Connect with us

EVENIMENTE

Stadionul din Târgu Jiu ajunge la CSM

Postat acum

on

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu ar putea prelua în administrare hotelul din incinta noului stadion, de la începutul anului viitor.

Sportivii CSM ar putea fi cazați în hotelul stadionului din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a declarat, că în hotel urmează să fie cazați sportivii CSM Târgu-Jiu, care în prezent stau în închirie, în locuințe din oraș. Totul în contextul în care, deja, echipa de baschet seniori a CSM activează în Liga națională și, foarte probabil, va accede pe prima scenă și echipa de handbal feminin a clubului. „Iau în calcul ca din 1 ianuarie, hotelul să fie dat în administrare CSM, pe de o parte pentru asigurarea condițiilor de cazare a sportivilor și în felul acesta realizăm o economie, pentru că nu mai plătim chirii. Acum avem închiriate 10 locații, pentru sportivi. Pe de altă parte, putem avea venituri și de la turiști, care pot fi cazați acolo”, a declarat Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR