei vechi, un sistem de canalizare la o valoare de 14 milioane de lei noi, o asfaltare de drumuri, mai exact ulițele din satele Izvoarele, Broșteni, Ceplea, Cursaru, Broștenii de Sus unde se face și sistemul de canalizare pentru că sunt condiționate de execuție una de alta pe Anghel Saligny, finanțate amândouă și care se vor realiza parțial în acest an. Am emis ordinul de începere a lucrărilor la sistemul de canalizare după recepționarea primului tronson, voi trimite la București situațiile și se va încheia contractul la drumuri, până atunci facem și licitația”, a declarat primarul comunei Plopșoru, Grigorie Petre.

Nici educația nu este neglijată în comuna Plopșoru. Primarul gospodar, Grigorie Petre, dorindu-și condiții mai bune, moderne, pentru elevii din comuna sa.

„Mai avem un program de finanțare pe PNRR, dotare școli, amenajare laboratoare, table smart, calculatoare, modernizare care se află în fază de licitație. Vom construi al patrulea teren sintetic în satul Văleni pentru cetățeni. Am mai construit unul în satul Piscuri, satul Izvoarele, satul Olari”, a declarat primarul comunei Plopșoru, Grigorie Petre.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alternativa Dreaptă: Adela Mîrza și Mircea Andrei, lansați în cursa pentru alegerile europarlamentare și locale

Postat acum

on

De către

Dublu eveniment politic, organizat de Partidul Alternativa Dreaptă, sâmbătă, la București. În amfiteatrul Institutului Național de Statistică, în prezența a peste 250 de delegați din țară a fost lansată candidatura la alegerile locale, pentru Primăria Sectorului 1 București, a avocatului Mircea Andrei, dar și candidatura pentru alegerile europarlamentare a Adelei Mîrza, președintele Partidului Alternativa Dreaptă(AD).

„Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre, un om cu o experiență teribilă politică, un om care a ales să se bată pentru prima circumscripție electorală a României. Să vrei sa candidezi că primar al Sectorului 1 Bucuresti îți trebuie curaj, așa la graniță cu nebunia. Primul care a avut curajul să se arunce în această bătălie este nimeni altul decât secretarul nostru general, colegul nostru și deja prietenul, Mircea Florin Andrei”, a declarat Adela Mîrza, anunțând candidatura avocatului Mircea Andrei la Primăria Sectorului 1 București.

„Alternativa Dreapta, deschide astăzi, prin acest eveniment, în mod oficial, campaniile și precampaniile de pregătire pentru alegerile din acest an”, a menționat, în fața audienței, președintele executiv al AD, Valentin Lixandru.

A luat cuvântul în fața delegaților AD și gorjeanul Horațiu Guță, șeful de campanie al candidatului Alternativa Dreaptă, la Primăria Sectorului 1 București.

„În numele sectorului 1 București, cu 27 de muzee și patru case memoriale, cu Arcul de Triumf, simbol al capitalei ce tronează lângă Parcul Herăstrău, cu Ateneul Român, ridicat în centrul Bucureștiului, cu Biblioteca Centrală Universitară, cu Biserica Albă, Biserica Anglicană, cu Catedrala Sfântul Iosif, locul unde găsim clădirea Guvernului României, mă simt onorat să mă prezint în fața dumneavoastră din postura celui care coordonează această campanie electorală”, a declarat Horațiu Guță.

Cu un ton sigur, Florin-Mircea Andrei, candidat la Primăria Sectorului 1 a anunțat, în fața celor prezenți, că o va învinge pe Clotilde Armand în alegeri:

„În ultimii 4 ani de mandat de primar, inima sectorului 1 s-a oprit. Investiţiile au plecat din comunitate, imobiliarele s-au oprit, locurile de muncă şi bugetul sectorului 1 s-au diminuat. HORECA este alt sector asaltat de doamna primar, spre a fi demolat – politica ei e cu buldozerul în faţă. Oamenii sunt disperaţi, mii de oameni mi-au confirmat că-i vom spune împreună „La revedere” doamnei primar. Orice candidat e mai bun decât tine, doamnă! Voi aduce sectorul 1 de pe ultimul loc, din Capitală, pe primul! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Mircea Andrei.

Partidul Alternativa Dreaptă și-a lansat, în acest cadru, și candidații la alegerile europarlamentare, Adela Mîrza fiind vârful de lance la acest capitol.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Furt între frați la Vladimir. S-a lăsat cu dosar penal

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din comuna Vladimir, cu privire la faptul că în seara zilei de 17 februarie a.c., fratele său de 32 de ani, i-ar fi sustras, din portmoneu o sumă de bani. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi frați locuiesc împreună, în localitatea Vladimir, iar în acea seară, în timp ce apelantul dormea, fratele său i-ar fi sustras suma de 1.000 de lei din portmoneul, pe care-l pusese sub pernă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!