Connect with us

Uncategorized

DOI BĂRBAŢI CERCETAŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU TĂIERE ILEGALĂ ŞI SUSTRAGERE DE MATERIAL LEMNOS

Postat acum

on

La data de 11 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în flagrant, doi bărbaţi, de 63 şi 49 de ani, din comuna Plopşoru, respectiv comuna Aninoasa, care ar fi tăiat fără drept de pe picior un număr de 9 arbori de esență salcâm și gârniță, cu diametre la cioată cuprinse între 22 cm și 46 cm, ce nu prezentau marcă silvică, din fondul forestier aflat în gestiunea Ocolului Silvic Turceni.În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.Întreaga cantitate de material lemnos a fost predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Turceni, până la finalizarea cercetărilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

PSD a dizolvat organizațiile ale căror lideri s-au afișat la PNL

Postat acum

on

De către

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj, care a avut loc astăzi, 21 Septembrie 2023, s-au adoptat următoarele hotărâri:

– S-a luat act de dizolvarea organizațiilor locale PSD din localitățile Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari și numirea conducerilor interimare până la organizarea alegerilor pentru desemnarea noilor structuri de conducere.

– În urma numirii în funcția de coordonator zonal, inclusiv pe Municipiul Târgu Jiu, a domnului senator Cristinel Rujan, domnul Adrian Dăianu a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Târgu-Jiu.

De asemenea, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a avut în cursul acestei zile o serie de întâlniri cu membrii celor patru organizații dizolvate, inclusiv consilierii locali, iar concluzia este una singură: niciunul dintre consilierii locali din Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari nu vor să plece din PSD spre niciun alt partid, indiferent de decizia primarilor din localitățile respective.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Autobuz nou din Târgu Jiu, implicat în accident

Postat acum

on

De către

Un accident, în care au fost implicate două autobuze ale societății Transloc, s-a petrecut azi, în Târgu Jiu. Cele două autobuze care efectuează transport local s-au ciocnit pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Cel mai avariat este un autobuz din seria nouă, cu autonomie, care s-a ales cu parbrizul spart.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR