Connect with us

COMUNITATE

Stația de autobuz de la Bârsești, desființată! Morman de gunoi, de două luni neridicat

Postat acum

on

Călătorii care foloseau stația de autobuz de la Bârsești, pentru cursele spre Târgu Jiu, sunt nemulțumiți pentru că, de două luni de zile, nu mai au unde să se adăpostească atunci când așteaptă mijloacele de transport în comun. Începe și școala în câteva zile, iar, fosta stație de autobuz a fost desființată, fizic, oamenii așteptând autobuzele pe marginea drumului. Din păcate, după ce a demolat stația veche, autoritatea municipală nu a pus alta în locul acesteia.

Mai mult, lângă fosta stație a fost lăsat, de două luni, un morman de gunoi și de resturi din construcții, care sunt o carte de vizita neplăcută pentru localitate. Localnicii cer autorității locale, fie să scoată din zona indicatorul cu stația de autobuz, fie să realizeze o stație modernă în locul celei demolate în timpul acestei veri.

În zona este, de altfel și un trafic rutier de coșmar, iar nu de multe ori numeroși conducători auto au ajuns cu roțile și în zona stației de autobuz pentru că se depășește haotic, deși în zonă sunt două treceri de pietoni.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR