Connect with us

ULTIMA ORĂ

Sute de kilograme de gunoi, adunate de pe malul Șușiței

Postat acum

on

Voluntari de la Liceul Teologic,  angajați au Direcției de Management Integrat al Deșeurilor, al CJ Gorj și o asociație de mediu au adunat, azi, sute de kilograme de gunoi, ce era împrăștiat de-a lungul râului Șușița. În urma acțiunii de ecologizare, denumită „Jiul și Sușita au nevoie de tine”, s-au strâns 90 de saci de deșeuri, de la resturi de mașini și electrocasnice, la peturi și materiale de construcții. „La această acțiune au participat 40 de voluntari și au fost strânși peste 90 de saci cu deșeuri menajere. În urma acestei acțiuni vom depune o adresă la Primăria Municipiului Târgu Jiu, dar și la Poliția Locală, pentru a lua măsurile ce se impun cu privire la această zonă în care a fost organizată acțiunea de ecologizare”, a transmis Luis Popa, directorul DJMIDPA Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR