Connect with us

MONDEN

Este tânără, frumoasă și ambițioasă ! Uite ce unghii face această tânără din Târgu Jiu

Postat acum

on

Manichiura reprezintă pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalităţi, ce necesită întreaga atenție. Din nefericire nu întotdeauna putem avea o manichiură ireproşabilă. Uneori datorită anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorită exfolierii acestora suntem în imposibilitatea de a avea manichiura dorită. Dacă manichiura naturală nu dă rezultate atunci se poate apela și la cea artificială. Mădălina Roșu este o tânără talentată și ambițioasă din Târgu-Jiu care la doar 22 ani are propria afacere. Clientele care ii trec pragul pleacă mulțumite și cu o manichiură impecabilă. „Ideea de a-mi începe propria afacere mi-a venit cu mult timp în urmă, din timpul școlii. După absolvirea cursului de manichiură am început să mă dezvolt în această direcție și am hotărât că în viitor să-mi deschid propriul salon.Mi-a plăcut că pot să-mi distribui singura timpul, nu trebuie să depind de cineva, să respect regulile altor persoane, oricând poți să mănânci sau să te relaxezi în pauzele dintre cliente. Formula mea de succes: Să iubești frumusețea și estetica, să fii bun față de clienți, să fii pretențios pentru ei și munca lor, a menționat Mădălina”.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Respect

    19 decembrie 2019 at 19:48

    Un om cu multa ambitie si foarte mult talent! Apreciata de foarte multa lume pentru munca depusa! Felicitari Madalina!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Afaceristul Nicu Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere în Caraibe

Postat acum

on

De către

Omul de afaceri din Târgu Jiu, Nicu Popescu, a petrecut acest început de decembrie în Caraibe, mai exact în Trinidad Tobago.

Pasionat de sport și aventură, afaceristul gorjean a vizitat cele mai frumoase cascade din lume, chiar dacă pentru a ajunge la ele a trebuit să traverseze cea mai adâncă jungla.

Nicu Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 8 decembrie, în aceste locuri exotice extraordinare.

Continuă să citeşti

MONDEN

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Postat acum

on

De către

Noi amănunte au ieșit la iveală, în cazul morții fulgerătoare a cunoscutului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, unde artistul a decedat sâmbătă, a declarat că Mâțu Stoian ar fi avut plămânii afectați. „Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el. Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a declarat directorul medical al SJU Reşiţa, citat de presa centrală.

Continuă să citeşti

MONDEN

Deșteaptă, frumoasă și devreme acasă: Fiica doctorului Boeriu

Postat acum

on

De către

Fiica doctorului Marius Boeriu din Târgu Jiu, fost director al DSP Gorj, este și frumoasă și deșteaptă dar și pasionată de modă și frumos. Livia Boeriu a studiat medicina la Timișoara și este medic rezident endocrinolog în același oraș unde și-a finalizat studiile universitare.

Livia este pasionată de fashion, lucru de netăgăduit în postările ei cu ținute care mai de care mai rafinate și moderne.

Doctorița care a moștenit talentul părinților și dorința de a avea grijă de oameni este un medic care atrage atenția nu doar prin calitățile sale profesionale ci și urmare a frumuseții sale. Gorjeanca cu corp de manechin nu poate fi trecută cu vederea, nici la club și nici la spital.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR