Connect with us

MONDEN

Este tânără, frumoasă și ambițioasă ! Uite ce unghii face această tânără din Târgu Jiu

Postat acum

on

Manichiura reprezintă pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalităţi, ce necesită întreaga atenție. Din nefericire nu întotdeauna putem avea o manichiură ireproşabilă. Uneori datorită anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorită exfolierii acestora suntem în imposibilitatea de a avea manichiura dorită. Dacă manichiura naturală nu dă rezultate atunci se poate apela și la cea artificială. Mădălina Roșu este o tânără talentată și ambițioasă din Târgu-Jiu care la doar 22 ani are propria afacere. Clientele care ii trec pragul pleacă mulțumite și cu o manichiură impecabilă. „Ideea de a-mi începe propria afacere mi-a venit cu mult timp în urmă, din timpul școlii. După absolvirea cursului de manichiură am început să mă dezvolt în această direcție și am hotărât că în viitor să-mi deschid propriul salon.Mi-a plăcut că pot să-mi distribui singura timpul, nu trebuie să depind de cineva, să respect regulile altor persoane, oricând poți să mănânci sau să te relaxezi în pauzele dintre cliente. Formula mea de succes: Să iubești frumusețea și estetica, să fii bun față de clienți, să fii pretențios pentru ei și munca lor, a menționat Mădălina”.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Respect

    19 decembrie 2019 at 19:48

    Un om cu multa ambitie si foarte mult talent! Apreciata de foarte multa lume pentru munca depusa! Felicitari Madalina!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!