Connect with us

EVENIMENTE

Spitalul Turceni, modernizat cu aparatură de ultimă generație

Postat acum

on

Primăria Oraşului Turceni investeşte în sănătatea comunităţii. Edilul Cristina Cilibiu se implică activ în susţinerea investiţiilor în sănătate.”Moș Crăciun a trimis cadourile mai devreme pentru spitalul din orașul nostru!
Fiecare din cele 34 de saloane se află în proces de montare a câte unui televizor LED și frigider, finanțate din bugetul local cu suma de aproximativ 80 000 lei.
De asemenea, continuă dotarea cu aparatură nouă: au ajuns mese pentru ginecologie, aparat anestezie, lămpi scialitice, instrumentar chirurgie, ansamblu integrat incubator deschis, paturi ATI și scaune transport pacienți, toate de ultimă generație.
După cum puteți vedea într-una din fotografii, avem deja pacienți care beneficiază de aceste dotări și pentru care ne bucurăm nespus, a precizat edilul orașului Turceni Cristina Cilibiu”.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR