Connect with us

ACTUALITATE

Strada Motrului, în reabilitare! 13 șantiere deschise în municipiu

Postat acum

on

Mai multe utilaje au ajuns, ieri, pe strada Motrului, artera rutieră intrată acum în reabilitare.

Localnicii și-au pierdut speranța că acest drum va fi vreodată modernizat. Asta, cu atât mai mult cu cât artera rutieră face legătura cu satul Rîpa.

Ieri, pe strada Motrului s-a făcut organizarea de șantier iar lucrările au început astazi Contractul de execuţie a acestei investiții a fost semnat luna trecută. Acesta privea realizare de infrastructură rutieră, reabilitare şi asfaltare Strada Motrului, Ciobăneşti, Glogovenilor, reabilitare alei, trotuare, realizare piste pentru biciclete, modernizare Pod Ciobăneşti, 30 de staţii pentru transport public, marcaje şi semnalizare rutieră, sistem de canalizare ape pluviale (două staţii de pompare). Contractul este în valoare de aproximativ 63 de miliarde lei vechi (fără TVA).

În Motru sunt 13 șantiere deschise la această oră.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR